Bucurii de sept-oct 2006 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
microbu spune:
CRACIUN FERICIT !!!
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !!!
Sandra si gargaritza (10oct2006)
microbu spune:
Buna seara!
Sper ca nu am intarziat prea mult cu mesajul meu dar am reusit sa citesc tot capitolul 99
.
Am savurat minunatiile de bucurii: VLADUT globuletul galben, MATTI fotomodelul, COSMINA printesuca roz si MATHIAS ochisori dulci.
Mi-e dor de voi, de toate la fel de tare, imi pare rau ca nu reusesc sa va mai fiu zilnic alaturi.
Gety, Ramomar, Lexi, Pufy vreau sa vad pozeee cu bucuriile voastre
.
Noi suntem bine luate impreuna, eu putin mai ciudata si deprimata de spiritul sarbatorilor luata separat
...dar toate trec si anul 2008 bate la usa plin de planuri, bucurii si impliniri.
Aici sunt cateva poze cu www.flickr.com/photos/9979905@N08/sets/72157603548212087/" target="_blank">Ruxa mea
.
Sephora spune:
MamiLili felicitari ptr cadouri si mai ales ptr maseluta,ce bine ca a iesit asa fara probleme.
Sandra scumpa foc Ruxa,io una sunt alaturi de voi,ai sa vezi tot raul spre bine.Va pup.
MamiLili spune:
Cat de super scumpa dulce e Ruxa! Sandra, iti seamana bine, mai ales la ochisori. Ma bucur ca ne-ai scris cateva randuri, esti binevenita mereu. Sigur, eu una mi-as dori sa postezi zilnic dar inteleg ca nu ai cum sa faci asta.
Sandra, iti doresc ca odata cu finele anului asta sa se stearga si toate supararile, iar din 2008 sa ai numai bucurii si surprize placute. Sunt sigura ca, asa cum a zis si Sephora, tot raul e spre bine! 
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
xandrutza_76 spune:
Lili, felicitari pentru maseluta!
Sandra, e tare scumpa Ruxa, mai ales in poza cu mustati
Sa ai parte de fericire in Noul An care se apropie.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Fetelor, va pun cateva poze: masa de Craciun, prajituri, o parte din cadouri, Narcisa, eu si Narcisa, Narcisa si puzzle-ul cu voci de animale.
poze cu noi
microbu spune:
Sephora 
Mamilili
Xandrutza 
Va multumesc muuuult.
Eu am avut o energie pozitiva maxima pana de ziua mea, apoi am cazut intr-o gaura din care ma straduiesc inca sa ies. STIU ca toate trec, sunt convinsa si astept cu drag numai lucruri bune in viata noastra.
Eu am slabit mult si m-am tuns, asa ca mosul mi-a adus multe lucrusoare frumuselee ca trebuie refacuta garderoba nu?!
Abia astept sa se termine procesul asta super lungit ca sa-mi schimb masinuta, am gasit gradinita pt Ruxa si sper din feb-mar sa o duc si sa incep munca, vreau sa mergem la munte in jan, sa vina primavara sa ne plimbam muult...
Ruxa a primit ceva cadouri dar nu f multe pt ca nu mai vreau sa o coplesesc cu jucarii. Se plictiseste f repede, nu apuca sa se bucure cu adevarat de niciuna. Asta e parerea mea...CLAR am vazut multeee jucarele care NE TREBUIE
dar le iau pe rand.
Ruxa are aprox 12kg si 81cm, 7dintisori si 2maselute pe drum.
Stau si ma gandesc daca sa-i fac sau nu vaccinul de rubeola/rujeola si pe cel de varicela. Voi le-ati facut?
Vreau sa va intreb cu ce-i incaltati pe copii in casa. Pediatra zice sa o tin clar incaltata si in casa cu ghetute/pantofi care sa tina glezna si sa aiba talpa tare. DR de familie zice ca pot lasa desculta fata prin casa. NU STIU cum sa fac pt ca eu una i-as lua sandalute si nu prea gasesc, e f clad in casa si transpira in ghetute.
Am turuit repede si fara sens un mini-rezumat
.
VA PUP MULT SI DULCE pe toti si toate
.
microbu spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Cat de super scumpa dulce e Ruxa! Sandra, iti seamana bine, mai ales la ochisori.
Cu mine abia daca aduce crede-ma, cu www.flickr.com/photos/9979905@N08/2136581449/" target="_blank">el seamana la ochii albastri-verzi.
microbu spune:
Chiar ca azi am fost tare matinala
.
V-as da cafelute dar eu nu beau asa ca va invit la un
.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!.
poze cu noi