Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na, io ma duc la nani, vad ca v-ati retras (anda maninca, este iertata, pofta mare!!!), somn usor sa aveti, nu stiu daca miine apuc dar incerc, ca tot trebe sa urez toate cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

gata, am daramat frigideru, acu m-o luat somnu. s-aveti o nopate faina, ni vedem la cofee.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:

Meeeyyyy ce titulatura draghe...?? Acu ti-o pusesi,ai?

sa dau si explicatia? vip = very immoral person

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna dimineata la Mos Ajun

Cafea pentru toate...
Mamaaaaaa, cat ati putut scrie...eu am adormit bustean, mi-a oprit Radu calculatorul...
Eu fug pana la Ines, sa o duc la ora 9 la impartasit, apoi revin sa beau cafeaua cu voi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Buna dimineata,

In cele 10 pagini citite am trecut de la plans la ras.
Kati, pai tu spuneai ca nu stii daca faci ceva de mancare si acu vad ca deja ai terminat cu totu. Ce sa zic eu care nici nu m-am apucat de nimic, maine ma pun sa fac supa, sarmanele, friptura si ouale umplute ... praji am cumparat
Maria, eu voi gatii ce faceam in fiecare an acasa doar ca gustul nu e acelasi.
Doris, frumos ai scris ... Doamne cat mi-as dorii sa mai fiu macar o zi copil

De cand am venit de la munca ma lupt de una singura cu 2 beri ... si de "oboseala" cred am inceput sa vad dublu ... ma duc la nani

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silva, ma bucur ca iti place ce am scris, ca la fete nu prea le-a placut...cica le-am intristat...
Tu te culci, noi ne trezim...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE
--------------------------------------------------------------------------------

Silva, ma bucur ca iti place ce am scris, ca la fete nu prea le-a placut...cica le-am intristat...

Beeyy Dorisake cum sa nu imi placa.....mi-a placut la nebunie,tu stii ca mie imi plac tare mult povestirile tale....nu cred ca mai trebuie sa iti spun.....dar eu nu am asa talent de povestitor ca tine.
E foarte frumos cum ai scris despre copilaria ta si cred ca toate ne c-am regasim in aceasta poveste....cu miros imbietor de cozonaci in prag de sarbatoare,cu mirosul demential de sarmalutze proaspat facute in oala de lut,cu raciturile extraordinare facute de bunicile noastre,cu braduletzul taiat si pus in suport de catre bunicu' si de trasul saniei de mosu'(bunicu).
Si eu m-am regasit foarte mult in povestea ta...nuam ca noi la colindat primeam lovele si saloane.
M-a intristat putin povestea si stii de ce???
Pentru ca mi-a adus aminte de copilaria mea,de bunicii mei care acum nu mai sunt langa mine,de locul copilariei mele si de prietenii mei de atunci,de vremea cand eram copila si puteam sa ma joc cat si cum vroiam eu....de cum ieseam afara dupa micul dejun si intram in casa seara cand deja toti isi luasera cina....de cum mergeam sa ne batem cu bulgari de zapada sau sa facem un OM DE ZAPADA si ne certam la sfarsit care ii pune nasul' omului alb......
Uaaaauuuu da cate mi-am adus aminte si le-am insirat aici asa cum mi-o venit,poate chiar fara sa fac legatura asa frumos intre povestiri.....

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

www.serbanfamily.net/sarbatori/fratii-reut-buna-sara-la-fereastra/" target="_blank">Colinda moldoveneasca
Sper sa va placa,ca mie imi plac locurile si traditiile lor de pe acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Buna dimineata la Mos Ajun!!!!!!!!!!

Mai dar tare v-ati mai chefuit azi noapte
Laura chiar o sa incerc sa imi revin....PROMIT

Am facut curat la poarta si in curte acum imi beau apoi trec sa ceva.
Cand doarme Laura pregatesc cadourile ca la 20 vine ,am vorbit aseara la Tudo.
Totul este sub control ,mai putin sufletul meu
Dar diseara dupa ce adoarme Laura beau si eu un pahar de vin ,poate ma ajuta sa uit ca pentru mine mosul nu mai exista.
Eu cu tristetea mea,offff scuzati din nou.

un suflet trist

Mergi la inceput