Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 26

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragelor,

Vad ca majoritatea lucrati maine...si eu ar trebui, dar cred ca in functie de dispozita de maine ma duc, sau imi iau doua zile de concediu...

Sa vedem...imi place mai mult sa aud viscolul din casa , decat sa fac acrobatii pana la serviciu.

Doloress, stai linistita in ceea ce priveste un eventual fibrom, cunostinta ta a avut complicatii, in realitate fibromul este f des intalnit si poti naste bine merci cu el...daca Doamne fereste e!
Mama a nascut 3 copii avind fibrom, care scadea, crestea in functie de modificarile hormonale, dar nu a ajuns la complicatii. L-a scos dupa nasteri.

Gabitzam, sanatate multa! Imi pare rau ca ai fost racita de Rev..

Ylari, botezul in mod normal il faci cam pe la 3 luni. Nu te alarma cu nunta, faci cum te simti tu mai bine, asa am facut si eu, chiar daca pe urma mi-au reprosat cativa prieteni ca nu i-am chemat si pe ei.
Te intinzi cat iti e plapuma, ca nu-ti plateste nimeni restaurantul...
Si nu vrei sa te trezesti cu o acolo.. In fine...cu asta nu te joci.

Si pe mine ma sperie niste cheltuieli, ca nu stam tocmai roz cu banutii, a fost un an mai greu decat anul trecut si avem de nasit in mai...
Niste prieteni buni pe care nu-i putem refuza...si mi-e teama ca nu o sa am chef, ca nu o sa-mi faca placere sa ma imbrac in nimic, sa nu nasc la nunta...sau alte chestii..
In fine. ca sa nu mai zic de toate cheltuielile cu bb, nu am luat inca nimic si nici banuti nu mai avem stransi...

Dar am incredere, stiu ca vine cu noroc.

Sis,

In ceea ce priveste centimetrii din talie, nu!! nu vreau sa incerc..doar va spun ca am luat aproape 4 kg.

Laurita 20 +, Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc fetelor pt bun venit!Ce sa spun despre mine,in 6 septembrie am avut ultimul ciclu,iar in 14 iunie a zis doctorul ca e cel mai probabil ca voi naste.Nu de curand am aflat ca bebele meu e un baietel,asta ne doaream si eu si sotul meu.Inca nu ne putem hotari la un nume ca avem opinii diferite,dar daca vreti puteti veni cu sugestii si chiar va rog.Si va mai rog sa ma treceti si pe mine pe listuta de inceput ca sunt noua si nu ma prea pricep.
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput