LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Donia
a_dejule, nu pleca! tre' sa intreb ceva!
Spuneti-mi, din inalta dumneavoastra experienta in ale bucatelor congelate, cum procedati cu sarmalele... fierte si apoi congelate, ori congelate si fierte mai apoi la momentul consumarii?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
adevar graiesti :) sa stii ca chiar am experienta cu congelatele, pe motiv ca fusei si io pe vremuri studenta... de-aia cu pachete trimise pe tren de-acasa...cu sarmaua la borcan... hai ca m-a lovit un zambet tamp deodata :))
deeeci.. cu sarmaua la mine in famelie s-a procedat cam dintotdeauna in felul urmatoriu: preparate ca la carte, bagat la frigider sau tinut la rece pana a doua zi, apoi bagat la congelator. cand aveam pohta, scos de la congelator, varsat intr-o oala, turnat un pahar de apa si juma' de pahar(oi) de vin alb, si dat intr-un clocot... o minunatie!! mai bune ca la prima tura :)))
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Partea cu vinul m-a convins definitiv!
Dar... am nevoie de o mica lamurire... preparate ca la carte inseamna si fierte? Iar dupa decongelare doar inca un clocot?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
da, asa si la mine acsa. fierte, facut toata treaba mama si eu numai scos de la congelator si incalzite, nici macar in clocot cand e foamea mare
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
a_deju spune:
bai, la uk cola era cat la noi. exact acelasi pret. doar ca era buy one, get one free :))))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ktrinel spune:
parca v-a citit julia azi si a mancat o mandarina intreaga de dimineata...si , da, e bine dispusa 
am iesit si noi la niste cadouri de ultim moment, lumea asa si asa...nu chiar ca pe la voi unde am inteles ca lumea face cumparaturile noaptea
ca sa scape de aglomeratie.
azi avem in sfarsit 0C .si maine intram pe plus
..cat o tine nu stiu, dar de peste o luna am avut numai cu minus...sa nu va aud ca va plangeti de frig vreodata...
...
aka, imi pare rau ca suferiti . eu zic ca pana la 38.5 sa mergi daor pe hidratare...apoi intervii cu antitermic. urat din partea nasei..chiar asa ??? macar de rusine si tot as fi dat un telefon in ziua cu pricina...
ce jurnale de noapte am citit..romane nu alta
io nu cred nimic din povestea cu Beoaca, mama de Beoaca, biscuiti si alte strudele...pana nu vad poze nu ma las convinsa!
vai, a_dejule, ce amintiri cu capra aia
...
era odata intr=un tren ...si cat mi-a mai cantat
...o rosie, un ou la indemana...geamul deschis...
am fost azi si in toys r us: atatea am vazuuttt...abia astept sa iau jocurile educative de la Leapfrog...sunt dementiale... nu mai am rabdare..
...acolo aveti Leapfrog?
a_deju spune:
gata, m-apuc de facut lapte. dupa ce (si daca) culc copchilul, ma-ntorc la hotlineul "sarmaua" (..fierbinte, evident :)) ).
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by Donia
Partea cu vinul m-a convins definitiv!
Dar... am nevoie de o mica lamurire... preparate ca la carte inseamna si fierte? Iar dupa decongelare doar inca un clocot?
da, asa si la mine acsa. fierte, facut toata treaba mama si eu numai scos de la congelator si incalzite, nici macar in clocot cand e foamea mare
Si la noi la fel. Decongelat, incalzit, servit.
Aka, fetele te-au sfatuit bine. Multe, multe lichide -apa si ceai- in special. Nu e cazul de Novocalmin, de abia dupa ce sare bine de 39.
Ce chefuri pe la Timisoara..

Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
doradora spune:
1 an de pisi-partea I
http://s211.photobucket.com/albums/bb55/alexandragraziella/1%20an%20de%20pisi/?action=view¤t=d250cbaf.pbw
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
si continuarea
http://s211.photobucket.com/albums/bb55/alexandragraziella/1%20an%20de%20pisi/?action=view¤t=6f91eb1c.pbw
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
danita spune:
salutare de la munte !
citit pe sarite si nu prea :
babyphone avem video , excelent ! adus de la republica canada de iubitu' lui mami ;)
cadou de sotz( ca tot nu m-atzi bagat in seama ) : un port card f misto din piele personalizat - mi-as fi luat si mie asa e de frumo !
cadou de bb : catel imbracat in mos craciun care canta si danseaza, un puzzle mare, un pulover super, o masinuta fainuta, un joc bebito si nu mai stiu chiar acusica dar sigur mai are ceva ;)
cadou ptr mami : deocamdata nika dar ...... va fii ceva sper ;)
deja cadoul ptr cei care au trimis scrisorele mosului nu mai are rabdare ..... dar asteapta dead-line.
pupici si noapte frumo !
D
PS donia si la bv tot asa se congeleaza sarmalele doar ca le mananca doar partea masculina ca je nu serveste . e un frigggggggg de parca am fi in canada !
flore26 spune:
CHRIS ce repede cresc...si ce schimbati...au asa o figura de oameni in toata firea...sa/ti traiasca pisi si sa va bucurati, sanatosi, de ea...
Flore
Alessia Liane (16-12-2006) 
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
deeaA spune:
DORSILIA,SIMO Sarbatori fericite si voua,alaturi de familie,toti ce va doriti pt.noul an sa se indeplineasca!!
ANATEO sanatate multa
YAGMUR ne vedem in capitala,dar depinde prin ce zona o sa stai,ca nush cum o sa ajung
DBUNNY 
aveti o maseluta si
pt.noaptea intreaga dormita!
CHRIS super tare esti tu cu babeta ta

AKA sanatate multa,multa,sa scada temperatura si cred ca de aia papa atata tzitzi,ii e sete
sa va faceti bine repede ca acu vine Craciunul.