* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (95) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cat de destept este piciorul tau drept?
Incercati asta. Este de la un chirurg ortoped.
Asta va va pune mintea in incurcatura si veti continua sa incercati din nou si din nou pentru a vedea daca sunteti mai destept decat piciorul dumneavoastra, dar nu veti reusi ! Este preprogramata in creierul vostru!
1.In timp ce stati la birou in fata calculatorului, ridicati piciorul drept de pe podea si faceti cu el cercuri in sensul acelor de ceasornic.
2.Acum, in timp ce faceti asta, desenati cifra "6" in aer cu mana dreapta. Piciorul isi va schimba sensul de rotatie.
V-am zis eu!!! Si nu aveti ce-i face! Inainte de sfarsitul zilei veti incerca din nou, daca nu ati facut-o deja.

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Danonique, felicitari pt. bebe Albert sa creasca mare si sanatos refacere rapida si te astept cu vesti proaspete.

Mari 34+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

5 de fapt pe 27, ca angi nu s-a pus pe lista...

miri_mik 36+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

frumusel, frumusel, sotul anei, sunt si eu de acord...da' febletea mea ramane sotul laurei dimitris. :-) iar ea n-are nimic impotriva, vorba bancului.

ufffffff...m-am plans eu cateva zile ca e nasol acasa si ca vreau la munca dar, dupa ce am stat azi la munca de la 14 la 17:30 nu pot sa spun decat: CE BINE E ACASAAAAAAA!!!

miri, frumoasa surpriza ti-a facut bebe sascha, ce sa zic, taman cand nu se astepta nimeni. l-ai pus in cap, pana la urma, ca sa zic asa! bravo, bravo! acum sa vedem ce surpriza o sa-ti mai faca legat de nastere. sper din inima sa fie totul bine.

ellenuta, ala era nr de la servi, ce ai tu in memoria telefonului e numarul meu. pup si, inca o data, la multi ani. nu fi supa cu balaurozaurul, nu e bine ca il ai dar e bine ca stii ca il ai. la nastere, va sti medicul despre ce e vorba. uite, pe mine m-a chemat sa fac testul asta cam tarziu (parerea mea!), pe 7 ianuarie. in conditiile in care DPN-ul e 15. nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi sa nasc inainte sa apuc sa fac analiza asta...

fara misto acum, in cel mai rau caz, daca ma apcua sa nasc, ajung la spital, bla-bla, si le zic alora: "fratilor, eu n-am apucat sa fac testul pt streptococul B", se mai poate face ceva sau mergem la ghici?

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Fetelor, pt acasa ce medicamente trebuie sa avem? Pt bebe, in caz de una alta.

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by beinazutza

BUna zuzele!
la multi ani sarbatoritelor de azi!
mai fetelor ,nu stiu ce am azi ma cam doare burta si mijlocul! imi este frica sa nu fie dureri de nastere pt ca nu am decat 34 sapt si 5 zile
nu am mai avut asa ceva pana acum! ma doare mijlocul ca la menstruatie dar...nu stiu, m-am gandit sa va scriu ca poate imi mai dati voi putin curaj,si mai ales ca sunt inca la serviciu dar cred ca plec acasa la ora 15,sa stau in pat. voi ce ziceti? va pup1

durerile acestea incep sa fie normale. si eu am din cand in cand dar iau NOSPA si trece durerea. si doctora mi-a spus sa nu stau cu durere, sa iau nospa, sa nu-mi fie teama.

Mari 34+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

lala_20, sa va dea dumnezeu putere, tie si lui bibi, sa luptati in continuare. si eu cred ca ar fi o idee buna sa o botezati, acum depinde numai de voi.

irina 37 Rares

Mergi la inceput

lala_d, se pare ca ziua de 27 decembrie e cu dezlegare la bebebi! foarte bine, foarte bine! ce emotii o sa ne dati toate in ziua aia, mama-mama!

irina 37 Rares

Mergi la inceput

Cum nu am vazut eu vestea despre Danonique Sunt zapacita!
Felicitari, Danoniq! Bun venit micului (marelui) Albert! Sa cresti mare si voinic, sa fii fericit si sa-ti faci parintii mandri de tine!

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ma lasa nervii, fetelor! Dar sper sa am casa intreaga pana de Craciun!

Pe super-super scurt:
MIRI - cea mai tare veste pe care o puteam auzi!!!! Nu-mi vine sa cred! Bebe Sacha nu mai e cu capul in nori! Iar voi sunteti bestiali in pozele de la studio! Bine, cel mai frumos e Bruno, dar nici tu nu esti mai prejos. Iar pozele nu mi se pare mai sexoase decat e cazul. Pe bune acum! N-ai vazut-o pe a mea, cu cravata si cureaua???

SIMONA - super veste ne-ai dat si tu!!!! Deci s-a dus perna de sub fundul tiganului, haaa? Daca nu ma insel, cred ca sunteti 4 sau 5 zuze care nasteti pe 27. Extraordinar mi se pare... Te pup pentru vestea buna!

Altceva... sunt chiauna rau! Ma tampeste si mirosul si faptul ca sunt obosita.

Iar IRINA - esti belea, pe bune!!!!!! Am ajuns azi-noapte cu mami si cu fratele meu in Real, pe la ora 12. Am dat de doua ori ocolul parcarii aleia de doi lei. La 2.30 am scapat de acolo cu totul, iar la 3.30 dormeam. Iar ne-am ratat, ha? Dar las', ca saptamana viitoare niciuna din noi nu mai scapa de cafeaua aia!!!!

Maine dimineata o iau de la capat cu mesterii profesionisti... se mai termina candva problemele?? Ca eu una m-am saturat. Si v-am zis ca ma lasa nervii...

Mergi la inceput