Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 24
urmychance spune:
Roxana - nu mi-a placut de dr. FUgarevici pt ca:
1. avea un aspect de tarancuta tocilara si usor limitata
2. motivul principal: nu l-a analizat pe TUdor in amanunt. Cea mai atenta a fost dr. Andreea Manda. E singura care mi-a dat si mie pe o hartie constatatile dumneaei si analiza a fost foarte minutioasa.
Numai la ea am sa ma duc de acum, sper sa nu se schimbe.
Iar despre PREVENAR ma mir ca nu ti-a spus nimeni. Este impotriva a mai multe boli, inclusiv meningita. Pana miercuri nu sunt acasa, dar cand ajung, pot scrie din prospect. Costa 3 mil in oras, iar la Medicover il poti lua cu 3,7 ron.
Pinacolada spune:
Multumim pt complimente....:)))-da, cred ca o sa faca multe cuceriri cu ochii lui frumosi..!
Am fost la Music Club unde mi-am petrecut ziua de nastere , care e pe 25....dar atunci nu e nimic liber, si a fost super! A cantat trupa Cortez numai melodii una si una, ne-am simtit ca in tineretile noastre, am dansat, am ras, am baut, a fost minunat, mai ales ca eu nu mai iesisem de o groaza de timp...
Cred ca o sa repetam figura![]()
Luca e la mama si noi ne pregatim sa facem bradul...., sarmalele si piftia le face mama, cozonaci spre rusinea mea nu stiu sa fac, asa ca am cumparat Bauli si am facut comanda la o cofetarie!
mai citesc din urma si revin!
pt constipatie eu i-am dat Lass Baby!
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
Rnico ai un craciunel delicios.
Dany26 si noi am avut problema constipatiei, hranita tot cu Humana, facea la 2 zile cu supozitor (un sfert din unul intreg). De la 3,5 luni face singura 1 sau de 2 ori pe zi fara nici un ajutor. Supozitoarele nu au dat dependenta la noi.
Lia siRuna Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw
DECI SEAMANA MULT SITUATIA MEA CU A TA...OK...M-AM MAI USURAT UN PIC! MERSI TARE MULT DE RASPUNSURI!!!!!!!

am scrsi cu Caps lock din greseala

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
daliaalid, lia b, magdaz mersi din suflet pt raspunsuri!!!!!!

fetelor va multzumsc tuturor ca v-ati facut timp sa ma ajuttzi si pe mine!!!!

cred ca o sa mai revin...candva...sper sa nu deranjez...prea tare..
![]()
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007

Runa Miruna 21-08-2007