* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 8
nemary spune:
Miri si Miky, v-am vazut si eu acum pozele, sunt superbe, atat ele cat si voi(Miri cu familia) si bradul nordic al lui Miky.
Mari
34+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
LaLa_20 spune:
zuzici am intrat si eu o fuga sa va salut...felicitari pt clopoteii care au mai aparut intre timp...sa fie sanatosi si mancaciosi...
BIBI repira din nou cu ajutorul aparatului...are si respiratii spontane dar nu sunt inca suficiente incat sa ramana definitiv fara aparat...astazi iau bagat pe sonda 3 ml de laptic special...o sa-i faca radiografie si o sa aflu mai multe la 3 cand merg s-o vad...
in curtea spitalului este o bisericuta...si o sa vb si eu cu preotul azi..k aici se obisnuieste sa se faca un fel de botez...si apunea o doctora ca au fost cazuri cand botezul i-a ajutat pe bebei...
va urez nasteri osoare si bebei sanatosi la cela care urmeaza sa nasteti...si sarbatori fericite...k eu nu stiu knd mai apuc sa intru...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura
32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco)
Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
beinazutza spune:
BUna zuzele!
la multi ani sarbatoritelor de azi!
mai fetelor ,nu stiu ce am azi ma cam doare burta si mijlocul! imi este frica sa nu fie dureri de nastere pt ca nu am decat 34 sapt si 5 zile
nu am mai avut asa ceva pana acum! ma doare mijlocul ca la menstruatie dar...nu stiu, m-am gandit sa va scriu ca poate imi mai dati voi putin curaj,si mai ales ca sunt inca la serviciu dar cred ca plec acasa la ora 15,sa stau in pat. voi ce ziceti? va pup1
irlandeza spune:
Lala_20 ne rugam pt. voi sa va faceti bine cat mai repede. Aveti incredere in Dumnezeu.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
38+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 13 zile !!! 
miri_mik spune:
lala20, dumnezeu e acolo sus si vede si se ingrijeste de ingerashii sai pe pamant! ai icnredere, totul va fi bine. inceput dificil, continuare snur! pusici! sa te bucuri si tu de sarbatori cu bibi in brate!
"jingle bells, jingle bells, jingle all the way, oh what fun it is to say that Albert came today, hey! dashing through the snow out of mammy's roundy belly, crying to the world!" bine ai venit pe lume clopotel Albert! pusici multi danonique!
si-acu surpriza zilei: bebe sacha s-a intors cu capul in jos! 3600kg, si... daca vine pana in 8, vine natural...daca nu... tot cezariana, n-am vrut sa renunt la cezariana.
creata... da, sa pasam shlapii!
miri_mik
36+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
irlandeza spune:
Cine vrea sa o treaca pe Danonique la mamici impreuna cu bebe Albert ?
38+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 13 zile !!! 
gabbritza spune:
felicitari pt noii clopotei care au aparut!
doamne ce se mareste lista.....
eu va urez sarbatori fericite,nasteri usoare si bebelusi sanatosi voiosi si mancaciosi!
eu nu va voi putea scrie pana pe 4-5 ian cand sper sa rezolv cu netul acasa.
va pup pe toate si sincer o sa imi lipsiti enorm!!!!
32+
Daria Maria
alinaatudor spune:
LaLa_D, sa dea Dumnezeu ca acest Craciun sa va binecuvinteze si ca fetita voastra sa invinga..este o luptatoare si va trece peste toate greutatile...Eu sper din suflet sa aveti putere si sa rezistati si..sa ne vedem cu totii in anul nou...cu sanatate si bucurii.
Ma bucur ca ai luat hotararea sa o botezati..va fi mult mai bine.
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
irlandeza spune:
Vai fetelor, am asa o stare de agitatie!!!! Si am niste crampe nasoale. Oare ce-or fi ? Contractii ? False ? Si tensiunea e mare, 130/80 si pulsul 115. E drept ca nu prea am dormit azinoapte decat vreo 4 ore.
38+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 13 zile !!! 
geo_ionita spune:
LALA: Multa, multa sanatate pentru BIBIa ta, sa se faca bine cat mai repede si sa va aduca Craciunul numai bine si bucurii! 

Au inceput deja sa sune" CLOPOTEII" CE FRUMOSSSS...MULTA SANATATE SI NOROC PENTRU TOTI!
Georgiana
36 sapt.
Bianca Maria