Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, multumesc, .
Despre filme: ma asteptam sa-ti placa A.G., deh, gusturile...
Cand ne arati freza, azi sau maine?

Tumpi, sarbatori fericite si tie, cu sanatate si tot ce-ti doresti.

Roxa, ma bucur ca ti-ai pus net acasa. Sa vedem cat de activa vei fi.

Gusta,sanatate la toti. si Iustin tuseste precum magarul, .
si spor la treaba.

Mi-a adus si mie mosul o pereche de blugi, marimea pentru grase, si o pereche de raiati. Poate iepurasul de Pasti sa-mi aduca blugi cu doua numere mai mici.

edit:
Doroty, multumim pentru urari. Craciun fericit cu sanatate si voua.
waw, ce sumbru pare Romanul descris de tine. :)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti? vad ca sunteti ocupate toate ba cu gatitul, ba cumparaturi...
doroty, multumesc, mi-s tare dragi, desi cateodata imi vine sa-mi iau campii... pai ai fost o curajoasa si tu si mama ta, bine ca nu ati patit nimica...eu eram in clasa a VII a pe vremea aia si nu realizam cu adevarat ce se intampla...
Carmen, gusta, mersi, am sa le port cu placere, desi pantalonii mi-am luat si eu nr pt grase. sanatate multa si voua si la copiluti!
carina, drum bun si sa va intoarceti cu bine!

Al meu cel mic e tare ocupat cu bradutul, trage de globuri si zice minge, cauta globuletzele de ciocolata care mai sunt pe el, cred ca pana la Craciun va arata ca dupa razboi. Trebuie sa le fac poze cat mai e frumos bardutzul!

Si eu va doresc tuturor un "Craciun fericit", multa sanatate iar noul an sa va aduca numai bucurii!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am fost afara, la o plimbare de 2 ore. Conform pedometrului meu am parcurs 5.4 km si am consumat 191 calorii.
Am fost prin parc, era pustiu, doar citeva persoane cu cateii, un catel s-a dat la mine dar am vorbit cu el si apoi l-a auzit stapinul care o luase inainte si l-a chemat. Bine ca nu si-a infipt coltii in mine ca dupa atitudine avea ginduri razboinice.

Aseara mi-am spalat freza si azi m-am trezit cu parul ca o matura. Ma plingeam eu ca am parul drept, acuma este exact pe dos si nu prea-mi place.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Asteptam sa vina parintele cu Ajunul si apoi o taiem la cumparaturi ca nu-i nimic de mancare in casa pentru sarbatori
Carmencum se mai simte Teo?Ce bunatati ai mai pregatit?
Tumpi Sarbatori fericite si linistite.Sa va aduca Mosul numai bucurii
Claudia numai urari de bine si tie.Asteptam pozele cu bradul.Delidana am auzit ca American Gangtster e foarte bun.Eu il am tras in calculator si nu am timp sa-l vad.Mi-l recomanzi sau mai bine ma uit la cel cu albinuta?
Roxana alta viata cu net acasa!Si noi, abia l-am pus si nu ma mai satur.
Spor la cumparaturi si la treburi

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Eftimie, n-am pregatit nimic, caci vom merge la Roman. Voi face saratele si cozonac.
Multumesc, Teodor se simte binisor. De doua ore n-a mai facut febra. Of, poate scapam.
Spor la cumparaturi.

Hcclara, sarbatori fericite si voua. Sanatate si liniste sufleteasca.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Scuzati-mi absenta. Au fost 2 zile cam agitate si din nou probleme cu netul seara. Serbarea a fost minunata, m-a impresionat mult, am plans de emotie si bucurie. Nu a fost ca una de gradinita pt ca piticii erau intre 2 si 3 ani jumate si nu prea aveau rabdare sa stea intr-un loc. Nu cred ca voi uita curand cum le sclipeau ochisorii cand a aparut Mosul. Edi s-a descurcat foarte bine cu toate cele 3 poezii, colindele si sorcova. Daca vreti sa-l vedeti uitati poze aici:http://good-times.webshots.com/album/561833372sSNRJK?vhost=good-times

In rest, azi m-au napadit rusii asa ca nu prea sunt in forma. Am facut numai niste snitele si cartofi prajiti. Maine fac saratele si fursecuri. Am cam abandonat regimul, spre rusinea mea dar dupa 1 imi voi reveni, stiu asta.

Carmen, sanatate multa lui Teo. Nici eu nu cred ca e numai de la dinti. Ori e o viroza ori o infectie pe undeva.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Nu am avut timp ultimele 2 zile sa intru. Dar de citit am citit tot.
gusta aveti o minunatie de fetita, iar olandezu' este ok.
Salut toate fetele!
Vad ca va este gandul la "cozonaci, saratele, parjiturele si altele" Foarte bine, doar vin sarbatorile!

Eu sunt trista . Mi-a intarziat ciclul 7-8 zile, am facut azi dimineata un test de sarcina (cu speranta....) si nu a iesit nimic. Nu stiu de la ce este intazierea, pentru ca este prima luna cand imi intarzie. De obicei imi vine cu 2-4 zile mai devreme, sau fix in ziua respectiva. O sa vad. Dar speram si eu ca Sarbatoarea Craciunului imi va face cel mai frumos cadou din viata mea: un ingeras. Dar n-a fost sa fie..... Probabil nu am fost foarte "cuminte" anul asta.

Va las acum ca trebuie sa scot rufele din masina, dupa care merg la sora-mea, unde al meu sot si cu al meu cumnat zugravesc de zor.

Va pup si promit ca mai intru. De azi sunt libera pana joi, cand merg la servici.
Pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Cornelia, ce figura zambitoare, Edi! Tare bine ii statea in costumul de taranel.

Violeta, nu fi trista si nu incerca sa gasesti explicatii. Ca esti vrednica sau nevrednica, asta Dumnezeu o stie si te va binecuvanta la timpul potrivit. Nu-ti pierde nadejdea!

ma duc sa bag cozonacii la cuptor si revin.
Am cu cine sta de vorba in seara asta?

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cu mine ca sunt aici prezenta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Si eu sint, m-am intors de la teatru. A fost distractiv.

Cornelia, e tare simpatic Edi.

Violeta, nu-ti pierde speranta!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput