LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
am reusit si am controlat-o la maselute
are 2 f umflate una sus si una jos
asta era cauza
Chris-vazut "pisi" cea frumoasa cu mami 
Laura-ma duc sa fac si eu
dar cu perle de baie
(sa vedem daca ma lasa Antonia
)
tocmai am vb cu sotul la tel si a luat amenda 230 ron
![]()
pt ca a oprit pe interzis si astepta pe cineva 
fetele din iasi abonate la "rds" ati primit mobilul ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)Aniversare 1 An
luna 14

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
m_monique spune:
kikineata boxerii i-am luat din bucur obor. incearca pe la magazinele jolidon, ca de acolo i-am mai luat de-a lungul timpului boxeri cu tot felul de imprimeuri traznite.
aka ce rau imi pare ca e bolnava cristina.
sa-i treaca repede.
Dbunny chiar am inceput sa-i dau zmeului zilele astea sa manance mandarine. ii dau feliute pe care el le tot molfaie cu placere.
bamboletta ce harnica esti.
Andrei (16.12.2006)
dianocica spune:
daca mai estem depresivi prin zona si cauta butoi, iata o www.youtube.com/watch?v=s_lMNufI3hA" target="_blank">cale sigura
aka stiu ca novocalminul se da numai in cazuri de extrema urgenta ca scade temp repede (dar si tine putin), deci numai aproape de 40. si apa/tzi cat doreste.
laura te am sunat si mi a intrat casuta. te am injurat ![]()
eu cica fac bagaje, maine dimineata plecam, am facut un fel de inceput de lista. atat...ma duc sa 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
saryta spune:
chris - "pisi" e o duceata, o printesa din povesti ... voi ati observat ce printese si printisori avem noi aici la fulguleti ... cei mai cei 
Danita - chiar nu vrei sa dai nici un indiciu asupra cadoului?
bambo - relaxare placuta!

SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dianocica spune:
da, da, a meritat latita pagina pt pisi. o dulce jumate.
laura 2 min
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
m_monique spune:
in seara asta am fost la Mos Craciun.
au organizat niste prieteni la ei acasa, pentru fetita lor de 2 ani si jumatate si prietenii ei de joaca. mos a fost un alt prieten de-al nostru.
a fost tare frumos. andrei s-a uitat foarte mirat la mosu, dar nu a plans. a primit cadoul si era foarte bucuros ca a gasit o cutie. la inceput s-a jucat cu cutia, abia apoi am reusit sa-i scoatem jucaria din cutie. a studiat si jucaria.
ceilalti copii, in numar de 5, au primit fiecare acelasi cadou: un lego cu animale. cei care au organizat au zis ca le cumpara la toti la fel, ca sa nu se bata. bineinteles ca tot s-au batut si s-au muscat.
copii, mai putin zmeul, au fost la mosu in brate si au spus fie o poezie, fie un cantecel.
poze aici
Andrei (16.12.2006)
Donia spune:
Nici un butoi, nici un butoi, ca mi-s rufele la soare (a se citi calc pe ele ca sunt imprastiate in toata casa) si copiii imi cer mancare (unu, ca de unu am scapat, l-am culcat)... n-am timp de butoi, dar Scorpions tot am bagat...
Hotline sarmaua
rezolvat,sarumanusitele, poate sa se deconecteze hotlinu'
sau sa treaca la hotline lapte... cum faci lapte????? tot ca sarmaua, congelat, clocotit cu vin, etc?
Ce mai era? Aaa... bata pentru danita... las ca merge si asta
cica te-am ignorat... pai nu ti-am spus? Halat de baie pentru dumnealui...
Hai ca ma duc sa-i fac vant in beci (pardon, basement
) casutei de papusi, ca e imensa, ce mi-o fi trebuit sa o cumpar de la garage sale?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Tema, TEMA: cum le dati mandarinele, portocalele, cu pielita pe ele sau doar pulpa? Se intelege ce vreau sa zic?
Azi i-am dat mandarina prima oara (fara pielita), a intins gurita curios, s-a strambat, a mestecat si apoi s-a aruncat pe mine sa-i mai dau... dar nu ma vad curatand pielita aia pe termen lung...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
Donia eu ii dau felia de mandarine cu tot cu pielita. o apuca cu manuta lui si o molfaie, pana se plictiseste, apoi o arunca.
Andrei (16.12.2006)