Mamici de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

desi azi am stat acasa si n am facut niciun efort,nu stiu de ce,dar ma doare in partea stanga destul de rau...sper sa nu fie nimic grav...abia astept ziua de joi sa merg la control..
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

MADINA imi spui te rog de unde ai graficul acela cu ritmul de ingrasare de care ziceai mai sus? M-ar interesa si pe mine, mai ales ca eu am depus mari eforturi timp de doi ani sa ajung la silueta de acum, si nu vreau sa exagerez (am inteles ca normal e sa te ingrasi cam 12 kg). Eu deocamdata nu m-am ingrasat deloc, doar putin burta e mai umflata, dar foarte putin.

Ce v-a adus Mosul ieri?

dia 12+

uite aici:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

sper ca am voie sa dau site-uri pe forum

10 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bine v-am gasit.
Intru si eu pentru prima data pe la voi pe aici.E tare bine pe aici.
Eu sunt doar la inceput, sper sa fie totul ok.Eu am dpn in septembrie deci o sa astept odiseea de septembrie-octombrie sa ma mut acolo.Dar pana atunci am intrat aici la voi sa vad cum e...
Va doresc Craciun fericit si multe impliniri in noul an.

Diana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata in a doua zi de Craciun , ce fac gravidutele , totul bine ? Ati mancat mult ? noi mergem si in seara ast la prieteni si vom manca iara bine .
Ieri am fost la familia sotului si Mandy a fost destul de cuminte si a mancat mai mult ca niciodata . S-a discutat foarte mult de bb. mic si nepotelul vroia sa il vada , eu ii spun ca e in burta el nimic sa desfaca burta sa il vada .
In schimb am dormit bine fara sa mama trezesc de durere .
Maine mer la ginecolog , de abia astept .

Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata si de la mine,

MONALAC ce mai faci? Cum e cu durerea? Te mai doare? Poate era intestinul.....acum cu delicatesele astea de Craciun.......cel putin eu m-am aglomerat foarte mult. Dimineata aveam 60 kg!! In 2 zile. Dar nu e relevant pentru ca am mancat zilele astea numai solid.....si pe la wc nu am am trecut.

ANAXENA pe tine te mai doare burta?

DYANIRA sa ai o usoara si la termen. Sa ai un sanatos si mancacios. De ce nu deschizi tu odisea de septembrie -octombrie??

Eu am impresia ca nu-mi mai creste burtik. Nu stiu de ce.....stiu ca sarcina e inca micuta....si daca mai e si fetita inca un motiv sa fie micuta burtik, nu? La voi e mare??

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisoprea spune:

quote:
Originally posted by danangie

[b]Buna dimineata si de la mine,

MONALAC ce mai faci? Cum e cu durerea? Te mai doare? Poate era intestinul.....acum cu delicatesele astea de Craciun.......cel putin eu m-am aglomerat foarte mult. Dimineata aveam 60 kg!! In 2 zile. Dar nu e relevant pentru ca am mancat zilele astea numai solid.....si pe la wc nu am am trecut.

Eu m-am dres dimineata cu un lapte cald cu cacao sau cu suc proaspat de portocale si.. ai dreptate, grea mancare zilele astea...
succes!

Mai tragem o data trim 1, 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Cum ati petrecut de Craciun?
Noi am fost prin oras la plimbare, am mancat ce am preparat de craciun si apoi am mers la un barulet.
Am pus niste aperitive pe un platou, si le-am dus la oameni sa guste niste mancare de craciun, nu ma asteptam sa le placa, ca ei gatesc toate felurile de mancare foarte dulce, dar au devorat platoul.
Chiar ma pusesera sa le dictez retetele la toate cate am adus, eu aia care fug de bucatarie ca dracu de tamaie, le dadeam directive cum sa gateasca.
In rest am petrecut frumos, linistit,noi doi si potaile noastre.

Dana, eu cand am fost joia trecuta la control, mi-a masurat burtica, eram culcata pe pat si a iesit 85cm, oricum mi-a mai crescut de doua saptamani, incepe sa fie putin incomod cand ma aplec sa iau ceva de jos dar burtica e destul marisoara, se vede daca stii ca sunt insarcinata, altfel zici ca sunt doar grasa si am burta sanatoasa.
Iar la kg, am slabit un kg, deci de cand am ramas insarcinata si pana acum la 14+ saptamani am pus 7 kg.
Maine am program de facut terapia shoc cu doua pahare de suc de prune, ca nici eu de vreo 2 zile nu am dat pe la toaleta.

Spor la papaceala, distractie placuta in continuare de sarbatori si aveti grija de burtici.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nu am mai intrat de cateva zile...In ziua de Craciun am avut casatoria civla, pe plaja, asa cum mi-am dorit.Simplu si frumos, desi ma asteptam sa fie ceva mai oficial, ca in Romania...
Si eu am din cand in cand crampe, cateodata si usoare intzepaturi in partea stanga dar nimic sa ma alarmeze...Burtica a crescut usor dar inca nu se vede foarte tare...Nu stiu cu kg cum stau, o sa vad cand merg in ianuarie la control...Acasa n-am cantar sa nu ma apuce depresiile...
In rest, Craciun cu curcan si panetone.Nu mi-a placut, mai frumos e la noi acasa. Pup

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by turturica

fetelor, am intrat si eu sa va urez sarbatori fericite.
tuchi, violeta ma bucur ca ati intrat pe aici. Sa dea Domnul sa aveti parte de bebe la anul care vine.
anaxena, felicitari pentru fetita, sint convinsa ca sotului tau o sa-i treaca deprimarea dupa ce-o sa-si vada fetita.
marimar, arata tare bine scaunul ala. Eu n-am doi copii, dar planuiesc sa-l fac pe-al doilea la scurta vreme dupa nr 1, asa ca e o idee buna cu un carucior care merge pt amindoi.
danangie, de ce nu intri mai des? Doar esti fondatoarea clubului de iulie-august. Sper ca esti bine ...
mona, asa de repede il simti pe bebe? Pe cris tot asa de repede l-ai simtit?
madina esti tare harnica, vad ca gatesti o gramada.
narcisa, voi cum petreceti Craciunul in brazilia? Sotul tau ce nationalitate are?

Declar ca nu mai fac parte din clubul invidioaselor de sarmale, am musafiri care mi-au adus toate ingredientele si miine facem si noi sarmale. Plus cirnati de-acasa. Sint tare incintata, ce mai, chiar daca e departe de casa tot o sa fie ca acasa. Si tot miine mergem la schi, iuhuu, avem o gramada de zapada.

Fetelor, eu va doresc tuturor Craciun fericit. Sint convinsa ca nici nu mai aveti nevoie de cadouri, cel mai mare cadou l-am primit toate deja, cele 2 liniute.

6+

Turturica, sotul meu e brazilian-brazilian dar din descendenti europeni (bunicii lui au venit in Brazilia)...Ca aici numai indienii sunt nativi...Craciunul e in familie si cum el are o familie mare, multi frati multe surori ne-am adunat acolo...Biserica, Curcan, panetone, inghetata (fiind foarte cald), cadoutze, plaja, mult soare si cam atat, foarte americanizat - fara cantece, fara colinzi...Eu n-am simitit ca a fost Craciun!!Nimic nu se compara cu sarbatorile de acasa...Sau poate sunt eu prea emotionala zilele astea!!!Le invidiez pe fetele care au mancat cozonaci, sarmale, ciorbitza de perisoare si praji bune bune bune!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pe mine inca ma mai doare burtica,exact in partea stanga de cele mai multe ori asta si datorita faptului ca uterul meu este pozitionat spre stanga...cred ca va trebuii sa ma obishnuiesc cu durerile mele,nu sunt insuportabile dar nici dragi nu-mi sunt
tati shi-a revenit cu fetita lui,dar sunt sigura ca spera sa-i creasca putza la urmatorul control
am papat un pic de toba azi si nu mi-a priit de loc...grea mancarea asta de Craciun!!!
si cred ca ma cert si cu cantarul care indica prost de vreo 2 zile!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput