Bucurii de sept-oct 2006 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sarbatori Fercite,un Craciun superb alaturi de cei dragi,multa sanatate si Domnul sa va aiba in paza
Va uram noi Familia Mosangini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, multumim de urari, ai scris foarte frumos!

Sephora, ce poze minunate, mi-au placut ambele seturi. Desigur ca am observat ce saniuta frumoasa aveti + super-costumatia de iesit in zapada. Bradul e tare frumos, iar punerea stelei in varf de catre barbatii casei e un moment emotionant. Craciun fericit si un An Nou bun!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata.

Sarbatori fericite, multa sanatate si vise implinite!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, e foarte frumos bradutul, mi-a placut cum l-ai impodobit.
Sephora, superbe pozele cu fotomodelul Matti. Mi-a placut bradutul, chiar foarte mult.
Lexi, m-a impresionat Maria, bine ca acum sunteti toti trei.
Pufy, Beatrix, multumim pentru urari. Toate cele bune si voua, Sarbatori fericite.
Monique, sa ne spui cum a reactionat Cosmi la vederea bradutului.
Scumpik, ati gasit brad?
Lili, ce pacat ca nu a nins macar putin...
Gety, sper ca v-ati luat tot ce aveati in plan.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura Sfintelor Sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Va pupam, Deea, Roxana si Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Craciun fericit cu sanatate si liniste sufleteasca!

noi plecam azi, revenim joi.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, cafeaua e pe gustul meu! Cu spumita deasupra.

Ei, am terminat cumparaturile. Acum a plecat sotzul la Selgros dupa pampersi si o jucarie (de la Mosu'), pentru Maria.

Sephora, i-ai cumparat si tu masinuta lui Matti. I-a placut mult, nu? I-a mai captat din energia debordanta care o are?

Numai braduti frumosi am vazut. Eu il termin de impodobit astazi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mephala, drum bun!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri,dragute ca de fiecare data.PUPAM fetele scumpe.

Gety masina o are de mult,am mai aratatt-o cred ca avea vreo 6 luni cand i-am luat-o,e cu telecomanda si o poti conduce tu.E inebunit dupa ea,el e un copil care da absolut tot si mancarea din gura ti-o serveste,dar totul pana la masina,acolo nu se poate urca nimeni!

Eloise,asa e si mie imi place tare mult si noi chiar l-am respectat si anu trecut cand era un pitic si anul acesta,tot un pitic mai mare...femeia a muncit si l-a impodobit si barbatii cu pozele la sfarsit....
Le-a primit de la mosu si de aia il pozasem in ele,io mor cum ai sta cu caciula cea pufoasa.Sania i-a cumparat-o taxu (a dat si o galagie de bani pe ea)e foarte buna ptr ei acum ca are si legatori,sincer am intrat si io cu fundul in ea si l-am tinut pe Matti,iar pe drum toti parintii cu copii micuti ne intreaba de unde ,cat,ce?
Mi-a placut tare mult cum l-ai tuns pe Vladut cata parul nene ,eu il vad un adevarat barbatus,la noi nik si a crescut in asa fel de zici ca-i tuns (toata lumea ma intreaba)

MamiLili multumim de felicitare si voua numai bine.Matteo la tot ce e rotund zice BANON.
Foarte dulce piticul,mor dupa ochii lui.

Mergi la inceput

Noi suntem acasa asa ca cred ca o sa fiu calare pe aici,e bine ca e si Ste si se mai ocupa si el de MAtti si io pot sa recuperz nitel.

Va astept la taifas pe cele care sunteti acasa si disponibile.

Mergi la inceput