soacra noastra "cea de toate zilele" - 2
Raspunsuri - Pagina 2
Lemoni spune:
Kokiy , ma faci sa votez iar, soacra ta i-a premiul de soacra acra pana acum. Imi pare rau prin ce treci cu ea .Pune cheie la beci sa numai mearga sa bea acolo , mai ales daca pleaca cu fata la gradinitza nu iti e frica sa o lasi sa plece cu soacra ta in starea aia.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by kokiy
Buna fetele,
mi-a luat ceva timp sa citesc toate mesajele, dar ma bucur ca o sa ma pot descarca si eu in voie.Am o soacra de va bufneste rasu'plansu'.In 7 ani de convietuire (nu sta cu noi , dar e in fiecare zi prezenta) o data ne-am batut , o data a venit politia si alta data mai aveam un pic pana la bataie , dar cred ca a evitat de frica lui fisu' pentru ca eram gravida in 8 luni. Cel mai grav este ca e alcoolica si de aici un comportament foarte dereglat(e murdara, minte,se baga in toate , uita ce vorbeste,.....). Intr-un an de zile am vazut la ei in familie ce mi-e greu sa va povestesc (mi-ar lua zece pagini), dar mai pe scurt la fiecare reuniune de familie se lasa cu injurii, cu plansete , cu blesteme. Astea bineinteles la adresa neamurilor ei. Dupa un an si ceva nu mai avea cu cine se certa si a venit si randul nostru (eu si sotul).A plecat de la o banalitate,am o fetita care avea pe atunci 8 luni si a trebuit sa o las la mama pentru a incepe serviciul . A deranjat-o foarte tare (putea sa o vada doar o data pe luna) si s-a luat de sot - ca la influentat mama mea, ca el e prost , ca trebuia sa o ducem la cresa , etc....Si de aici a inceput bataia, bineinteles ca era bauta bine si a inceput cu injurii la adresa familiei mele, am rabdat pana la un moment cand m-am ridicat sa ies pe usa de la camera ,iar ea a incercat sa ma impinga spunandu-mi "ce crezi ca faci cu baietu'meu",el statea pe o canapea ,dar n-a mai apucat sa reactioneze decat dupa ce o dadusem cu capul de usa facand-o si "betiva ordinara" . Va spun ca acum regret , iar daca nu era el acasa cine stie ce se intampla. Am crezut ca o sa ma mustre sotul , dar el mi-a tinut partea si i-a spus ca nu trebuie sa se bage .Zgripturoica cand a vazut ca fisu' nu tine cu ea ce credeti ca i-a spus " esti un prost ca ascuti de ea , ti-a pus p---a pe fata". Nu-mi venea sa cred , propria mama sa-ti spuna asa ceva.Sotul a dat-o afara pe usa (stam la curte), dar ea venea in fiecare zi si ne blestema , ne injura , ma facea curva ,ne stiau toti vecinii.Intr-o zi cand el a incercat sa stea de vorba cu ea serios ca sa ne lase sa ne vedem de casa , ea ce credeti a luat un par si a incercat sa-l loveasca (s-au bruscat un pic). Atunci m-a luat sotul de mana si am mers la politie (nu credeam ca mi se poate intampla mie asta, vedeam asa ceva doar la stirile de la ora 5 ).Eu si sotul suntem oameni realizati(cu facultate , cu functii de conducere, cu casa , masina ) asta nu inseamna ca suntem niste snobi si ne renegam parintii care au 4 clase ,doar ei ne-au facut si ne-au crescut pentru a ajunge unde suntem,dar ceea ce ni se intampla ne facea sa ne gandim sa ne mutam in alta parte numai ca sa nu mai avem de-a face cu ea.
Am trecut cu bine totusi peste toate astea ,ne-a fost alaturi o matusa a sotului care ne este si nasa. Dupa un an isi revenise cu betiile (cu sotul s-a impacat dupa doar cateva luni , e copilul ei) , dar cu mine a durat ceva . Sotul imi tot spunea sa uit ,ca nu mai face , ca ar fi bine sa ne impacam . Bineinteles ca ea a fost cea care a facut primul pas , iar de dragul sotului vorbesc cu ea , asta nu inseamna ca nu o urasc.
Asta a fost un moment foarte tragic prin care nu doresc nimanui sa treaca , dar ce ma fac cu ea ca e de o incapatanare . Noi avem o stare materiala destul de buna (ne permitem aproape orice), dar ea are un comportament foarte ciudat . Socra e pensionata pe caz de boala , dar mai si munceste in Bucuresti. Castiga in jur de 10mil. pe luna si incearca tot timpul sa ne aduca pentru copii (acum am 2 copii - o fata de 6 ani si un baietel de 5 luni )ba de mancare , ba de imbracat . Bineinteles ca se duce prin tot felul de angro-uri si cumpara cu baxurile tot felul de dulciuri pe care eu nu pot sa le dau copiilor (eugenii, turta dulce , bomboane dropsuri , alune ....)unele sa stiti ca le-am gasit expirate . Degeaba ii spun sa nu mai cumpere ca ea tot cumpara, iar la urmatoarea cearta ce credeti ne reproseaza ca ne-a adus de mancare , ca parca eu dau ce aduce ea copiilor. Vine sambata si duminica dupa ce gateste o caruta de feluri(in niste cratite mizere si unsuroase) si ne aduce si noua (sincer mie imi e sila , iar sotul nici el nu mananca)noroc ca avem un catel pe care-l satur.Se supara ca nu o imbrac pe fata cu ce-i aduce ea , dar nici prin curte nu as imbraca-o cu asa ceva . Cand cumparam ceva copiilor si aude cat am dat pe ele are o replica " ale mele nu sunt bune ca pe tine te-a cacat mata in puf". Sincer ma abtin sa-i dau replica pentru ca sigur ne certam , dar ii vorbesc si eu mai cu nasul pe sus .
Eu una nu stiu cum ati trata voi situatia , chiar vreau propuneri .
Am uitat sa va spun ca avem un teren cu vie in curte, iar in fiecare toamna soacramea se munceste sa-si faca vin . In fiecare dimineata trece pe la noi in drum spre servici sau sa-mi duca fata la gradi daca al meu nu poate si coboara in beci unde da pe gat o juma' de chil de vin (am prins-o de multe ori).
Astept sfaturi de la voi poate sunteti mai intelepte ca mine si ii vin de hac zgripturoicei.
Scuze daca v-am plictisit si am scris poate cu greseli , dar sincer nu am cui sa ma confesez . Pe sot nu-l mai stresez , iar mamei nu-i spun ca sa n-o mai necajesc .
Multumesc,
Kokiy
alcoolismul e o boala, si injuriile si comportamentul violent sunt rezultatul alcoolului; din pacate alcoolicii sufera foarte mult, sunt nefericiti si comportamentul lor afecteaza intreaga familie; sotul tau a incercat vreodata s-o convinga sa se trateze^; de oamenii astia trebuie sa-ti fie si mila....
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
kokiy spune:
Oricum ca sa intelegeti prin ce trec va mai povestesc cate ceva.
Faza cu beciul n-o pot face pentru ca :in urma cu multi ani in urma sotul meu a dobandit casa de la soacramea , ea o primise de la niste oameni batrani pe care ia ingrijit . Din spusele sotului casa era o paragina , oricum cand ne-am cunoscut ea tot batraneasca era dupa cateva renovari. De la inceput cu toate ca nu eram casatoriti eu nu am acceptat sa ma mut decat dupa ce o renovam impreuna . Am pus gresie in toata casa , termopane , centrala (aveau sobe) tot ce mai trebuie ca sa arate ca o casa cat de cat moderna . Am facut chiar si imprumut la banca (amandoi), iar pe parcursul a doi ani am facut casa sa arate pe placul nostru .La prima cearta cu soacra ce credeti ca mi-a zis " e casa mea, ti-am dat baiat frumos si destept(parca mi-l vanduse)tu nu ai nici un drept aici, iar fata e si a mea", parca o facuse ea si avea drept de posesie. Atunci i-am dat si eu replica :parca eu stiam ca fusese casa ei , pai trebuia sa-mi zica la inceput cand m-am maritat care sunt conditiile ca poate nu-l mai luam de barbat(am zis-o doar ca sa o enervez)si nu mai bagam atatia bani acolo, iar daca vrea copil nu are decat sa-si faca. Al meu saracu' mereu incearca sa ma calmeze , dar i-am zis ca nu mai suport sa-i vad fata in fiecare zi. Ea vine si intra in casa la noi ca si cand ar fi a ei mai da si indicatii , uneori ii face chiar program sotului.
Faza asta cu alcoolismul e grea de tot , oricum si al meu trece printr-o faza de negare cu toate ca o vede bauta . Eu am mai incercat sa-i ascund ca sa nu-l supar , dar cand vad ca si el zice "asta e, las' ca bea si ea un pahar doua "am inceput sa trec deja la faze paranoice . Fac poze la sticlele baute (a baut intr-o zi 3 kg juma'de vin), iar faza cu bautul inainte de a o duce pe fata la gradi i-am demonstrat-o sotului. Cu o zi inainte isi scoate o sticla din beci si o ascunde intr-o anexa unde este si beciul , eu am gasit-o de multe ori, ba e plina , ba e goala .Intr-o seara cand a venit al meu de la servici i-am aratat sticla plina , iar dimineata a venit ea sa o duca pe fata la gradi' , dupa ce a plecat m-am dus cu al meu sa ne uitam la sticla , era jumate.
Imi dau seama cat ii este de greu sotului , dar eu chiar vreau sa fac ceva in privinta asta si nu prea stiu ce . In primul rand ea nu recunoaste, asa ca de dezalcoolizare nu se poate vorbi. Am citit si eu multe materiale , am vazut ca sunt multe medicamente si siropuri impotriva bautului , dar imi e teama sa-i pun in bautura (poate o am pe constiinta).Cam de 2 ani a inceput sa fie si mai rau . Intr-o zi cand era si mama mea pe la noi ii zice " hai cuscra sa bem si noi un pahar (era 9 dimineata)ca daca eu nu beau ceva cand ma trezesc nu pot face treaba toata ziua".
Cred ca v-am cam pictisit cu a mea soacra , dar sicer sunt disperata .Am doi copii mici si mie teama sa-i las cu ea. Fata cea mare(6 ani) deja a inceput sa aiba momente de respingere, iar ea daca nu o duce mintea o ameninta ca nu o mai iubeste , ca nu-i mai cumpara nimic , ca o sa-i dea tot celui mic ( 5luni). Eu am incercat sa o implic pe fata in tot ce tine de bebe si il iubeste mult , dar daca ea vine cu faze din astea o sa creeze disensiuni si gelozie.Degeaba ii explic ca nu am cui .
Am ajuns sa fiu bolnava din cauza asta , sunt o persoana foarte miloasa Ana Stroeam 2 catei , am avut intotdeauna pisici in curte , am porc de guineea , papagali, hranesc si cainii de pe strada , daca ma duc la cumparaturi si vad un batran nevoias ii dau bani , dar sincer soacrei am inceput sa-i doresc sa cada la pat ca sa nu o mai vad. Credeti ca e normal sa ma transform in monstru fata de o persoana care ar trebui sa-mi fie ca mama.
Astept sfaturi de la voi pana nu o iau razna , mai ales ca stau cu bebe acasa .Daca exista discutii pe forum despre alcolism poate imi dati si mie adrese.
Va pup,
Kokiy
rhea spune:
Ma primiti si pe mine in grup ?
Draga Kokiy si eu am nervii turtitzi din motive de soacra ! M-am saturat de ea ca de mere acre si la fel ca si tine simt ca nu mai pot . I-mi pare rau pentru ce ti se intimpla .
Eu nu pot sa ma pling sotului de ,,mamica'' lui ca e contar culturii lor , la mama nu i-as spune ca-i departe si se supara inutil , daca as incepe sa va povestesc pe forum despre ea as risca sa repet multe din cele citite inainte de postarea mea ( sint si unele chestii nemaiintilnite pina acum , e adevarat dar poate mai scriu altadata ), si uite asa incerc sa ma tin ''tare''...
Ma gindeam azi ce bine era daca sotul meu ar fi fost orfan ! Nu mai luam eu pilule antistres ...si nu mai scriam la subiectul asta ...
Va doresc nervi tari tuturor celor cu necazuri cauzate de soacra .
bobocel_07 spune:
Nici nu imi vine sa cred ce se scrie cert este ca fiecare soacra are rautatea ei. Toate ducem aceiasi povara: o soacra rea si sfatuitoare.Unele sunt mai rele altele mai putin rele cert este ca fiecare soacra are nebunia ei si nu vom scapa in veci de soacra si de fitele ei ( probabil asa gandesc si ele despre noi).M-am saturat de vesnicul razboi dintre mine si soacra pe care ea l-a inceput deoarce nu sunt persoana potrivita pentru baiatul ei si cred ca nici o fata de pe lumea asta nu ar fi buna pentru printisor ei.Dar o tratez cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai mult, nu o sa ma mai intereseze nimic despre ea la cate mi-a facut nu merita nici un gram de respect de la mine.Insa relatia ei cu sotul meu o sa am grija sa mearga ca si pana acum nu vreau sa despart o mama de fiul ei dar cu mine a terminat-o.
alexia_07
Clover spune:
kokiy, trebuie sa ii blocati accesul la alcool. Nu e o usa la boxa la care sa puneti un lacat cat casa? Daca voi sunteti sursa ei de alcool degeaba regreti faptul ca bea. Avand in vedere faptul ca sotul neaga boala mamei, ramane sa faci tu ceva pe tema asta. E foarte probabil ca isi va gasi alta sursa, o sa inceapa si sa va ceara bani, dar cel putin stii ca nu ii furnizezi tu doza zilnica. Tratament nu se poate decat daca vrea si ea. Altfel nu ai cum sa o ajuti.
Daca locuinta in care stati e inca pe numele ei, imi pare rau sa ii dau dreptate(si anume ca e intr-adevar casa ei). Personal nu sunt de acord cu toate modernizarile enumerate de tine si teoretic nu te-a obligat nimeni sa investesti in acea casa.
Persoanele rele invenineaza totul in jurul lor, deci da, te vei trezi mai rea asa cum nu credeai ca esti.
De ce o mai lasi sa duca fata cea mare la gradinita? E o persoana instabila si nu as lasa-o 5 minute singura cu un copil asa mic. Pentru o suma modesta cred ca gasesti vreo vecina nealcoolica sa se ocupe de dusul copilului la gradinita.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
cylyche spune:
Salut fetelor !Am remarcat ca nici un barbat nu povesteste despre soacra lui numai desi sotul meu ar putea sa zica cateva faza tari despre mama.Dar sa ramanem la subiect.Soacra lui kokiy bate topul,greu e cu alcoolul.Nu e de mirare saraca a castigat pana acum concursul.Hai sa vorbesc si eu despre soacra mea.Suntem impreuma cu sotul de 9 ani si casatoriti de un an si ceva.Eu una am fff mare noroc ca sta la 600 de km de mine asa ca o vad o data sau de 2-ori intrun an.In fine...Prima data cand ma dus fostul prieten de sarbatorile de iarna (noi am studiat impreuna la oradea)sa-si prezinte prietena(am fost prima prezentate parintilor lui)am fost categorisita "marlita de totzi" si el ii prostul care ma ia.Peste un am la insintentele ei ne-am dus din nou,atunci am fost chioara(port ochelari)si mama mea l-a prins pe fiul ei baiat frumos sa-si marite chioara.Al treilea an nu am mai vrut sa ma duc dar tot la insintentelel ei am repetata vizita.Dupa ce ca sunt f..ta de totzi si chioara si-a dat seama ca sunt si unguroaica (poate asa ne poate despratii)si sunt al dracului.Fiecare data cand am fost la ea am avut un cosmar.Sa certat sotul meu cu ea ca la usa cortului.Viitorul socru si cu mine pe langa mine,daca stiam ce belea e si el.Ar trebui sa deschid un subiect si despre el ....in fine povestesc mai departe.De fiecare data cand ne-am intors la Oradea nici macar nu si-a luat ramas bun de la fiul ei....Hmm se vedeau asa de rar si atunci era scandal pentru mine.In fine anii au trecut ne-am casatorit ea sa consolat cu ideea ca ii duc fiul de langa ea la 600 de km.Nici nu ar fi probleme e bine departe dar cand vine la noi ma omoara.Ea incepe sa gateasca face mancare pe placul lor(socrul e bolnav cu inima si tensiunea)fara sare ,si orice mancare are acelas gust.Eu sunt obisnuita ca fiecare mancare sa aibe gustul diferit nu aceles condimente sa le folosesc la toate.Cand o vad ca spala vasele fara detergent de vase,zice ea"ramane mirosul pe vase"dupa care sterge grasimea de pe ele cu prosopul de bucatarie mi se face scarba.Cartofii cand ii curata ii stege cu prosopul de bucatarie(tot acela cu care a sters si vasele) si le gateste.Tacanurile sunt spalate superficial sau puse la loc nespalate am gasit de nenumarate de ori,ou prajit de la snitele pe furculita cu care intoarce carenea in tigaie.Asa incat cand pleaca ei ,i-au tot ce am in bucatarie si le spal din nou.Sposoapele de bucatarie tre sa mi le fierb ca nu am cum altfel sa scap de grasimea inbibata in ele.Faza e ca as face eu tot si cand vin ei aici dar nu ma lasa."lasa ca spal eu ,lasa ca gatesc eu,lasa ca aranjez eu".Bunnnn in afara de asta socrii mei sunt habotnici.Acum am sa povestesc si despre socru ca si el ma scoate din minti.Fiecare data cand vin ii facuta bisericuta din toata casa.Daca ma trezesc mai devreme (deodata cu ei)tre sa am grija sa nu dau peste careva ca doara se roaga in genunchi in mijlocul camerei sau a bucatariei facand cruci peste cruci.Imi vine sa-mi tai venele.Ei oameni batrani si mai destepti decat noi tinerii ne invata si pe noi sa tinem post si sarbatorile din calendar...ca doara e pacat sa te speli sau sa faci ceva de mancare intro zi de sarbatoare.Tocmai acum recent a fost Sf Dumitru ei la noi ,sabatoare cu cruce rosie,inaite cu o zii facusem zacusca si am termita seara tarziu si nu apucasem sa spal bucataria.Vroiam sa ma apuc de Sf dumitru(curului)...ce pacat mare.Aia nu e pacat ce e jeg in casa numai sa speli in sabatoare asa mare.Incerc sa le explic ca eu sunt romano catolica si la noi nu se tine (de altfel habar nu am ca se tine sau nu)dar nu am cui ca ei vor merge la preot catolic ca intrebe daca se tine sarbatoarea respectiva.In concluzie imi demontreaza cat sunt de pacatoasa.Mam enervat si i-am spus socrului ca nu ma intereseaza ca e cruce rosie sau lila dugi cu picatele in calendar eu nu tin prostii de sarbatori.Fetele nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu religia Ortodoxa dar nici nu-i convine ca in casa mea sa joc dupa regurile lor.In fine...Acum cand au fost ultima data (respectiv faza cu dumitru...bre)au fost la botezul baietelului nostru...Pisu lumii.Am 24 de grade in casa eu dezbracam copilul ea il imbraca si in punea caciulita da doara e mic si ii sensibil la moalele capului.Copilul trebuie infasat..i-am spus ca nu chinui copilul .Nu ma lasat in pace pana nu am sunat la pediatra sa intreb daca copilul tre infasat sau nu.Copilul isi suge degetul nu e bine ca va fii mai subtie.Sotul ii spune ...."ce sa fac daca isi suge sa-l bat ca nu e voie.Lasa-l in pace."la care ea "pai nevastata l-a lasat "Nu zic eu ar fi mai bine sa suga pe suzeta dar nu a vruta si dupa chinuieli zadarnice si urletele copilului m-am lasat pagubasa.COpilul plangea noaptea avea colici.Venea ea sa ma intrebe oare d c plange?!..parac ea nu a avut 2 si nu ar stii sau nu mai tine minte.Intro noapte m-am enervat si i-am spus ca il tau eu cu lama de parca nu as vrea sa doarma sa dorm si eu.Cand plangea ziua de aia plangea pt ca ii frig respectiv cald ...depinde cum era imbracat.Eu ii scoteam caciulita din cap ea i-o punea.Dupa nastere am ramas cu 13 kg in plus .Au venit ei au stat 3 saptamani si eu am slabit 3 kg.Fain... nu?Bunnn sa revenim la socru. Intradevar e bolnav saracul rau cu inima ...asta am spus si mai sus dar mai are si diabet , glaucom ,brosita cronica ,galagie in cap (de la tensiune)asta nu ar fi destul mai e si hipohondru.Vai nu cumva sa bea apa de la ghiuveta numai apa statuta ca e rece si il doare in piept.Nu cumva sa duca 5 kg de ceva in maini ca are sete de aer,vai sa nu faca baie sau sa se spele pe cap ca raceste.Hmmm....eu inca nu am auzit boala la care sa-i faca rau apa si sapunul.Soacra imi urmareste toate vecinele (stam la parteer)fiecare cand vine cand pleaca ce aduce cat sta pe banca.Parca eu nu am alta ocupatie decat sa-i acult "stirile"cele mai prospete.Eu atunci imi pun intrebarea :femeia asta nu are probleme?Si nu...nu are probleme.NU m-as mira de aceasta atitudine daca ar fii femeie de la tara ...dar e de la oras.Vine un prieten la noi imbracat dupa moda noua camasa scoasa din pantaloni si peste pulovar.Hmm ce imbracanimta ca si un vagabond,nu e o problema ca ea e imbracat frumos si pute a transpiratie ca doara raceste daca face dus.Mda ce spune la toate asta sotul...pt el e simplu lasa-i ca-s batrani si prosti...:))(ma bucur ca recunoaste)Batrani si ca si copii.
Ii tre lui scoru telefon mobil sotul ii da unul mai vechi noi aveam mai noi si mai bune si acum urmeaza beleaua.Umbla prin meniul telefonului ca doar ii curios ca si un copil si redirectioneaza apeluri,nu mai suna telefonul,si multe de genul.Sotul de la 600 de km distanta tre sa stea cu el la telefon cate jumate de ora sa-i explice cum tre sa regleze inapoi telefonul.IMI TAI VENELE!!!Vai si multe ar mai fii care acum nu-mi aduc aminte.
Voi poate va ganditi ca e bine departe de mine soacra da asa e ca nu stiu ca m-as face daca ar fi cu mine in localitate.Ba cred ca m-as lasa pagubasa si m-as ruga si eu in genunchi pe unde apuc, as face economie de bani nu as mai cumpara detergent de vase,as infofoli copilul pana face pneumonie da la traspiratie ah si daca a venit vorba as face baie o data pe luna ca sa nu consum apa si sa nu racesc.
OOFFF am sa fiu si eu soacra dar sper ca nu am sa fiu asa de luda.Dar e o vorba "OMUL CAND INBARANESTE SI MINTEA-I CALATORESTE"Va pupat pe toti si as vrea sa vad si cate un barbat care scrie despre soacra lui.
kokiy spune:
Buna Cylyche ,
nici cu ai tai socrii nu e de bine , macar sunt departe de tine si tre' sa-i suporti mai putin.Deja faza cu lasatul zoaielor peste tot la mine e la ordinea zilei. Dupa ce pleaca trebuie sa sterg frigiderul , spal WC-ul, dau cu deo de camera (miroase a branza ). La faza cu biserica soacramea se da asa religioasa , da blesteama pe toata lumea .Eu deja am devenit mai nepasatoare si un pic ironica la tot ce spune . Am replica la tot ce zice, dar se pare ca la ea nesimtirea e mare. Si eu eram buna inainte de a ne certa , ma lauda la toata lumea . Mie mi-a zis ca m-am cam ingrasat (ramasesem cu kg. la prima nastere), apoi dupa ce am slabit 15 kg , a zis ca sunt prea slaba . Cum o dai tot nu-i bine , tot ca ea vrea sa iasa .
Intrebase Clover de casa . E pe numele sotului de zece ani, cu trei ani inainte de a ne cunoaste, dar nu pot sa o dau afara pentru ca e nebuna . La incidentul cu politia asta am vrut sa facem , dar a zis ca da foc la casa . Politia a zis ca nu se baga in chestii din astea domestice, ei nu pot decat sa-i dea o amenda.Acolo unde sta ea (bloc cu 4 etaje) s-a batut cu toti vecinii . Sotul saracu trebuie de fiecare data sa se duca la doctor cu ea in toiul noptii , ba ca are mana lovita , ba capul spart . Cateodata ma gandesc ca poate da norocul peste mine si o ciomageste careva mai tare.
Kokiy ,mami de Claudia (12dec.2001)si bebe Razvan (8 iunie 2007)
bobocel_07 spune:
Cum fetelor ati abandonat subiectul soacra?Nu mai aveti nici o noutate despre soacrele voastre ca eu mereu am cate o noutate despre a mea.Mie la ordinea zilei imi face cate ceva pentru ca rautatile ei nu se mai termina niciodata.Dar deocamdata sunt linistita pentru ca nu prea vorbec cu ea asa ca imi incarc bateriile pana cand va mai face ceva nou
alexia_07
anca_vlad spune:
ei ei se mai intampla sa mai ia si ele cate o pauza din cand in cand, la mine cel putin acum e in pauza!
poate ca fiind post....sa incerce si ea sa o lase mai moale?!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca