soacra noastra "cea de toate zilele" - 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sephora eu fugeam la munte cate un weekend asa imi incarcam eu bateriile cand nu mai puteam,eventual daca ai putea lasa piticii cu mama ta si sa pleci doar tu cu sotul,2 zile atat,dar va veti simti alti oameni.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Sephora eu fugeam la munte cate un weekend asa imi incarcam eu bateriile cand nu mai puteam,eventual daca ai putea lasa piticii cu mama ta si sa pleci doar tu cu sotul,2 zile atat,dar va veti simti alti oameni.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Dar din pacate mama e la 350 km, mai si lucreaza. Chiar nu am cu cine sa il las, poate cu sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Slabut mai cu soacrele astea ,ca vad ca numai se scrie nimic, deci nu e dracu chiar asa de negru.
Glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sephora, eu cand a facut fata mea cea mare 6 luni am plecat de nebuna o luna la munte (cu fata), ca am unde sa stau acolo si sa stii ca mi-a prins foarte bine, le-am zis la toti sa ma lase in pace. Am stat singura cu cpoilul o luna si n-am avut treaba, iar acum simt parca iar nevoia unei pauze, poate vii cu mine, cat are copilul tau?

Martie & Bebica & maimuta Sara

Mergi la inceput

Noi suntem in plina telenovela.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martie

Sephora, eu cand a facut fata mea cea mare 6 luni am plecat de nebuna o luna la munte (cu fata), ca am unde sa stau acolo si sa stii ca mi-a prins foarte bine, le-am zis la toti sa ma lase in pace. Am stat singura cu cpoilul o luna si n-am avut treaba, iar acum simt parca iar nevoia unei pauze, poate vii cu mine, cat are copilul tau?

Multumesc din suflet pentru invitatie. Al meu are 1 an si 7 luni. Din pacate eu muncesc ceva acasa (contabilitate) si sunt legata de asta dar, cu prima ocazie nu am sa ezit sa iti dau un mesaj (daca va mai fi valabil). Asa ma gandeam si eu, sa plec macar pentru o saptamana undeva...departe...:)
La noi e bine acum, e liniste...nu imi vine sa cred!!! Parca "ne-am inteles": eu nu intreb el nu imi zice, si e foarte bine (cat o tine).
La voi cum mai e? Banuiesc ca e ok de vreme ce e liniste pe aci :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Noi suntem in plina telenovela.

Vrem detalii!

Mergi la inceput

Iata si detaliile:socrul meu a fugit de acasa,cu una,evident,asa ca soacra ne-a asediat pe toti cu telefoanele dar in special pe mine care citez"sunt fata desteapta",nu zau,ei uite ca pe asta n-o stiam,ca sa vezi:sa-i spun ce sa faca cum sa faca,sa mi se planga ca ea nu are nici o prietena,nimic,pe nimeni (pai din vina cui ,ma intrebam eu in gand)si uite asa am tinut-o 3 zile terorizati cand pe fix cand pe mobil cand pe webcam,bineinteles ca la istericalele pe care le facea ea au auzit si copiii, si noi tot incercam s-o dam la intors,cu Maria a mers ca are 4 ani, dar fii-miu cel mare n-a inghitit galusca, a zis atat:a innebunit tataia la batranetze ,si a incheiat facandu-si o cruce mare.

Acum traim actul 2 al telenovelei,maine dimineatza sunt iar sub stare de asediu ca omul s-a intors sambata dimineatza si si-a luat consoarta la o plimbare prin tzara ca sa-i explice cat e el de indragostit si ca vrea divortzul,nu are pretentii financiare,bla,bla,bla.Cum in seara asta a incercat fara sorti de izbanda ,soacra sa-l retina pe sot pt a i se plange,maine dimineatza prevad multi bani in buzunarul Romtelecom.
Toti suntem consternatzi,ma intreba cineva daca ma simt vreun pic razbunata,SINCER, NU,nu simt nici o bucurie,ma doare doar sufletul cand il vad pe sotz suferind,si il inteleg,nu e usor sa digere povestea asta mai ales ca el e genul familist convins(cu cine o semana).

Daca raman astia de la Acasa in pana de idei,le vand eu pontul.

Va pup pe toate si va doresc multa,multa LINISTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Ralualexandrei, ce haioasa esti.. chiar telenovela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Mai fetelor unele din voi ( aproape toate ) aveti soacre acre rau ... si mama a avut la fel .
Eu am amintiri placute cu soacra mea, imi amintesc cand am intalnit-o prima data ...imi era frica sa nu ma faca curva cum se intamplase cu mamica fostului dar nici vorba mi-a zambit si ma luat in brate .De atunci a incercat sa se apropie de mine , sa-mi vorbeasca despre viata ei ... sa ne cunoastem. Cand am ramas gravida si ne-am dus amandoi si i-am dat vestea cea mare s-a bucurat foarte tare ne-a luat in brate apoi a vorbit cu cu fisu despre sarcina mea ,toate starile si schimbarile care or sa apara ... apoi i-a spus "sa ai grija de ea chiar daca e mai nervoasa ca deobicei,plange,nu vrea sa faceti dragoste sau iti cere inghetata la 12 noaptea, sa te duci sa-i iei ". De ce a zis ea toate astea... al ei sot a parasit-o pe perioada sarcinii fiindca avusese o sarcina grea si el nu o suporta asa. Cu toate ca al meu nu seamana cu taticu si e foarte dragut ea a vrut sa previna ,s-a mutat la noi in primele luni de saracina fiindca nu puteam sa fac nimic , ma ajuta cu orice ... chiar mergea cu mine la baie cand spala si pe joc cand eu nu mai ajungeam pana la baie ...imi era foarte rusine ca spala dupa mine dar mi-a explicat este normal pentru o femeie gravida, ca ma vede ca pe fata ei si se bucura ca o sa fie pentru a patra oara bunica ... ea avand 3 copii.
Ma amuza foarte tare cand ii cearta pe fisu cand i se pare ei face glume rautacioase si el vine la mine suparat si zice "de ce se baga ea" si eu rad de el ca-l certa mamica
Sa nu mai zic ca-mi zice ca ma complic prea mult cu mancarea si nu fac decat sa-mi pierd timpul in bucatarie cand pot sa fac ceva repede ca fisu oricum mananca ce-i pun in fata...
Acum nu mai sta cu noi dar ne vizitam destul de des si imi face mare placere mai ales ca parintii mei nu sunt aproare ..

AliVoogt

Mergi la inceput