LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
dianocica spune:
quote:eu nu pot sa mananc cu pielita. imi sta in gat. i am dat fara. o data s a servit el cu felie intreaga, a molfait cu drag la ea, la sfarsit mi-a dat pielita in mana. nu i mai trebuia :D
Originally posted by Donia
Tema, TEMA: cum le dati mandarinele, portocalele, cu pielita pe ele sau doar pulpa? Se intelege ce vreau sa zic?
Azi i-am dat mandarina prima oara (fara pielita), a intins gurita curios, s-a strambat, a mestecat si apoi s-a aruncat pe mine sa-i mai dau... dar nu ma vad curatand pielita aia pe termen lung...
se intelege ca n am facut nici un bagaj, da?
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
saryta spune:
Donia - tot asa fac si eu(cum face Monica) ... o molfaie pin ce vrea alta.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
flore26 spune:
Fetilii minunatilii si frumoasilii....maine plec la Bocsa...poate intru de acolo, poate nu...asa ca : MERRY MERRY CHRISTMAS TO ALL...SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI VOUA, SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI, SI SA NE SCRIEM CU BINE, INCEPAND DE MIERCURI...
VA PUP PE TOATE!!!!Flore
Alessia Liane (16-12-2006) 
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
m_monique spune:
flore26 drum bun, distractie placuta.
sa va aduca mosu' cadourile la care visati.
Andrei (16.12.2006)
lizzy spune:
aka, la 39.2-39.3 (luata rectal) bag novocalmin supozitor. 1/2 sau 1 intreg, depinde de copil. daca e apatic si se vede pe el ca e rau (febra in urcare, etc) unul intreg. daca nu, doar 1/2. si verificat la 1-2 ore, daca scade e ok, trece noaptea... ziua, la febra peste 39 impachetari in loc de novocalmin. de-asta folosesc numai seara, e voie max 1/zi. sanatate multa! 
a_deju, sarmale (cu varza), varza calita (cu varza), maine varza la cuptor cu carnati (cu varza). clar, sunteti fani varza. 
donia, mandarine inca nu am incercat. dar nu ma vad avand rabdare sa i-o curat.
flore, drum bun, distractie faina si merry christmas to you too!!! 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
Hotline sarmauarezolvat,sarumanusitele, poate sa se deconecteze hotlinu'
sau sa treaca la hotline lapte... cum faci lapte????? tot ca sarmaua, congelat, clocotit cu vin, etc?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pai cred ca asta urmeaza, ca alta solutie..nu mai gasesc.. nu vrea lapte, nici cu suc, nici in alt bibe, nici nici nici... nu conteaza, si maine e o zi, bla bla bla :) traiasca apa, pana atunci :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Monicabb spune:
Bambo, eu din Bucuresti am primit mobilul. Acum suntem cam debusolati. Ce sa facem cu el? Acu' de exemplu sotul se joaca cu el, dar mai tarziu? Avem prea multe telefoane. Nu, voi nu la fel? Sotul doua mobile, eu unul, doua fixuri si acum asta. Vai de mine... Sa stii ca ne-am interesat si cica nu se pot descarca poze, filme. Nasol. Vai dar daca ati stii cat de incantat e sotul...
Ruxandra, of saraca doamna Nina. Imi pare rau.
Donia, eu ii dau mandarina si cu coaja si fara. Cum am chef si cum e mandarina ca unele se curata usor.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
a_deju, sarmale (cu varza), varza calita (cu varza), maine varza la cuptor cu carnati (cu varza). clar, sunteti fani varza.Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
haida bre, pai nu-i asta tot funu' craciunului??? :)))) si nu varza.. ci varza MURATA!! iar varza de la cuptor de maine e varza calita de azi, o mai bag o tura si cu carnatii deasupra (mi s-a si parut cam sarata, asa ca nu-i mai strica un rand de bronz :) ). unde mai pui ca si-n borsu' de perlisoare bag doua fire varza :)) aaa...si mi-a ramas si de-o salata simpla, cu niste boia deasupra..miam miam :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
saryta spune:
a-deju - deja salivez ... vreau si io.![]()

SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)