Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
andicu spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR! sanatate voua si strumfilor, daruri multe, bucurii, liniste sufleteasca, masa imbelsugata si dorinte implinite in anul care vine!
Andicu mami deFilip la 5 luni(27iunie 2007)
Cum crestem noi
stefania_97 spune:
Craciun Fericit!!! Multa sanatate , bucurii si putere sa va cresteti copilasii dragalasi.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ALEXIA2007 spune:
SALUT SI SARBATORI FERICITE ! AM INTRAT SI EU PE FUGA NU AM MAI FOST DE MULT SPER CA DE ACUM SA AM MAI MULT TIMP SA STAU DE VORBA SU VOI.EU MA CAM CHINUI ALEXIA NU VREA SA PAPE CU LINGURITA,NU STIU CUM SA O MAI PACALESC.
Alexia, nu mai scrie cu majuscule, regulamentul interzice asta. E ca si cum ai tzipa in lumea reala. Iti multzumesc pentru intelegere si sarbatori fericite in continuare.
Lorelei_19, moderator
karligutza spune:
yupiiiiiiiii
azi implinesc si eu un anisor! si am si cativa dintisori! poftim: un an de DC! si mi-s tare mandra si voioasa de lucrul asta!
deci anul trecut pe vremea asta ma inscriam si eu pe forum, pentru ca mai tarziu sa va anunt ca vreau si eu in listuta cu gravidutze din ODISEEA SARCINII in grupa mamicilor de iulie-august 2007... doamne ce repede a trecut timpul, ce stare de spirit aveam in zilele de Craciun de anul trecut si ce stare de spirit e in zilele astea; mi se parea atat de mult pana azi, ma gandeam cum o sa fim noi 3 in jurul bradului, ca vom fi cu puiul langa noi si ca puiul va fi deja "mare" ... emotii de parinti pentru prima data! in mod sigur asa voi gandi si la bebe 2... cand o fi sa fie (ca ne dorim sa fie peste vreo 2 ani asa...)
si uite asa mai marcam o zi in calendar demna de sarbatorit! pe 13 noiembrie 2006 am aflat ca sunt gravida, pe 26 decembrie v-am spus si voua, iar pe 13 iulie s-a intamplat minunea !
meli clistmas evlibadi in continuare! va pup!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
LuciaZ spune:
Sarbatori Fericite! tuturor, chiar si putin mai tarziu. De.. defectiuni tehnice la aparat.
Pupici la mamici si pitici mancaciosi si veseli.
Lucia, mami de Cristian, 26.08.2007
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
poze
[http://www.flickr.com/photos/11478571@N08/sets/72157602603398670/]
Gabrielabv spune:
HE,HE, HE!!!
ce v-a adus Mosu?
ieri am avut o zi plina, am primit cadouri, au venit si musafiri apoi am plecat cu colindatul
Medeea are un dintisor si asa am descopert cauza trezirilor repetate, dar am scapat usor doar cu atat fara urlat si plimbat toata noaptea. De cand ii dau cereale la ultimul biberon se trezeste pe la 3 apoi tot la 3 ore.Poate scapam odata si de asta
Anto bine ca ati descoperit cauza bolii Soniei sa-i puteti da tratamentul adecvat. Dragos a facut otita pe la 4 ani si tare l-a durut pana am ajuns la medic sa ne spuna ce are, apoi dupa ce i-am dat ce trebuia nu a mai avut nimic. un pui bolnavior
Andra am sa-i daun si eu Medeiei suc de portocale. Pana acum i-am dat de mar si de morcov, iar azi un pic de pulpa de mar. A fost asa nostima cum invata sa inghita
va pupic
Gabrielabv spune:
al meu sotz vrea sa o invete pe Medeea sa faca pluta, e uimitor cum stiu sa se protejeze, inchide gurita imediat ce simte apa pe obraji. A mai tras apa pe nas dar dupa, stranuta si asa isi curata si nasucul
Nu stiu daca v-ati uitat la filmuletul asta
This is so incredible. All children should be taught this. This is amazing!
WWW.childdrowningprevention.com/index.html
Pass it on to other parents, grandparents, aunts and uncles.....a must to know about!
noi de acolo ne-am inspirat si ar fi tare bine sa invete sa inoate
acum chiar plec sa fac ceva de mancare pana mai doarme mandra mea afara
pupici
brazuca25 spune:
Felicitari pentru dintisor Gabriela! Cred ca si la noi tot asta este motivul trezirilor repetate dar inca nu se da iesit dintisorul asta capos!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
ALEXIA2007 spune:
Salutare!Tocmai am intrat,sa vad ce a-ti mai facut si am primit o mustruluire,scuze dar nu am citit regulamentul foarte serios va rog sa ma scuzatt.Felicitari pentru dintisor Gabriela!la noi nu a vrut sa iasa desi suntem cam agitata si roadem tot ce prindem.Nu vrea sa manance de loc cu lingurita,voi cum faceti? ALEXIA(20.07.2007)
Ioana75 spune:
Salutare! Am intrat sa urez in avans, pentru miine, la multi ani tuturor Stefaniilor si Stefanilor! M-am uitat pe listuta si avem ceva sarbatoriti.
Gabriela, felicitari pentru dintisor si succes cu pluta.
Cred ca Smaranda face alergie la mincare; dupa cereale a facut bubite si le-am intrerupt, acum si la morcov (e a 2-a zi). O sa incerc miine cu mar, si daca nici asta nu e ok, cu supa saptamina viitoare. Nu stiu ce ma fac daca o sa faca alergie la orice aliment.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei