Timisoara,Impreuna...editie de Craciun! 2-(71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

offf...ce se intrista lumea pe aici......maria nu stiu cat pot sa mai imi urmez visul...nu am speranta deloc.....
v-am pupat

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Gata, Andule...gata, da intelege-ma ca trebuia sa scot si eu neste chestii care ma apasau, acuma ma simt usurata...

pai daca m-apuc sa scot io afara kestii care ma apasa jur ca ne prinde anu nou ...de-aia am dat-o pe vin fiert ...si mutat mobila prin casa...ca numa io pot azi face asa grozavii

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

si datzi si mie doo retete de dulce, repedeee, una de tort si alta de ceva...orice....sa va ajung din urma ca-s praf la de-astea. ba da simple, nu ma bagati in ceata...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Poate nu am ales cea mai buna zi sa spun povestea mea ,scuze inca odata.

Am fost la Mall asa o nebunie ,multa lume si nici nu au loc cei mici sa vada ursii,mosii etc.Dar macar am terminat cu cadourile.Acum poate sa vina
Laura sa imi dai si mie parjitura ca tare imi mai place aia cu foi de napolitana si avand in vedere ca de vreo 4 zile nu mananc mai nimic ..........

Doris tare frumos ai scris

Maria la fel

Katik sanatate multa

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Andule eu ti-as da o reteta usoara, dar rade prajitureasca Laura de mine...

Laura, bine ca ai cumparat cadourile, si te rog eu frumos sa mananci ceva...ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

hai maaaa, ma lasi la greu??

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Meeeeeyyyy unde fugirati toate?
V-ati imbetat
Acu cand terminai si io treaba si ma bagai aici la oleaca de si la o cana de vorba??

Io nu am atata inspitatiune la ora asta da si daca as avea-o cand am sa dau sa scriu o sa ma apuce miorlaiala si asa ca mai bine stau pe tusa.

Atata vreau numa sa va spun ca va multumesc tuturor fara exceptii,pentru sufletul cald si bun,pentru ca sunte-ti neshte fete deosebite si pentru ca m-ati acceptat in grupshorul vostru shturlubatic.
Pentru asta aveti de la mine 1 milion de

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Si acu' gata cu melancolismul ca nu-i mai loc si hai sa va satisfac poftele.
Pentru Andutza mea pofticioasa:
Blat de tort:
-7 oua
-7 linguri zahar pudra
-7 linguri faina
-1/2 pachet praf de copt
-1 lingura de apa
Zaharul pudra se freaca cu galbenusele pana iasa spuma(sa isi dubleze volumul),apoi adaugi praful de copt stins cu putina zeama de lamaie,faina rand pe rand cate 1 lingura si la sfarsit albusurile batute spuma.
!!!! Se mesteca de jos in sus,usor ca altfel se lasa blatul!!!!
Se baga la cuptor pana se rumeneste(30-40 min)
Se umple cu ce crema doreste muschiu' tau.

CREMES
-6 oua
-18 linguri de zahar(nu pudra)
-1 budinca vanilie
-1,5 l lapte
-7 linguri faina
-2-3 plicuri zahar vanilat
-Foi de cremes

6 albusuri se bat spuma apoi se pun una cate una 18 linguri de zahar,dupa care unul cate unul galbenusurile,apoi 7 linguri de faina tot asa pe rand si la sfarsit 1 budinca de vanilie peste toata compozitia(asa praf cum e),amesteci totul si dai de o parte.
Se pune la fiert 1,5 l lapte si 2-3 plicuri zahar vanilat,se ia de pe foc si se toarna compozitia de mai sus amestecand usor de jos in sus,pana se omogenizeaza.
Se pune apoi pe FOC MIC si se amesteca usor sa nu se faca cocoloase.
COMPOZITIA SE PUNE CALDA peste foile de cremes.

Editez:Daca ti se pare prea grea reteta asta iei foi de cremes si un pachet crema de cremes de la dr.Oetker si ai rezolvat o problema,bagi o frisca si gata prajitura.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no hat, sara buna la lume! m-ati facut sa dau si eu la soareci! dar curios, mi-a facut bine!!!!!
iar acum am venit la chef, ca vad ca se da pe aici cu cinzano(am baut si eu unul rosu)

lore, . capul sus si inainte pt laura mica!
DD sa-l odihneasca in pace pe vio, el este acolo sus si va vede si sigur nu i-ar placea sa va vada triste, mai ales acum de craciun!

na, gata friptura de porc, gata friptura de pui, acuma fierb sarmele, gata supa de curcan, gata cirnatii si cei picanti si cei nepicanti, gata platoul rece de "porcarii", gata bradul.
miine mai mici retusuri: pireu, galuste in supa si din astea. cozonaci am cumparat, praji n-am cumparat, daca mai gasesc miine bine, daca nu, nu mincam, asta este.

Mergi la inceput