Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

VA UREZ UN CRACIUN FERICIT, MULTA SANATATE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE, PACE SI LUMINA IN SUFLETE.

Si o felicitare de la mine:

Craciun Fericit!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

VA DORIM SI NOI UN CRACIUN CA-N POVESTI, PLIN DE DRAGOSTE SI DE BUCURIA DARUIRII!

Putzuruca si Sibylle, multumim ca nu ne-ati uitat!

Usorlili, imi pare asa rau ca ai petrecut Craciunul asta fara puiul tau... Sper sa nu se mai repete niciodata , eventual sa te ia cu el si pe tine pana si cand o sa fie mare si-o sa plece la munte cu prietenii!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle,

simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul

Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!

Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de

pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va

calauzeasca pasii...

CRACIUN FERICIT!!!

Il asteptam pe Mos Craciun
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Eu ieri am fost toata ziua singura cu Luca si cu toata traba din casa, ca sotul a fost la munca si ieri si a venit acasa o data cu colidatorii. De aceea n-am mai apucat sa intru, ca a trebuit sa termin mancarea. Iar aseara am fost pe la bunici, parinti...in vizita cu colinda si n-em intors pe la 2.30 acasa, unde am gasit sub brad cadouri de la Mosu'. Dar erau numai pentru Luca ca noi cei mari n-am fost cuminti si la noi n-a venti.
O sa pun mai diseara cateva poze, ca acum telefonul e la incarcat, iar aparatul l-am uitat la mama

CRACIUN FERICIT!!!
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Lili si Eloise ce brad fain aveti, imi place tare mult, al meu nu e chiar asa des ca nu a gasit sotu cum am vrut eu.

xandrutza am gasit brad in suceava, scuze ca am raspuns asa tarziu

Sephora am admirat fotomodelul Matti, e un scumpel. Luca tot nu mananca prea multe feluri, decat lapte, fructe si branzica cu fructe, iaurt si cam atat. Borcanul ii place tare mult, s-a jucat cu el azi-noapte cand l-a gasit sub brad, iar de dimi cand s-a trezit la fel, doar ca nu prea stie cum sa bage formele , si ridica capacul pune formele si apoi capacul la loc, sta putin dupa care ridica capacul si scoate formele din nou . Asta pana o sa invete el cu se face.

CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Luca a primit o gramada de jucarii, dar majoritatea sunt pentru varsa mai mare, pt ca sunt masimi cu telecomanda, masini din ale electrice cu curse pe sine, chestii din astea. Noroc ca i-am luat noi jucarii pt varsta lui. Soacra mea i-a trimis din italia telefonul de la FP dar e pe italiana , si cu ocazia asta o sa invete cateva cuvinte si pe italiana

CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

SARBATORI FERICITE!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, pune jucariile la pastrare, o sa prinda bine mai tarziu.

Sephora, dupa atata munca tot anul, meritam cele mai frumoase cadouri.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

[b]Scumpik_lui, pune jucariile la pastrare, o sa prinda bine mai tarziu.

Asa creste Maria Diana

pai asa am si facut, am deja un sac cu astfel de jucarii

CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

M-am deplasat prin rostogolire sa va spun ca Moshu' ne-a adus, pe langa multe cadouri, maseluta nr 3!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput