Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, ce sa mai zic, sper sa se regleze Mihnea mai repede cu scaunele astea apoase. Stii ca te intrebasem ieri de Hidrasec, asta pentru ca eu i-am dat Alexandrei la indicatia doctoritei si mi s-a parut ca facea si mai apos de la el. M-am si certat cu madam doctoresa aia la vremea respectiva si i l-am scos chiar eu.

Lia, da, se vad poze cu o dulcica.

Maria, cred ca e o neintelegere la mijloc. Alex nu seamana cu mine, sau poate seamana cu mine de acum. Cand eram mica eram pasnica si linistita precum Andrei, mama zicea ca nu stie ca are copil. Chiar azi imi spunea ca se uita la el si parca sunt eu intreaga, tot asa stateam si cate 2 ore si frecam degetelele si ma holbam la o jucarica fara sa plang. Alex era teroare, nu ma lasa deloc, voia mereu distractie. Una peste alta pe mine ma relaxeaza ritmul alert.

Alina.clau, drum bun! Sarbatori fericite!

Si_bv, sunt Balanta.

Myral, eu zic ca merita incercat. Dar sunt tare scumpi.

Va pup ca a venit sotul meu. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Alehiam, deci ne-ncuscrim ! merci pt modificare!

Alina, Sarbatori Fericite, cu zapada si muuulte cadouri!

Roxana, ok, acum inteleg: mama mea e balanta si tot o mama atomica este si ea! face sapte lucruri odata, are o mana de aur, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca eu n-am inteles niciodata cum reuseste sa le faca pe toate! si sufletul tot de aur! doar e mama mea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

MADA esti nascuta pe 12 martie sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

iuli, bine ai revenit! frumos de tot e kosmas

magdaz ca sa apara asa: poze scrie [ url="http://community.webshots.com/user/magdaz74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana cam cat de scumpi ca la asta nu m-am gandit, dar daca scap totusi merita.Magda noi luam 2 pic vigantol, iar vitamine am tot cerut dar dr. nu ne-a dat. Si tare destept baiatul tau asa da cadouriMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Craciun fericit Alina si Andra!Drum bun!

Magda ti-am dat PM,dar citeste si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222

Iuli8700 e tare frumusel si un finut Kosmas..

Myral,bebelina mea doarme de la 10,vad ca si-a facut program,de la o vreme incoace...cu toate ca a dormit mult si ziua.Eu n-am mai scos-o afara ca mi s-a parut prea frig.

Ana,multa sanatate Mirunei!Tare dulcic e Vladut!

Eu ma tot gandesc cand sa ma apuc de mancare,praji si cozonaci,sa nu le fac prea repede,dar nici pe toate luni,in ajun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Alina clau, sarbatori fericite !!!
Multumesc pentru solutiile tehnice danuta, alehiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Ia priviti ce am mesterit azi... http://img172.imageshack.us/my.php?image=picture1127ep1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai fetelor ,eu sunt stresata rau -duminica plecam in Moldova si stam 4 zile ,este primul drum asa de lung si numai gandul ca stau 4 zile in alta parte nu imi da pace ,m-am apucat de bagaje de ieri si cred ca nici duminica cand plecam nu le termin ,sunt in stare sa iau si patutul cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

MADA esti nascuta pe 12 martie sau ma insel?

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

sa inteleg ca si tu tot pe 12 ?

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput