Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

S-a nascut Fiul lui Dumnezeu!

Sta culcat in iesle , dar sustine intreaga lume.
Este alaptat de mama lui , dar ne poarta de grija tuturor...
E invelit in scurece , dar poarta haina nemuririi.
E hranit cu lapte , dar i se cuvine slavirea .
Nu are loc decat in grajd ,
dar construieste biserici in inima credinciosilor .

Craciun fericit in liniste si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

n-am terminat tot ce era in plan dar asta este!
ce e important e gata, in rest......

lore, f. fain meniul! daca era dupa mine din astea faceam ca io nu sunt cu porcu' dar acum fiecare va minca ce vrea
da-i bataie si papa ca te vede mosul! si sigur ca da, exista mosul si pt tine!!!!!!!asa ar fi vrut vio!!!!!!!
doris, f frumos!
danitin, lasa ca n-o intra zilele in sac! tot pe aici ne-om face veacul!
mariaa, gata retusurile la retusuri?
io nu mai am putere de nimik, nici macar retusuri dar trebuie. m-au distrus copiii astia azi-noapte: intre 3.30 si 6.45 m-am tot plimbat printre ei, cind unu' cind altu' aveau treaba cu mine

deci, distractie placuta la colindat sau la primit colindatori, dupa caz!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fie ca Steaua care a insotit magii in cautarea pruncului sfant, sa fie pentru voi un far de lumina, care sa va incalzeasca sufletele si sa va lumineze chipurile, atat in aceste zile de Sarbatoare cat si
in cele care vor urma.
Doresc de asemenea, ca divinitatea sa va aseze sub brad, daruri
minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara limite, intelegerea a tot ceea ce exista, linistea sufleteasca, nelinistea cunoasterii, satisfactia reusitelor!

CRACIUN FERICIT! voua si celor dragi de langa voi...

Fug acolo unde Ajunul e cel mai frumos, unde doi ochi mirati de copil il asteapta pe Mosul cel bun, sa-mi umplu sufletul cu dragoste si veselie...sa-mi ajunga pentru tot anul care vine...
Revin diseara cu povestiri...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Craciun fericit!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ajun fericit tuturor,fie ca Mosu sa va aduca darurile,linistea si armonia dorita, alaturi de cei dragi ai vostrii.Noi suntem in relax acum am luat pranzul,iar apoi urmeaza pregatirile de cina si de sosirea mosului,care o sotu,sper sa nu se prinda Andi,anul asta poate mai merge prostit dar de la anul cu siguranta nu.
Dorisake ce frumoasa reala poveste ai spus,parca ma vedeam pe mine cand povesteai de tras sania,ce era mai rau ca pantalonii mei de lana ce ii tricota Maicuta mea,fi iertata! erau inghetati si manusile de lana la fel,pana ajungeam acasa la bunici eram toata sloi si ma incalzeam cand ma bagam dupa cuptor,ce frumoasa copilarie am avut,mai aleas cea de iarna era minunata,bunica mea facea cesnita,nu stiu daca stiti placinta asta e traditionala in banat,era din foi de strudel si pe fiecare era mac cu zahar si visine iar intre era bani marunti,cand nimeream 5 lei eram cea mai happy era plina cu bani,asta se manca de Craciun la sat,pe langa colaci si cozonaci,friptura,supa de gasca,sarme si curechi-varza acra marunta putin fiarta-.
Lore de fiecare data cand scrii ceva lacrimez cand ma gandesc la durerea din sufletul tau,numai am cuvinte de induiosare ptr tine,ar fi si de prisos cred,Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate suferintele tale provocate de moartea sotului tau.
Ati stat toata noaptea la taclale,eu raman in urma dar de-acuma sper sa intre mesajele mele cand le scriu ca am luat-o razna cat am scris si voi nu ati ajuns sa cititi, abia dupa vreo 2 zile de moderare apareau in forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mai fetelor de ce ma faceti sa plang de dimineata?
Claudia, ai atins coarda sensibila cand ai spus de cesnite, bunica mea le face cu nuca in mijloc si punea bani inauntru. Bineinteles ca nu punea bani in fiecare bucata, dar avea grija ca atunci cand noi copii luam din farfurie, intodeauna sa fie o bucata cu bani si ne spunea ca de banii aia sa cumparam un loz in plic ca sigur vom castiga.
In seara de Ajun noi copii mergeam la matusa tatalui meu unde aduceam Ajunu in casa. In sir indian cu matusa in frunte si noi copii chicotind in urma ei ieseam in curte luam paie si nuci si ne intorceam in casa. Pe tot drumu matusa zicea "cotcodac, cotcodac" iar noi copii "piu, piu, piu". Paiele se imprastiam pe jos iar nucile se aruncau in cele patru colturi ale camerei.

Am multe amintiri despre copilaria si sarbatorile la sat.

Va doresc ca Mosu sa va aduca tot ce va doriti, pace si liniste sufleteasca

Craciun fericit!
Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pai ce ne mai ramane noua Silvana decat sa stam sa lacrimam cand ne gandim la locurile copilariei,mai ales stiind ca numai putem trai acele clipe mirifice alaturi de toti cei dragi,departe fiind de casa,dar si asta ne da putere sa ne gandim macar ca am avut copilarie feicita,chiar daca lacrimez in continuare stiind ca, copiii mei nu vor avea partea de ce am avut noi,habar nu au de traditii de nici un fel,nici din ro dar nici de aici nu stiu mare lucru si pe cine sa doare asta mai mult ca pe mama lor,al mic cand aude ca e buna si mosu la tel fuge de rupe pamantu ca nu intelege nimic din ce spun ei,iar Denisa vb cu ei numai cand are ceva interese,copiii astia numai stiu de respect pentru bunici cum stiam noi,de colinzi habar nu au,am cantat mai inainte Mos Craciun cu plete dalbe si au ras toti de mine,cool nu!Cand le-am pus Hrusca au inchis de urgenta cd playerul.Imi vine sa cand ma gandesc ce minunat Craciun am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Sa aveti un Craciun minunat si sa va aduca mosul tot ce va doriti.

Va iubesc la nebunie si ciocnesc in cinstea vostra, dulcilor.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Craciun fericit si sa lase mosu sub brad tot ce doriti.

Mergi la inceput