Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sephora imi pare rau ca va chinuie DA! Ai incercat sa-i dai un lapte hipoalergic?Foarte bun e cel de la Milumi, HA2!

Usorlili mai aveti atat de putin si iarasi vei fi impreuna cu puiul scump!

Sandra!!!!!Ce ma bucur sa gasesc postari de la tine!Ce frumoasa e gazuca ta!O sa pun si eu poze cu ai mei.....curand!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ma pregatesc sa deschid capitolash nou.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

pufymic felicitari pentru premiul adus de Mosu.

Ce frumos ca in afara Bucurestiului se mai pastreaza inca obiceiurile de sarbatori. Aici unde sa te duci?!!!

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mi-au placut foarte mult pozele cu Cosmi!

Pufy, felicitari! Chiar aseara ma uitam pe rezultatele partiale ale concursului. Sa stapanesti sanatoasa camera si sa ne pui cat mai multe poze spre vizionat.

Sephora, imi pare rau ca va chinuie atat de mult DA. Eu inca nu i-am facut Priorixul, il fac in ianuarie. Am inteles ca reactiile pot sa apara cam la 5 zile dupa vaccin.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Salutare,
Ma bucur ca ati petrecut cu bine Craciunul...am vazut poze cu copii care de care mai fericiti. Si ce de cadouri!!! Sa le foloseasca sanatosi!

Noi suntem raciti de Craciun. Reby are niste mucisooori!!! Abia a adormit azi noapte la 2 dupa reprize multiple de plans si vomitat. Ii dau Sinupret si Panadol. Sper sa-i treaca repede...si o sa incepem si noi cu ceva imunostimulatoare.

Am pus si eu niste poze din Ajun si prima zi de Craciun, cand Reby inca nu era racita. Sper sa va placa.

Poze Craciun

Va pupam si va dorim in continuare Sarbatori fericite!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lakioana Reby sa se faca bine repejor. Am vazut pozele cu rochita ei cea rosie, zici ca e papusica.

Fetelorrrr copilul meu tocmai a demolat bradul, adica a cazut peste ea, noroc ca e usor si nu a patit nimic. Statea cuminte sub el sa o scot.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOLUL 100

Mergi la inceput