Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by luy

Am vazut poze noi cu un rapper simpatic foc, of, ce rau imi pare ca nu a reusit ieri sa vina la intalnire, sa ne convingem ca e la fel de frumos si in realitate
Si mai erau si poze cu dulcica Ana-Maria , ce cheliuta are, hihihi, tare nostima

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

multumim Luy ca ne-ai admirat... si noi am admirat frizurile Mariei

imi dau seama ca a fost asa de frumosssss .... poate oi ajunge si eu o data la o intalnire cu voi...

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cum fata, Sim, nu ai auzit de Piata Moghioros? De Parcul Moghioros? De Plaza Mall??? Magazinul asta e chiar in piata...
In fine, lasa ca nu iti explic de acum, ca uiti pana atunci. Vorbim pe 28 si stabilim exact! Okidoki?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, nu mai stau. Mi-am mai dat si cu ulei de ricin pe gene si imi este teama sa nu imi intre in ochisorii mei cei frumosi... Ptiu-ptiu!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, nu prea sint de laudat, ca sa spun pana la capat, la curatenie m-a ajutat mama soacra, si tot ea a prestat si sarmalele. Eu doar le-am pus la cuptor. Ei??? Nici eu nu pot face aproape nimik cand sint singura cu Sara. Ma bucur ca apuc sa mananc sis a calc cate ceva.

Stai ca am vazut si eu dragutul-grasutul Anei!

Annisia, si pe mine ma ingrijoreaza Iuli. Eu sper totusi sa fie ok, si sa fie netul de vina. Numai Myral ne-a mai tinut asa in suspans.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai fetelor eu nu ma mai stresez cu kg in plus ,macar acum pe perioada sarbatorilor,pai vreau sa mananc si eu o piftie ,un carnat ,o felie de cozonac asa ca tot omul ,fara sa-mi ramana-n gat ,imi bag picioarele in el de cantar si de tot ,muncesc ca negrii pe plantatie de-o saptamana ,si mai muncesc inca o saptamana sa fie totul aranjat asa cum trebui ,si cand o fi sa stau si eu ca o duamna la un sprit si-o fripturica ,o ciorbica de burtica sa ma stresez de kg ,altele sunt cat casa poporului ,nu au nascut de 3 luni si nu se mai streseaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Sunteti dragute sa-mi spuneti si mie daca se vad pozele (2 buc)de la semnatura?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/album/561842516ejPcCY

Mergi la inceput

Magdaz ai scris o poezie extraordinara. M-a emotionat profund.

Citesc de fete care au terminat curatenia sau sunt pe aproape, eu nici nu am inceput, maine o sa ne apucam pe bucatele sa nu stersam copilul.

http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LIA_B se vad draguta pozele ,si miruna este asa de frumoasa si ce de par are LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Multumesc Maria, am privit si eu poze noi cu voi si am admirat baietel marice bine (lungut) si dulceata mica. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.

http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Teodora, fata mea face la fel, foarte des kk si e mereu apos, dar dr pediatru ne-a spus ca e normal la bb-ii alaptati. Eu chiar nu mi-am mai facut nicio grija in privinta asta.

Poze

Mergi la inceput