Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

quote:
Originally posted by dany26

o ultima intrebare de cate ori sterilizati biberoanele?cu ce le spalati cand nu le sterilizati-fierbeti???doar cu apa???calda sau rece??sau si detergent de vase???
ca eu am auzit cam multe pareri despre subiectul astasi nu as vrea sa pateasca ceva bb...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Eu le spal cu apa si putin detergent si apoi le fierb 10 min dupa fiecare utilizare. Andrei nu se prea omoara sa bea ceai dar incerc sa-i dau cate un pic de ceai de colici ca sa nu-l mai doara burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by dany26

o ultima intrebare de cate ori sterilizati biberoanele?cu ce le spalati cand nu le sterilizati-fierbeti???doar cu apa???calda sau rece??sau si detergent de vase???
ca eu am auzit cam multe pareri despre subiectul astasi nu as vrea sa pateasca ceva bb...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

le spal cu apa calda de la robinet, cu fff putin axion ( o parere mai mult), cu peria f bine, le limpezesc din abundenta cu apa rece si le fierb la fiecare utilizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatzaaaa !

Vad ca Vladi e vedeta la ziar, hihihi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

E si Andrei pe acolo? Ca n-am reusit sa cobor sa iau ziarul...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Magda,Sabina,Gabriela!
Stiu ca sunt normale mai multe scaune/zi la bb alaptati,dar noi am trecut dintr-o extrema in alta in 2 zile:daca acum 2 sapt facea kk ca Vladi de Aniast,adica 1 data la 4 zile si atunci cu supozitor,l-am lasat asa vreo 7-8 zile dupa care l-am ajutat sa faca si incepusem sa-i dau LassBaby,doar ca de a 2-a zi dupa siropelul asta,a inceput sa faca.Eu bucuroasa nevoie mare ca s-a reglat baiatul,doar ca baiatul nu se mai oprea.La inceput a facut normal cu bobitele de mustar aferente,dar pe masura ce trecea timpul devenea din ce in ce mai apos si cu mult laptic branzit,nedigerat,semn ca digestia nu-si mai facea treaba.
Prostia pe care-am facut-o a fost sa cer parerea mai multor medici:cite bordeie,atatea obiceie,dar am luat cite ceva de la fiecare:nu intrerup alaptatul si mai dau cite-un plic de smecta/zi sa se refaca mucoasa stomacala.
De azi noapte e normal,ma rog la Dumnezeu sa ramana asa,face cam la 3-4 ore.Nu-i rau,atata timp cit e de consistenta normala.
Sabina,mai biciuieste-ma putin ca-mi place,stiu citeodata devin paranoia,desi de felul meu sunt ponderata si echilibrata!
Va pupez,ma duc sa fac dush ca puiul meu doarme!
Ce ceatza e afara,brrr,nashpa de plecat cu !
Sor'mea tre sa plece la Ploiesti la ai mei!
Prisilica,drum bun!
Eu cu curatenia stau f bine(cred),totul e spalat lustruit,aranjat,calcat,papa nu fac nimic ca vin ai mei pe 24 cu toate facute:de la salatele pina la prajiturele!Sa le dea Dumnezeu sanatate parintilor mei ca sunt ,,de aur'',iar eu si sor'mea impreuna cu consoartele noastre suntem comorile lor cele mai de pretz.Traiesc prin noi si pentru noi!Iar de Mihnutzul nu mai vorbesc:e minunea pe care-au asteptat-o de ani buni,si-a venit!
Mai tineti minte reclama aia de la Cosmote de anul trecut:era in ajun de Craciun,parintii din provincie plecau cu trenul la copii in vizita.Pe drum le suna telefonul si mama ii asigura ca vine ea cu sarmalele.In final,erau toti la masa,bunicii,copila lor cu sotul si-un bebelush...Asta er avisul lui taica-meu,caanul asta de Craciun ,eu sa am un bb si ei sa vin acu de toate:visul i s-a indeplinit!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Inca ceva, eu nu cred ca are vreo influenta, dar absolut niciuna ce maninca mama.E ilogic sa spui ca daca maninca fasole copilul va vaea gaze.Pai fasolea aia ajunge in singe, si implicit in laptele matern,descompusa pina la principii alimentare:aminoacizi, trigliceride, etc.Poate influenta ceea ce maninci calitatile nutritive ale laptelui matern, adica mai gras, mai putin gras, mai proteic, dar in limite f mici. El e relativ constant ca si compozitie.
Singurul lucru cu care sunt de acord e ca anumite substante care imprima miros, gen hidrocarburi aromatice din usturoi, pot sa imprime un anumit gust si laptelui.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

Foarte bine subliniat. Doar alimentele cu mirosuri pregnante pot influenta calitatea laptelui in rest e folclor.

Myral m-am gandit bine si cred ca in general eu nu am respectat nici o regula din cele enumerate de fete. Singura regula de care am tinut cont cui strsnicie a fost sa-i dau papa dintr-un san pana am fost eu sigura ca l-a golit. Asa a ajunge la lapticul mai concentrat...si mai satios...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Cine ne face si noua capitol nou?
As face eu dar nu stiu parola la ,,mamicide2007''!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

'neata la pranz. Ne-am trezit pe la 10 toti si am inceput cu treaba, spalat 3 masini, hranit fata si jucat cu ea, a ras in hohotete si a gangurit ff mult..tati pe post de operator film..sa le trimitem la bunici...printre intins rufe. Vreau sa ma apuc de ordine putin..dar imi e lene..poate imi trece...poate ma apuc de bradut sa-l fac..poate poate..nu fac nimic azi..daca continui in ritmul asta..hihihi

Fetelor multumesc de incurajari. Si eu zic ca de la nenorocirea de mr propper..ca era cu miros de portocala fff puternic...deh cand nu are omul de lucur..nu mai spal in camera la ea parchetul decat cu apa chioara.

Maria mea fiind alaptata la san exclusiv..de vreo 4 zile face kk in fiecar zi...dar putin spre verde (culoarea oului de rata)si mai moale cu ceva mucus prin el..i-am dat Hidrasec in ceai de menta putin. Deocamdata face doar 1kk/zi...sa o las in pace sau sa continui cu hidrasec si sa-i dau si smecta? cine ma consilieaza si pe mine..ofofof

Eu nu prea folosesc biberoane ca nu am la ce, doar ma mulg in ele si cand ii mai dau ceai in situatii din astea mentionate mai sus. Le spal cu o picatura cu pur si limpezesc bine bine..si apoi le fierb in apa plata 10 min. (clocot vro 3 min), la noi apa de putz e ff dura si calcaroasa si nu folosesc decat la spalat vase, haine si baie.

acu sper ca nu ati inchis cap. si sa nu mearga sa postez..ia sa vad..noroc ca mi's dasteapta si am salvat mesajul..hihihi

Mergi la inceput

Tzuc,ce-ai facut cu salariul bonus?Tu ai intrat in CIC?

Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nici nu stiam ce sa fac, pana la urma postez aici. Eu cu treaba in casa, azi e sotul plecat si ma chinui singura. Mamicile cu copii mai mari stiu cum e, niciodata nu poate fi ordine. In fine, mai am putin si fac si bradutul mic de la eraj. Cel mare de tot ramane sa il faca tati, e greu si mare, si trebuie sa il decorez cu scara.

Si_bv, sa iti traiasca mamica atomica si sa fie sanatoasa!

Myral, e vorba de 16-17 milioane, eu zic ca nu prea face afacerea, dar ma rog, pentru sanatate orice. Sa stii ca am o mica jena locala la scaun, nu durere, doar o presiune, poate nu a cazut inelul ala (cica pica in maxim 3-4 zile).

Florentina, wow ce ai mai impachetat. Tre sa prestez si eu insa nu pot cu Alex dupa mine. Sper sa o ia taica-sau cu el maine la cumparaturi si poate asa reusesc si eu sa mesteresc.

Maria, drum bun, va fi bine sigur. Sa stii ca si eu ma gandeam sa iau patutul de lemn cu mine la munte il loc de cel pliant.

Tzuc, imi pare tare rau de patania voastra. Vreun test de alergie i-au facut? Sa stii ca exact asa a fost alergia Alexandrei la un an, ochi umflati si rosii si abia apoi s-a extins si pe corp. I-au facut testele atunci, nu parea sa aiba teren alergic si nici nu au identificat alergenul. Nu s-a mai repetat niciodata episodul cu pricina.

Apropos de alergii, dermatita lui Andrei s-a agravat. Nu inteleg la ce, eu am spalat totul cu dermalin, primeste Nan HA. Deja nu mai e doar pielea uscata ci incepe sa arate ca in pozele alea de groaza postate de Magda.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput