LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

frumos a fost la baita. si a mea si al lui dani. ma duc si eu sa fac nanai, dar va doresc o noapte usoara, fara jurnale triste

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by saryta

a-deju - deja salivez ... vreau si io.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

ohooo...cum sa nu, nu zisei ca-mi iesi o oala extra?? :)) ia zi, trimit pe curier maine?? daca-i nimeresc si pe aia care livreaza pt quelle..ne-am scos :)))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai ca prestez rapid un capitol nou, si-apoi ma duc la somn. daca visez rata pe varza, ma-mpusc :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

subiect inchis, continuam fulguiala AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianarus78

a_deju, sarmale (cu varza), varza calita (cu varza), maine varza la cuptor cu carnati (cu varza). clar, sunteti fani varza.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

haida bre, pai nu-i asta tot funu' craciunului??? :)))) si nu varza.. ci varza MURATA!! iar varza de la cuptor de maine e varza calita de azi, o mai bag o tura si cu carnatii deasupra (mi s-a si parut cam sarata, asa ca nu-i mai strica un rand de bronz :) ). unde mai pui ca si-n borsu' de perlisoare bag doua fire varza :)) aaa...si mi-a ramas si de-o salata simpla, cu niste boia deasupra..miam miam :)

hai ca de-atata varza mi-ai facut si mie pofta, desi nu sunt mare amatoare. dar acu' mi-e pofta de-o varza a-la-cluj. macar de as sti s-o si gatesc

si apropo de felurile de papa pt sarbatori, pana si sarmalele le fac astfel incat sa poata manca si copiii. cu piept de curcan in loc de porc. sincer mi-e groaza sa gatesc separat pt ei si pt noi, as sta toata ziua la cratita... asa ca ne adaptam. iar pt o sarma autentica... n-au decat sa presteze mama si soacra ca doar n-om colinda degeaba

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput