Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
ghinetz spune:
Sunt pe fuga, dar nu puteam sa nu te felicit, Aylin. La multi, multi ani! (dependenta e reciproca, sa stii)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
fianna spune:
Azi am fost in vizita la o fetita de o saptamana! Era asa de mica....3 kg, parca era un fulg, nici nu simteam ca o tin in brate. Mi-am amintit de cand era puiul meu mic, nu asa mic ca asa mic a fost doar in burta prin luna a 8-a, dar oricum, cand era asa nou-nascut. Ce repede a trecut timpul.
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
fianna spune:
Si tot azi m-am enervat de omul muncii, care a tinut el neaparat sa se duca azi la seriviciu si sa mai munceasca cateva ore, singur cuc, ca sa se simta el impacat ca a facut niste rapoarte peste care nu se uita nimeni! Si din cauza asta am intarziat in vizita si nu am mai avut timp de cumparaturi asa ca i-am facut un mare scandal si am urlat unul la altul, eu ca el e mosmondit si el ca eu ma iau de el. Ne-am impacat pana la urma, stiu eu bine sa fac pe victima!
A, si i-am mai facut morala ca atunci cand vine acasa da drumul la televizor imediat! Cand mai are loc bonding-ul tata-fiu daca el sta pe canapea cu ochii beliti in loc sa se joace cu copilul? Si se mai uita si la stiri romanesti ca tot nu intelege romana!
Bat campii, nu?
Ma duc sa ma culc
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
ghinetz spune:
'Neata.
Gata cozonacii?
Eu dau cafeaua, dar daca sunt gata merg bine cu lapte. Sau trebuie inceputi doar in ziua de Craciun?
Sunt in asteptarea bradului. Azi il impodobim. Abia astept. Atat fac si eu, ca de bunatati nu ma apuc (plec pe 25 la Bacau). Nu stau decat o zi, dar tot nu fac mancare. O sa fac cand ma intorc un tort, ca atunci sarbatorim Stefanul. Dar am sa va citesc si ma voi satura cu mirosul de la bunataturile voastre.
sunflower1979 spune:
elena, e super haios clipul cu elfii! mi-a placut la nebunie! imi fac si eu acum. multumim.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2103548632/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
ghinetz spune:
Multe absente. Multe.
karli...nu ne mai povestesti nimic? Simo e scuzata. Stiu ca sunt in sarbatoare acum (adica bairam mare, nu?) Restul? Toata lumea face cozonaci?
Vivela spune:
La multi ani si din partea noastra, cu intarziere, pentru Aylin. Sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti aduca Mosul tot ceea ce iti doresti.
CRACIUN FERICIT, fetelor, si COPII CUMINTI SI SANATOSI ca sa va puteti bucura pe deplin .
Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)
ghinetz spune:
Am vazut topul. Suntem in frunte. Bravo! Pai nu ziceam ca avem cele mai frumoase mamaici...
ghinetz spune:
Sa vedeti cu ce pitici pe creier ma pregatesc eu de Craciun:
mereu ma gandeam care din noi va fi prima insarcinata din nou. Cine va face bebelusului de iulie-august 2007 un fratior sau o surioara? (sincer, ma gandeam ca Luna ). Dar, desi am avut de la nastere doua menstruatii regulate (la 28 de zile) cea de a treia care trebuia sa viba sambata trecuta...nu apare. Sincer, ma amuz. Ma si vad la anul cu burtica. Nu mi-am facut inca test, zic si eu ca o fi o chestie asa...pana se regleaza organismul din nou, bla-bla. Culmea e ca nu sunt nici speriata. Chiar am vorbit si cu sotul...si era bucuros. Doar ca mi-a zis ca in ritmul asta, dupa al treilea totusi ne oprim. . Ei...ce ziceti? Sa sparg eu gheata? Va tin la curent.
Ioana75 spune:
Salutare!
Aylin, la multi ani!
Oana, ce-mi citira ochii, vine mosu' cu testul pozitiv?
valen, multumesc de intrebare. Dr a zis ca inca se aude un suflu mic, dar sa nu ne facem griji.
Anto, la multi ani Soniei si multa sanatate!
Am fost la controlul de 5 luni, Sma are 66,5 cm si 6555g. Luna asta s-a apropiat cel mai mult de target, a luat 450 din 500.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei