* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:

DARENE, SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA FIE SANATOS! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!! 

38
EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
gata fetelor .. mi-au plecat musafirii .. sa dea naiba daca astia nu sunt mai obositi ca mine .. li se facuse somn si au taiat-o la casele lor .. eu as mai fi vrut sa stea dar n-a fost chip .. si barbata-miu a adormit imediat pe canapea dupa ce au plecat ei ..
laurici, super ca ti-a sosit comanda la timp! cat despre mov .. hmmm .. merge mai mult la fetite .. dar poate ai simtit tu ceva de-ai luat mov ..
.. si asa e .. pe laredoute am gasit niste lucrushaore mov si lila de sta mata in coada ..
zuzele
ma bag si eu la dush. la cremuit cu diverse si apoi la patut .. de maine relax total!! nu mai vreau sa fac nimic .. o s-o ajut pe soacra-mea la bucatarie ptr craciun si atat .. chiar vreau bebe cu placuta 2008 ..
38
EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
nu mai e pe aici nici o zuza huhurez??
hmmm .. bine, ma bag si eu la ..

ma duc sa-mi culeg sotu din sufra .. doarme pe canapea ..
NOAPTE BUNAAAAA
38
EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
mai eram io p-aici
da...
noapte buna:)
miri_mik
36+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Gina M spune:
Iubitelor,tocmai am ajuns acasa cu micutul nostru miracol!

Am intrat pe fuga sa va multumesc pentru toate urarile,gandurile & suportul ce mi l-ati aratat si sa va spun ca suntem foarte bine.![]()
Nasterea a fost una extrem de usoara. BB David este o scumpete de baiat ce a zambit inca din primele minute ce l-am luat in brate si i-am dat sa suga si asa cum v-a spus si sotul, este foarte cuminte, doarme si papa excusiv san.
Avem multe imagini pentru voi iar cand timpul imi va permite, am sa le atasez si am sa le pun sa le vedeti/sa va bucurati impreuna cu noi de marea noastra biruinta.
Va
- Fug sa ma odihnesc putin.
David Jonathan - 39s 

adinag spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Iubitelor,tocmai am ajuns acasa cu micutul nostru miracol!
Am intrat pe fuga sa va multumesc pentru toate urarile,gandurile & suportul ce mi l-ati aratat si sa va spun ca suntem foarte bine.
Nasterea a fost una extrem de usoara. BB David este o scumpete de baiat ce a zambit inca din primele minute ce l-am luat in brate si i-am dat sa suga si asa cum v-a spus si sotul, este foarte cuminte, doarme si papa excusiv san.
Avem multe imagini pentru voi iar cand timpul imi va permite, am sa le atasez si am sa le pun sa le vedeti/sa va bucurati impreuna cu noi de marea noastra biruinta.
Va- Fug sa ma odihnesc putin.
David Jonathan - 39s
Gina, felicitari, ma bucur ca ai avut o nastere asa usoara! Refacere rapida si multa sanatate micutului David Jonathan si intregei familii!!
Adina DPN-1
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Lala_D spune:
Felicitari Darene pentru clopotzelul tau Khaled!!

Gina bine ati revenit acasa !

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Lala_D spune:
Pentru cele interesate : analiza streptococ B :
- se face in general in saptamanile 36-37 , adica cat mai aproape de nastere , unii medici o trateaza atunci cu antibiotic, altii aleg varianta in cazul nasterii naturale sa o trateze in timpul travaliului si concomitent sa il trateze si pe bebe.
Eu am facut analiza din secretie la 32 de saptamani iar dr a considerat necesar sa o repet la 37 pentru a fi convinsi ca nu m-am infectat inainte de nastere. Nu a fost cazul, din fericire a iesit negativ.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim pana pe 27 decembrie!
docdecap spune:
Lala D, ma dadeam eu matinala, da' m-ai dat pe spate!!
BINE AI VENIT KHALED!!! Clopotel din Emirate, ce frumos suna!!
se aduna baietii pe prima pagina, si eu care stiam ca fetitele vin mai devreme!!
Mmai stie cineva de Gugu? a facut mandrete de baiat si dup-aia n-a mai spus nimica! sau de Eladea, nici ea nu zice pas.
hai si la o
, sau un
(fetele, nu va mai psun ca numai cand vad imaginea asta si ma ia cu o pofta de pepsi... ceva de speriat!!)
va pupic si va invit la subiectul cu bucataria, ca am chef sa aud meniuri noi si idei de la voi, de cand cu raceala mi-a pierit pofta de mancare (adica de 2 sapt eu n-am mai luat in greutate, va dati seama!), da' de ieri seara as roade si lemne!!
Monica 37+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ereena spune:
darene, felicitari mamico pt minunatia adusa pe lume!!!! Khaled , bine ai venit. Multi pupici pt amandoi
Gina , bine ai venit acasa cu ingerasul tau .Pupici pt toti
Irina
34+
Matei
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png