Mamici de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Cleo, nu trebuie sa fie musai aceiasi nasi la copil ca si cei de cununie. La mine de exemplu, noi am stricat relatiile cu nasii dupa nunta si pe Andrei mi l-a botezat sora mea. Dupa cate stiu poate fi si doar nasa, fara nas.

Pe pitic eu l-am scos afara pe la 3 saptamani, nu te mai lua dupa toate babele. Am nascut la sfarsitul lui mai iar botezul a fost la sfarsitul lui august, avea baiatul 3 luni. Nu l-am pus in contact cu lume, rude si alti copii la varste asa mici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

woaaa, ce active suntem.

Aldesme pot zice ca ai avut sarbatori palpitante!

gabitzam, asha sunt si eu de parere. Nu sunt supersititoasa, daca au o explicatie logica, accept o regula, altfel.. neeee. Pe de alta parte, eu cred ca nash e cineva apropiat ca suflet, si demn de incredere. Daca eu nu ma descurc...nashii ar putea suplini si completa acolo unde am nevoie de ajutor. De aceea nu am gasit inca nashi de cununie, care sunt exemple de unitate si echilibru pt noi o duc greu financiar, ca si noi de altfel, si ne e jena sa ii supunem la cheltuieli. Si care au bani.... nu au linishte+ echilibru.
Cat despre nashii de botez, nasha care e prima pe lista e o mama fantastica; asta am hotarat si eu si tati, e cea mai echilibrata si completa si dedicata si open-mind mamica care am vazut-o pana acu. Exemplul si sfaturile ei ne-a facut sa primim mult mai relaxati cariera de viitori parinti. De aceea o consider nasha perfecta.

Parerea mea! HAC!!

22+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aldesme Dar te-ai distrat, nu gluma!!!

Cleo78, si eu care ziceam ca eu imi pun o mie de intrebari si nu gasesc raspuns la niciuna! In ceea ce priveste alergatura cu actele ptr cununie... eu va trebui sa ma ocup de asta... Iuby e... mai comod, mai "cu treaba multa"... mai... mai... Dar io il iubesc, ce sa fac, alerg io si pentru asta... Daca mi-am luat barbat mai tanar ca mine?????????

Stii ca nu ma gandisem la treaba cu restaurantul ptr botez (ca e perioada de nunti)??? Mai mi-a intrat un cui in cap.

BB se misca, dar l-am simtit ceva mai sus decat zilele trecute. Iar o fi migrat? Il simt dar mai putin intens ca alaltaieri cand m-a zapacit si asta m-a ingrijorat.......

Despre burtica... eu m-am masurat (am 100)..................
Tot inainte, ca pionierii!!!

Pupici la fete! Imi place ca ati reaparut!

gabitzam, mi-ai lipsit de pe aici, ca tu ne mai linistesti!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare din nou,

aici evident ai voie sa botezi copilul cand vrei, dar de regula lumea face botezul dupa ce copilul a implinit cativa anisori iar explicatia lor este "ca sa se poata bucura si el/ea de darul pe care il primeste". De scos copilul din casa il scot in momentul cand se poate si de regula asta inseamna deja la 5 zile iar de pe la doua saptamani sunt deja prezenti impreuna cu parintii in restaurante. Cum in ultima vreme nu se mai fumeaza in nici un restaurant s-au inmultit astia pitici prin restaurante. Un alt obicei este ca nasii sunt in general alesi din familie si in general unul din familia tatalui si celalalt din familia mamei. Explicatia este ca aici nasii au o datorie LEGALA fata de copil. In cazul in care se intampla ceva cu parintii ei sunt cei care au dreptul sa hotarasca ce se va intampla cu copilul, prin urmare lumea incearca sa lase acea hotarare in seama cuiva din familie. Sunt cazuri in care nasi sunt alesi dintre prieteni dar asta doar daca relatia de prietenie dureaza de cand lumea.
Eu, avand in vedere ca ar trebui sa nasc la inceputul lui iunie sper sa fiu afara la soare si lume imediat dupa ce ne lasa din spital. In iulie chiar mergem la marea nordului toti trei, la hotel si daca ne tin puterile poate ajungem si in Alpi prin august. De botezat probabil il botezam prin august sau septembrie aici, sau daca trecem de perioada aia si nu l-am botezat atunci asteptam pana face 3-4 ani. Iar in contact cu copii de varsta lui/ei va fi cel tarziu de la inceputul lui septembrie cand merge la cresa desi cred ca va fi mai devreme avand in vedere ca suntem 5 gravide in cercul de prieteni si 3 nasc inaintea mea.

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Un an nou fericit si tot ce va doriti!

Ylari acum 2 zile cand faceam curatenie si mancare nu l-am simtit pe bebe (eram rupta de oboseala, si-am realizat doar seara ca bebele meu nu si-a facut simitita prezenta). Am inceput sa-mi pun intrebari,mai ales ca eu am fost racita si inca mai is putin.Dar,dupa ce m-am asezat in pat, si-am simtit o miscare usoara m-am linistit (l-am simtit mai sus ca de obicei - poate nu suntem asa de sensibile in partea superioara a burtii ).
Cred ca bebele meu s-a agitat mai tare de Craciun (cand a reusit si tati sa-l simta), atunci cand eram mai relaxata si mancam mai multe dulciuri...si bebe era pozitionat f jos.

Promit sa pun si eu zilele astea poze cu burtica.Deocamdata nici nu le-am scos de pe aparat
Acum ma gandesc cu groaza ca maine ma duc la lucru, si nu voi mai avea concediu pana jumatatea lui aprilie (cand intentionez sa-mi iau prenatalul).

Lilly 19+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, pe aici am fost, nu prea mi-a fost bine zilele astea, de la raceala. In seara de revelion eu cam zaceam cu comprese reci, aveam temperatura. Si a fost si Andrei tot timpul dupa mine, nu prea am avut timp sa-mi trag sufletul.

Eu inca nu pot sa zic ca il simt clar pe bebe, in afara de cativa fluturasi, si nici aia in fiecare zi.

Maine ma duc la birou, si cand ma uit pe geam si vad ninsoare si viscol...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilly79

Un an nou fericit si tot ce va doriti!

Ylari acum 2 zile cand faceam curatenie si mancare nu l-am simtit pe bebe (eram rupta de oboseala, si-am realizat doar seara ca bebele meu nu si-a facut simitita prezenta). Am inceput sa-mi pun intrebari,mai ales ca eu am fost racita si inca mai is putin.Dar,dupa ce m-am asezat in pat, si-am simtit o miscare usoara m-am linistit (l-am simtit mai sus ca de obicei - poate nu suntem asa de sensibile in partea superioara a burtii ).
Cred ca bebele meu s-a agitat mai tare de Craciun (cand a reusit si tati sa-l simta), atunci cand eram mai relaxata si mancam mai multe dulciuri...si bebe era pozitionat f jos.

Promit sa pun si eu zilele astea poze cu burtica.Deocamdata nici nu le-am scos de pe aparat
Acum ma gandesc cu groaza ca maine ma duc la lucru, si nu voi mai avea concediu pana jumatatea lui aprilie (cand intentionez sa-mi iau prenatalul).

Lilly 19+ Bebe

Deci inca mai urca bebele, nu? V-am zis ca l-am simtit mai devreme, dar mai sus... poate de-aia...
Lasa ca am avut ceva activitate cu tati mai devreme si poate se trezeste si bebe!!!! Ha, ha, ha!!!!

gabitzam, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine... Si ce ai facut cu temperatura? A trecut cu compresele?

Si eu merg la servici maine... Ce tirani, sa ne cheme deja...... Dau eu intentionez sa intru in prenatal de la inceputul lui aprilie, sa stau macar o luna sa ma relaxez inainte de marele eveniment. O sa am timp sa dresez (terorizez) si montanul, ha, ha, ha!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Esme am ras cu lacrimi de doamna din Arad, ai talent la povestit, nu gluma!

Doloress 15+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

apropos de miscari, eu am profitat de zilele libere si faptul ca nu mai rezist fizic, si am stat cu mana pe burtica, pe canapea, in timp ce ceteam. Astazi, si eu si tati am vazut prima data cand bb impinge burtica! O fi dat cu piciorul? sau cu capul? oricum sta mai mult pe stanga, cam in dreptul buricului meu, si mai ales pe un nerv .
Noi ii zicem bb Bocanila... ca e ca un iepurash.
E cam devreme sa il vad cum imi muta burtica? oricum, fatsa de voi eu sunt cu deadline un pic mai devreme: 1 mai, si ecografele zic ca nasc mai devreme, cred ca am o ovulatie mai rapida si/sau un bb mai harnic.

p.S. fetele, voi ce faceti cu racelile? sau cum le combateti? ma refer din leacurile babeshti si cele admise...deja am o gramada de pastile in casa, mai multe decat am avut ani de zile inainte de sarcina.

22+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by Doloress

Esme am ras cu lacrimi de doamna din Arad, ai talent la povestit, nu gluma!

Spre deosebire de doamna respectiva care nu numai ca nu avea nici cel mai mic talent la cantat, la fiecare lalait scotea aburi de alcool. Eu cred ca am inhalat mai mult alcool in timpul concertului decat a continut paharul meu de samapanie din noaptea de revelion .

Ce voiam sa mai adaug e ca va recomand cu mare caldura un concert cu orchestra lui Andre Rieu, face bine la suflet si la bebe, canta minunat si orchestra si solistii si corul si fac si multe momente amuzante. In aprilie si mai va fi in USA si Canada iar in noiembrie in Australia in rest in fiecare luna are concerte prin Europa.

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Fetelor, mi-a venit inima la loc, se misca bb ca lumea, baldabac, baldabac!!!!

Auziti, noi in ce luna suntem? Ma uitam pe un site francez in care scria ca "a la fin du 5 eme mois - 22-eme semaine..." adica la sfarsitul celei de-a cincea luni (saptamana 22)... Adica eu intru in luna a saseaaaaa???? Eu nu am tinut socoteala dupa luni, ca n-am inteles cum e cu amenoreea, bla, bla, asa ca m-am luat dupa ecografii si dupa tanti doctora care intotdeauna mi-a vorbit de saptamani. Dar asa este, ianuarie ar fi a 6 a luna, februarie a 7 a, martie a 8 a, aprilie a noua si la inceputul lui mai nasc... Nu???? Am zis bine?????? Va pup pe toate!!! Sorry ca sunt asa de pisaloaga! Hai ca maine sunt la servici si o sa aberez mai putzin!!!

YLARI

Mergi la inceput