Cluj rulz!- cap.76-Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

intr-un final sunt gata analizele de la triplu test si suntem in zona "fara risc" ...multumim lui D-zeu

Stanca sa stii ca si mie mi-a placut Csenge asa se scrie ...pana cand la gradinitza noua a lui Norbert -la care am renuntzat - era o fetita cu numele asta si mi-l casapea pe Norby ....noi inca nici nu ne-am gandit...eu asa in secret m-am tot gandit dar tre' sa pun pe hartie...sa vad cum suna cu numele de familie...si sa vad cum ma simt cand le pronunt

Raluca prevad ca noi o sa tinem topicul de acum incolo- cand ramanem acasa- sau ne pun fetele sa ne facem topic separat ....tu cand mai mergi la eco? ce-mi place de voi ca va rasfatati ...eu am intrat in faza aia de aranjat cuibul...dar e ceva groaznic...daca a-si avea mai multi bani mi-as inlocui totul prin casa

pe la 17 merg la ecograf ( desi doctorul a zis sa mai astept- eu nu mai pot ) si sper sa vedem ce e

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

incerc sa nu las pagina sa sara pe a doua

Erika, doamne da sa aflii ce va fi, iara zic, nu ca ar fi asa imp.
iar daca fetele se plictisesc de noi, vedem cu ce le vrajim... mai gasim noi subiecte de discutie... numa sa nu ne alunge din club

Simona, frumoasa descriere a primei tale iesiri si uite, imi place tare Horia...

va pup, revin

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

na, ca tot eu sunt

Erika, eu merg la eco luni, pt. bilantul de 20 de sapt., unde sper sa capat un CD cu evolutia bebelului de pana acum. Sunt curioasa daca dr. tau a mentionat ca este asa ceva... sa-mi spui.

asa-i fetelor ca nu va suparati daca ne descarcam sufletelul aici??

va pup pe toate

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa
asa trebe fetelor, v-am predat stindardul topicului, sa nu ma dezamagiti.
io is satisfacuta ca am avut niste reusite la job da nacajita ca
Thea are febra si e ragusita!sugestii babesti?

pupam burticile

week-end placut

Mergi la inceput

Ralu am o veste buna, am intervievat-o si azi i-am confirmat la Adela ca vom fi colege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare fetele!

Azi am program foarte administrativ.Curatenie, dus caine la veterinar, mancare si daca mai apuc musai sa ma spal pe cap.
Ieri am fost la cumparaturi si am facut aprovizionarea pentru Razvan pe anul viitor la bluze si pantaloni.
Daca mai apuc mai viu!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

buna dimineata, frumoaselor!!

Cris, is asa de incantata de cum s-a schimbat traiectoria Adelei si-ti multumesc ca ai avut incredere in fortele ei. cred ca o sa-i placa si va face treaba buna. Io mai sper sa apara si un fat frumos (sau mai putin frumos), stii tu de ce
Legat de Theiutza, leacuri babesti nu-mi vin in minte, dar nurofen pt. febra io tot i-as da. sper sa-i treaca repede si sa fie numai o forma usoara de viroza. daca e raceala, fructe multe, ceai indulcit cu miere, stii tu. pupam gazele mici cu mult drag

eu sunt asa incantata de starea mea de bine, incat aproape ca "nu-mi mai incap in pene"... m-am apucat si de citit, marea mea pasiune de pe vremuri, si-s suuperhappy. sper sa ma lase gaza mica, dar i-am luat o carte de activitati si toata ziua leaga obiecte, taie sau inconjura, in fct. de situatie. ii place si sa coloreze, deci scap eu de ea cumva, ca sa citesc.

azi merem la un kef de pitici la niste prieteni pe care demuult nu i-am mai vazut, se lasa cu distractie.

va pup pe toate.

TREZIREA!!!

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

ia uite ca Stanca a fost mai harnica decat mine, ... de unde i-ai luat hainite lui Razvan?? nu stiam ca aveti caine... super. spor la treaba, draga mea.
apropo de program, ar fi cazu' sa stricam si noi bradu'... abia astept sa punem lucrurile in casa la fel ca inainte...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

+ 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce ma fac ca n-am chef sa fac curatenie??????
Dar cu nesimtita asta de presimtire negativa care nu vrea sa-mi dea pace?

Fug ca poate poate am succes si fac ceva.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

dragele mele,

noi ne bucuram de o sambata linistita numai noi 4 acasa.aseara a ajuns Mihai din State e chiaun da e ok totul si mi-a adus din San Francisco niste cercei adorabili
a fost si cu Thea la doctor , e umpic rosu in gat, sper sa nu ia si Sofi, mai nasol e ca azi noapte a avut febra si a dormit rau.

sa-mi aminteam ce voiam sa zic in mailu trecut, ala sters.

Simo, superbe pozele de la Viena si voi aratati relaxati si odihniti.

Roxa, mi se pare mie sau ai inceput intr-o forma mult mai buna anul asta?

Ralu draga mea,ma bucur tare ca te simti bine, io deja am inceput sa ma gandesc la finutz, de ex la faptul ca sterilizatorul o sa vi-l putem da atunci
legat de Adela si eu am credinta ca se va descurca si cunoascand tot necazul prin acre a trecut a fost o bucurie sa-i dau o sansa mare zic eu.pentru ca poate creste mult.

Stanca io cand n-am chef de curatenie sau de treburi casnice ma eschivezcum te descurci fara Laura?mie imi vine o alta tanti acum dar de Laura ma simt mai apropiata.
legat de hainute eu astept o comanda mai mare de pe La Redoutte unde au fost discounturi mari de 70%.nu stiu cand sa ajung prin oras si eu sa vad de hainute.
iar presimtiea da-o incolo nu o lasa sa te amarasca.

Rolo, lasa ca Ilenuca merge direct in picioare precis!

Mariana , Manu si restu fetelor puici multi, mai viu mai pe seara ca mandrele nu vor sa se culce

Mergi la inceput