LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA mama ce baie...simt pana aici mirosul de trandafir...ma primesti si pe mine?? ...da, cred ca uneori mai pica si Florin cum pica si Nicu cateodata, vine frant de la lucru, si acasa tura a doua: dans, dragaleala cu printesuca, vaca lola...cateodata cred ca lor le este mai greu decat noua...

Am fost azi in vizita la BEOACA...de data asta a fost si OANA de DIA...mama ce au mai lins biscuitii, ce/au mai moflait bucatele de banana si mandarina...niste scumpe toate...dar OANA, o adevarata domnisoara, trecea asa tacticoasa pe langa ele si le privea de sus , are asa o privire matura, o figura serioasa, clar nu are 1 an...DIA tu ai socotit bine?

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by aka

i-am masurat temperatura. iar are 38.4 dupa ce toata ziua n-a sarit de 37.5. a adormit cu tztz si abia i-a dat drumul, oare ii este si sete de` simte nevoia sa suga mereu?

de la ce temperatura se da novocalmin?

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

cu siguranta ii este sete, mai ales daca face si febra... ar trebui sa ii dai si apa sau ceai, peste ce suge la san. hidratarea e f importanta la febra! nush sa zic de novocalmin, poate stiu fetele... sanatate multa va doresc!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aka, aici nu se da deloc novocalmin, nu se mai foloseste de ani de zile.
38,4 nu e mare, da-i Nurofen sau/alternativ cu Panadol... in privinta Novocalminului eu nu-ti dau nici un sfat.
Din cauza febrei copiii se deshidrateaza, deci poate sa simta nevoia sa suga mai mult, plus alinarea... ai incercat sa ii oferi apa sau alte lichide? Cristi de obicei nu bea apa, dar cand a avut febra radea, efectiv, cate un biberon de apa.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

a_dejule, nu pleca! tre' sa intreb ceva!

Spuneti-mi, din inalta dumneavoastra experienta in ale bucatelor congelate, cum procedati cu sarmalele... fierte si apoi congelate, ori congelate si fierte mai apoi la momentul consumarii?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore26

LAURA mama ce baie...simt pana aici mirosul de trandafir...ma primesti si pe mine?? ...da, cred ca uneori mai pica si Florin cum pica si Nicu cateodata, vine frant de la lucru, si acasa tura a doua: dans, dragaleala cu printesuca, vaca lola...cateodata cred ca lor le este mai greu decat noua...
Am fost azi in vizita la BEOACA...de data asta a fost si OANA de DIA...mama ce au mai lins biscuitii, ce/au mai moflait bucatele de banana si mandarina...niste scumpe toate...dar OANA, o adevarata domnisoara, trecea asa tacticoasa pe langa ele si le privea de sus , are asa o privire matura, o figura serioasa, clar nu are 1 an...DIA tu ai socotit bine?

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...

uffff ce ma mai 'nervati voi cum va-ntalniti pe-acolo... cand si daca v-oti mai vedea cu beoaca si a ei muma, transmiteti multe pupaciuni si de pe litoral! si sper ca dia n-a uitat sa-mi puna o vorba buna pentru editia princeps semnata si parafata... :))))
...ehhhh..dar io tot sper ca-ntr-o zi cu soare si mare sau umbra de biserica 'ha mai inalta, oi intalni chinicul in persoana... :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Spuneti-mi, din inalta dumneavoastra experienta in ale bucatelor congelate, cum procedati cu sarmalele... fierte si apoi congelate, ori congelate si fierte mai apoi la momentul consumarii?

adevar graiesti :) sa stii ca chiar am experienta cu congelatele, pe motiv ca fusei si io pe vremuri studenta... de-aia cu pachete trimise pe tren de-acasa...cu sarmaua la borcan... hai ca m-a lovit un zambet tamp deodata :))
deeeci.. cu sarmaua la mine in famelie s-a procedat cam dintotdeauna in felul urmatoriu: preparate ca la carte, bagat la frigider sau tinut la rece pana a doua zi, apoi bagat la congelator. cand aveam pohta, scos de la congelator, varsat intr-o oala, turnat un pahar de apa si juma' de pahar(oi) de vin alb, si dat intr-un clocot... o minunatie!! mai bune ca la prima tura :)))

Mergi la inceput

Ce bine-i ca la voi e noapte, va pregatiti care de baie, care de Seinfeld... eu am o gramada de treaba si nu mai stiu de unde sa ma apuc... ma uit in jurul meu si imi vine sa ma iau cu mainile de cap! Asa ca am mai luat o pauza pe forum Dar de-acus, zise el cu glas sfarsit ridicand un piciorus... dar de-acus' s-a ispravit... la treaba, nu la-ntins mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

v-am luat :coca-cola, pepsi si altele din gama asta : 99centi canadieni 2L ....

quote:
Originally posted by Dbunny
quote:
Originally posted by dayanara
dianocica apropo de preturi ma uitam pe pliante de arrefour si real sa.mi fac o idee cu preturie din romania, si am ramas masca, pana si ouale sunt scumpe, cel putin asa mi se pare mie

Fratemiu numa ce-o ajuns in ro...zica ca un 20% is toate mai scumpe acolo...si nu gasesti mare lucru prin mall-uri...asa ca...ia-ti oo de-aci, ca-s mai eftine...

hai sa facem proba: fetele aveti orez la 50 centi kilu? ca noi avem
aveti zahar la 70 centi kilu? noi da.
coca cola la 2 l aici e 1.25€, la voi ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Donia

adevar graiesti :) sa stii ca chiar am experienta cu congelatele, pe motiv ca fusei si io pe vremuri studenta... de-aia cu pachete trimise pe tren de-acasa...cu sarmaua la borcan... hai ca m-a lovit un zambet tamp deodata :))
deeeci.. cu sarmaua la mine in famelie s-a procedat cam dintotdeauna in felul urmatoriu: preparate ca la carte, bagat la frigider sau tinut la rece pana a doua zi, apoi bagat la congelator. cand aveam pohta, scos de la congelator, varsat intr-o oala, turnat un pahar de apa si juma' de pahar(oi) de vin alb, si dat intr-un clocot... o minunatie!! mai bune ca la prima tura :)))

Partea cu vinul m-a convins definitiv!
Dar... am nevoie de o mica lamurire... preparate ca la carte inseamna si fierte? Iar dupa decongelare doar inca un clocot?

Mergi la inceput

da, donia, fierte, bagate la cuptor, fiecare cum le face... deci, si mai pe romaneste, ca vaz ca mi-au ramas prunele de la palinca-ntre dinti (:))) ), iei oala cu sarmalele gatite pt craciun, si-o imparti in doua, juma' pt masa de craciun, juma' pt mai incolo :)) aia cu un pahar de apa si un pahar de vin e asa..din ochi.. deci bagi si tu in functie de cate sarmale scoti la o masa... eu cand le bagam la congelat, bagam cate 4, sau 8 la punga.. deci iti dai seama ca era suficient un pahar cu apa. si o jumate/unul cu vin. era sa uit taman vinul :))))

Mergi la inceput