Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Domnule, in seara asta pe net au fost 2 pestoaice castorite cu 2 feciori ! Asa coincidenta astrala mai rar.
Al meu e rac.Gasisem s-un peste dar ...era rapitor.
Trebuie sa recunoasteti ca fecioarele sunt creaturi tare de treaba.
Se vede si dupa liota asta de copii fecioara care sunt cuminti si ne lasa sa stam pe net..

Tzuc, ce ciudatenie cu fetita ta. s-ar putea sa fi intuit tu bine ca a iritat-o ceva.Sper sa nu mai ai parte de asa ceva.Iar cu slabitul..felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noapte buna Danuta!Lia eu am renuntat demult s-o mai adorm ziua o iau dupa mine prin casa in carucior ca sa mai fac cate ceva. Iar seara sting lumina de pe la 10, degeaba ca ea vorbeste si rade pe intuneric la mine (doar cu veioza)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Somn usor, Mad!Fecioara mea nu e prea cuminte, sora-sa care e leu a fost si este cuminte, cred ca au incurcat zodiile intre ele.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Myral si mariuca mea doarme maxim 30 de ora o repriza ziua, are si zile in care nu doarme decat 5 in. si la fel e de energica si vioaie. Am descoperit ca daca o pun la mine pe piept si ma legan cu toptul ca o balena esuata doarme si cate 3-4 ore ..asa a dormit acum 2 zile si astazi, dar sunt prinsa si nu pot face nimic, eu vreau sa doarma s apot face treaba, dar macar doarme ea si mai dorm si eu..evident ca teapana de toate cele...

astazi a avut o zi buna..a dormit bine..si acum doarme de pe la 9 si ma duc acum sa o pun in patut sa vedem daca nu s-o trezi sa pape. Am noroc ca noaptea se trezeste de 2 sau 3 ori doar cat sa pape, 10-15 min. si apoi somn pana dimineata la 9.

Mergi la inceput

Ma retrag si eu...noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Magda,n-ai reusit..?
Sa stii ca sunt de treaba 'fecioarele',e verificata chestia

Myral,chiar ca are energie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Doamne,ce-ati mai scris intr-o ora jumate...
Magda,Sim,Simona,multumesc din suflet.Am intuit drin prima c-ar fi intolerantza la lactoza,dar nici sa-l trec pe Humana HN nu-mi vine.In ziua in care i-am dat doar zeama de orez a fost oribil pt mine sa ma mulg din 3 in 3 ore,plus ca n-am in ce sa stochez atata lapte.N-am pungi,pe bebelusultau.ro dureaza pina livreaza,am umplut biberoanele de le aveam.
Sim,nu e de la globuli.N-am mai luat de ceva timp ca sunt superok cu lapticul,n-ar fi de-acolo,ti-am zis si ieri,suspectez laptele Cedra,Napolact si niste mandarine sau muraturi,dar au iesit si astea de sub suspiciune.
In seara asta,dupa baitza,i-am dat 1 tzitza la papat,apoi 50 ml ceai de menta cu smecta,si-apoi cealalta tzitza,mi-era teama sa nu-l derutez cu biberon,tzitza.....dar stie bine care si cum!
Macar stau linistita ca-i buna coprocultura si nu-i ceva infectios(de unde,nu stiu).Citeam in suplimentul de la Mami ca la bb-i alaptati si 20 scaune/zi sunt normale,mi se pare putin exagerat.E articolul ala:,,constipati sau la burtica deranjati''.
Iuli,Si_bv,Lia,Andruzza,Alehiam,Slippers-ce minuni dulci aveti,sunt adorabili!
Si ca sa un ,,on topic'' si eu sunt Pesti,si ff vorbareatza in viatza de zi cu zi,pe forum nu prea
Bernix,Bobo va multumesc din duflet si raman ultramega datoare fatza de voi.O sa ma revansez ff curind!Sa venim in petit la Degetzica?Hai ca Mihnutzu e tandru si blandutz asa cum si-ar dori o fina domnisoara!
Rox,ti-am zis si ieri-arati belea,nici nu zici ca esti mamica de 2 copii,pe bune!Sper sa termini cu pb mov curand!
Piciulika,ai o splendoare de ursuletz,iar decorurile sunt de vis,vezi,daca stai in strainezia,gasesti de toate!
Tzuc,ce patzanie.M-am speriat si eu odata cu Mihnea;sugea in somn si s-a innecat,mi se parea ca-i mov la fatza,horror!Pupam Mariuca sa fie bine!
Hai ca ma bag si eu la un dush scurt si-apoi nani ca sunt franta.

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Hai ca vad ca dezertati cam multe, plec si eu la culcare!Noapte buna, tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

trebiue sa completez ceva , ca nu ma pot abtine: frate-meu e fecioara si sotia lui e pesti!
Hmmmm,asta chiar e culmea..
Trebuie s-o intrebam miine pe Sim ce e sotul ei..
si pe devylla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

eu sunt pestoaica cu sot peste

Mergi la inceput