Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani fericiti, Lilina!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sandra, eu nu o tin tot timpul incaltata in casa pe Narcisa, mai ales ca transpira in papucei. De multe ori isi ia ea papucii si vine sa o incalt.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

fetelor!
Am o mare rugaminte la fetele care stiu germana...cine vrea sa-mi traduca un textulet din romana in germana? Textul e aici: " A inceput sa ninga. Un fulg in palma mi-a cazut. S-a topit usor. La fel si sarbatorile trec, dar amintirile raman, asa ca de Sfintele Sarbatori va uram cu multa dragoste su cu multa caldura tot ce e mai bun. Speram ca Mos Craciun a venit cu sacul plin cu daruri si bunatati. Tot ce e mai bun si Sarbatorile sa va gaseasca alaturi de cei dragi."

CRACIUN FERICIT!!!
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

LILINA
petrecere frumoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

CRACIUN FERICIT!!!
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani

Lilina

Sandra, raman la parerea mea ca Ruxa seamana cu tine!

Xandrutza, ce poze frumoase! Se vede ca esti o adevarata gospodina! Iar Narci m-a topit cu zulufii ei! Am visat azi-noapte ca esti din nou insarcinata. Pregatesti o surpriza?

Azi in Anglia e "Boxing day", se ofera cadouri. Asa ca daca aveti lucrusoare in plus, poate le faceti o bucurie unor oameni mai putin norocosi decat noi.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sandra, eu ii mai dau lui Mathias papucei in casa, dar adidasi, nu ghetute din alea grele.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

microbu ce dulcica e Ruxi o pupam dulce dulce

xandrutza vazut pozicele ci Narci e o scumpa, are carlionti ca si Luca doar ca are parul mai lung.

CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici si copilasi!

Noi inca mai suntem pe drumuri, mai colindam rudele.

Sandra, bine ai revenit. La numarul de dintisori suntem la fel, Maria are tot 7, munceste din greu la al 8-lea, dar maselutele abia sunt conturate sub gingie.
Ti-am vazut printesa, eu zic ca seamana cu tati mai mult. Sa-ti traiasca, sa fiti sanatoase si tu si ea, ca restul se rezolva de la sine, in timp.
Promit sa pun azi niste pozici cu Maria.
Cat despre papucei, eu o incalt cu o pereche de papucei stil adidasi, mi se pare mie ca-i ofera o mai mare stabilitate pe picioare, mai ales ca are vreo 3 saptamani de cand merge singura, dar ii mai dau si sosetele (peste ciorapei) care au chestii antiderapante pe talpa.

MamiLili, felicitari pentru maseluta nr. 3!

Merg sa-mi adorm printesa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor!

La multi ani Liliana!Sanatate maxima si multa fericire.

La multi ani si iubitului meu sot Stefano,ptr ca astazi e SF Stefan la catolici.Sa-mi fi sanatos si sa ne iubesti inca 100 de ani asa cum ai facut-o pana acum.

Sandra eu pe Matti il incalt numai cu sosetele antiderapante si nu are platfus ,calca drept cu picioarele i-am pus papuci de casa si nu-mi place cum calca cu ei plus ca transpira ingrozitor (la noi in casa e grozanic de cald)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, LILINA!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput