* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 7
geo_ionita spune:
ELLENUTA: La multi ani, multa, multa sanatate, nastere usoara si mult noroc! O zi cat mai frumoasa si plina de cadouri!
Am si eu de pus mai multe intrebari:
- pentru ca luni pe 24 merg la control, la spital si ultima oara aveam colul cam scurt, doctorita mea mi-a spus sa imi cumpar trusa epidurala, in cazul in carec ma va opri acolo. La noi aici nu era de gasit, asa ca am apelat la un prieten din Buc. sa mi-o cumpere. Dupa lungi cautari a gasit ieri si mi-a luat...eu ma gandeam ca arata chiar ca o trusa medicala dar mi-a spus ca este o simpla injectie...asa trebuie sa fie????
-daca merg la control, si pe 24 dec. in AJUNUL CRACIUNULUI, va dati seama ca nu pot sa merg cu mana undeva...si ma gandeam sa iau o plasuta cu mine (intelegeti ce vreau sa zic) dar ma gandeam sa nu atrag atentia in spital asupra mea sau sa zica cineva ceva. Voi ce ziceti? Sa ma limitez numai la "plic" fara plasa?
Stiu ca e o intrebare mai ciudata dar nu stiu ce sa fac.
- Hainutele de bebe nici eu nu le-am spalat...voi ce dero si balsam ati folosit? Ceva special?
Georgiana
36 sapt.
Bianca Maria
alinaatudor spune:

ELLENUTSA: La multi ani si sanatate si prosperitatea....si...o nastere cat mai usoara iti dorim si noi...sa ai un bebe sanatos si frumos..si mancacios...si sa va aduca numai bucurii!!!
Cat despre streptobalaur..nu cred ca trebuie sa iti faci atatea griji..stie dr de el..o sa procedeze ca atare...deci 
Geo...trusa chiar asa arata, e numa buna si a ta:D
Faza cu plasa...tu du-i ce brei tu...siiigur nu se uita nimeni stramb...sunt atat de obisnuiti..ca ..mai mult or sa pofteasca si ei la o asemenea plasa...:)
Detergent...eu am cumparat Sano...am vazut ca fetele au mai folosit si Dermalin...acum..cica astea speciale de bebei..sunt bune ...nici eu nu am apucat sa aspal lucrusoarele...a..si le gasesti in supermarketuri..gen Cora, carff
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
creata2008 spune:
Ellenuta, LA MULTI ANI! Sunt convinsa ca este cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum, pentru ca asa am trait-o si eu pe a mea. Sa fii sanatoasa alaturi de Eva Maria, sa va bucurati toti trei din plin de placerile vietii si sa ramai la fel de optimista!
Gina, faptul ca David este al treilea copil al vostru, cred ca te face intr-un anume fel speciala. Iar faptul ca este si baietelul pe care vi l-ati dorit, venit pe lume in preajma unei sarbatori minunate, il face cu adevarat sa fie un Dar de la Dumnezeu. Sa va bucurati impreuna cu toata familia de aceasta incredibila viata, sanatosi si voiosi!
Littlebig, imi pare rau ca nu am apucat sa aflu mult mai multe lucruri despre tine, nu ai intrat foarte des pe forum. Dar cand am vazut numele tau trecut la nasteri, m-am bucurat enorm, pentru ca mi-aduc aminte ca si tu ti-ai dorit acest copil foarte mult. Sa fiti sanatosi amandoi si sa vii cu vesti bune!
creata2008 spune:
Intre timp, incercand sa citesc macar acest capitol, am vazut ca si Danonique l-a adus pe lume pe micul Albert. Cu siguranta ai avut momente de indoiala, de disperare, de durere, dar cand ti-ai pus prima oara puiul la san, sunt convinsa ca toate acestea au devenit fum si amintire, iar rasplata pentru aceste luni deloc usoare iti va lumina de acum incolo toata viata. Felicitari, mamico!
jelimoni spune:
bun...m-am speriat si eu de balauru asta asa ca o sun acusi pe doc de fam sa-mi faca trimitere pt analiza.
..mie chicea nu mi-o zis de nici o analiza, doar doc.de fam.iar de datele de la eco mi-o zis tot timpul da si eu l-am tot intrebat..poate daca nu intrebam nu-mi zicea nici mie...ma bucur ca te simti mai bine,oiar cu anemia...tu n-ai luat vitamine pana acum??eu una noroc ca stau bine cu toate..chiar m=o lautat doc..ca am valoiri f bune la analize..da nu-ti fa probleme ca mai am prietene tot asa anemice care o nascut bebei f sanatosi!!una din ele chiar gemeni desi la inc sarcini a stat in spital cu perfuzii din cauza ca era anemica!!nu cred ca-i asa grav...pune mana pe vitamine, si fructe la greu!
fata
Moni
35+, 
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by stoisor
ce imi place de voi cate povestioare si discutii aveti ,mi-au placut mult compunerea lui Eduard si poezia despre Mos Craciun
ma mai intind umpic in pat este un film frumos pe protv despre Craciun ,a mai fost dar imi place mult
va tuc
bebelusi de Danonique si Gina bine ati venit pe lume
imi tot cant in struna si ma automotivez tot cu cate 2 sapt ,nu imi vine sa cred ca am deja 31 si mai este asa putin
la cat ar fi in ordine sa vina o fetita pe lume??,nu mai stiu exact cine zicea pe aici o cifra ,chiar nu mai retin deloc ,poate ma vede si posteaza inca o data
pusii31+
Sara Ioana
Stoisor...noua ne-a zis dna dr ca la 34 o fetita e ok sa vina pe lume...eu..asa ma rog..hai 34...apoi...poate vrea sa stea pana la 36...si daca tot a stat pana atunci de ce nu 40:D
Alina
32 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 8 Saptamani
creata2008 spune:
Nu va ingrijorati, noi suntem bine, chiar excelent. Numai ca iar am niste probleme mari in casa, fix inainte de Craciun. Si in 15 minute voi pleca din nou.
Pe scurt...
Mariuca are 2.100 kg, e perfecta, are mult cordon pe langa gat, inca nu e infasurat, dar trebuie monitorizata atent.
Mie mi-au iesit analizele "la linie", Dracea mi-a zis ca nici macar o anemie nu am, asa, ca tot omu'.
Urmatorul control, direct in spital, cu bagajul facut si cu psihicul pregatit, pe 9 ianuarie. Este foarte posibil sa ma tina in spital, daca totul decurge cum crede ea.
Deci, Miri, mie nu mi se pare normal sa lipsim amandoua in acelasi timp de pe forum, asa ca trebuie sa le pasam slapii - din timp! - fetelor care mai au de asteptat. :)
Va pup pe toate si va imbratisez, acum fug de acasa, sa vad ce naiba rezolv... Nu am apa in casa, mi-a refulat din nou in baie, se pare ca teava s-a spart, boiler-ul are o siguranta arsa, iar eu ma duc la ai mei pentru orice necesitate fiziologica.

mica0307 spune:
GinaM felicitari, sa iti traiasca bebeul si sa va bucurati de cei 3 copii.
de la mamici de mai-iunie 2007
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Adryana_4u spune:
Doamne, ce avalansa de bebici scumpi....LA MAI MAREEE...sa se auda clopoteii peste mari si tari...
Ellenuta, LA MULTI ANI, sa ai parte de o zi excelenta si tot ce iti doresti tu.
Miki baby, foarte frumos bradul, dar si ce de cadouri sub el....
miri mik, super pozele, chiar m-au induiosat rau...
Va pup pe toate dragele mele, aveti grija de voi.
Adriana S.
AMR maxim 6 saptamani
-34 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
nemary spune:
Ellenuta, la multi ani cu sanatate, multa fericire si un prunc sanatos si plin de voiciune. 

Mari
34 bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Sara Ioana