* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aalina2003 spune:
Catrinel,mi-a placut mult rochita de Craciun a Oanei!
Micaalsa,vad ca Iulia nu renunta la tobogan nici iarna!Ii sta tare bine in rosu!
Vad ca tuturor ghioceilor le place in zapada ...numai Ana spune :"nu pace dapada a mine! nu pace umele mele!" (nu-mi place zapada!
nu-mi plac urmele mele din zapada!"..incercasem s-o fac sa-i placa faptul ca lasa urme..da'n-am reusit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Stefanna spune:
Aalina... nu esti singura mama draga cu cupil antizapada.Am scos-o pe Bancutica afara cand ningea, si a inceput sa urle cat o tineau plamanii NUUUUU, NUUUU FUUUUUUUUUUGIIIIII.CASA, CASA.Si nu m-a lasat pana nu am bagat-o in casa.Cand nu ninge e ok, numai ca ma pune sa ii curat zapada de pe ghete imediat ce paseste in zapada.De ieri pe aici e un ger de crapa pietrele, si nu i se pa aseaza pruncului zapada pe ghete si io sint fericita... iote ca am ajuns sa ma rog sa fie ger.
Catrinel vazut Oana... frumusica foc.Ea are parul des si firul mai gros, ca mie asa mi se pare? Eu as vrea sa isi mai aminteasca de aspectu tatic, si sa ne mai lase si pe mine si pe Bambi sa respiram.Cand nu e acasa il striga cu jale.Cand vine, il intreaba daca a adus bani si lapte dupa care il abandoneaza.
TRe sa dispar ca mi-a venit puradelul
VA pup si sper sa revin
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)
aida_o spune:
noi am avut numai temperaturi cu plus, toata saptamina. o iarna usoara, pina acum. cind ma uit in jur si vad ce-i prin est si la sud, nu-mi vine sa cred ce noroc pe noi aici, in vestul Canadei.
am vazut poze cu puisorii vostri, sa le halesti obrajii, nu alta!
Catrinel, ce rochita frumoasa are piticuta ta, si ce frumusica e, parca pe zi ce trece e si mai frumoasa! Iar apartamentul e de vis, pai asa ceva prinzi aici numai la preturi de te-ndoaie. Am stat la Hampton Inn acu' vreo 3 saptamini, si am fost dezamagita de camera. Adica e mai acatarii decit alte hoteluri, dar camerele tot "cutiuta" sunt, si pot sa spun ca mai degraba mi-a placut Holiday Inn Express, unde sistemul de incalzire nu a fost asa de zgomotos, plus ca iti aduc in camera patut pt copil (cam mic si de metal, dar asta e), daca le ceri.
si sa stii ca exact asa e si la noi, tati se joaca foarte frumos cu Alex, admit. pe mine nu ma tine fizicul s-o plimb "ca avionul" pe sus, sa o rasucesc in toate partile, sa o arunc si s-o prind. n-am puterea lui. iar Alexandra e cu gura pina la urechi si are o sclipire in ochi, de placere... asa imi spuneam si eu, ca asa un tati care se joaca atit de frumos, si-ar dori oricine.
Mari, Teodora e o papusica si ea, cum sa nu fii mindra de asa printesa? Are niste ochisori superbi!
Ciuf, am vazut pozele cu clanu' ciufuletilor, si ti-am scris si-acolo ce-mi place cum a crescut si cum arata Eva. Ai tuns-o, sau mi se pare mie? In una din poze, zici ca are suvite :)
pe Alex o pun in pat dupa ce a baut lapticul. acolo o asteapta ursuletul preferat (il ia in brate imediat ce o pun in pat) si suzeta (inca nu m-am indurat sa i-o scot si din programul de noapte, dar trebuie sa incepem sa lucram in sensul asta). pur si simplu o pun in pat, o invelesc, spun "noapte buna" si Alexandrei, lui teddybear si suzetei, Alexandra imi face cu mina si-mi trimite bezele, sting lumina, inchid usa, si gata. adoarme fara niciun scandal sau protest. cind ii e somn mai devreme decit o pun eu in pat, cere "shush" (sus), si atunci stiu ca vrea in dormitorul ei, la nani.
asa. si sa stii ca eu mi-am adus casti de-acasa, ca sa pot asculta muzica la birou :P cu boxe n-am sanse, ca deranjez clasa muncitoare.
Stefana si Alina, noi suntem la polul opus: pe Alexandra n-o mai bagi in casa decit cu proteste foarte zgomotoase din partea ei, atunci cind e zapada afara.
Micaalsa, si mie-mi place de Iulia tot in poza asta :)
Kim, ti-am vazut noile poze din album, frumusica foc e Alicia :)
Noe, frumusica voastra o sa va reproseze, cind o creste, ca ati pindit-o sa o pozati numai cu grimase :))))
Wow, nu-mi vine sa cred ca am intrat pe forum si am scris 2 zile la rind
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciuf/ciuf.jpg)
ciuf spune:
Wow, Aida, pai asta da record. Scrisesi tu doua zile la rand ... ptiu, ptiu.
Exact cum l-ai descris pe sotul tau ca se joaca cu Alex, asa face si sotul meu. Eu am niste muschi de musca asa ca pic la proba asta. Sa ii vezi pe ai mei cum stau la rand la "elicele" elicopterului. Eva stie sa isi astepte randul, Luca la fel. rasuna rasetele lor in casa. Iar eu ma hlizesc pe acolo si inghit in sec ca nu sunt capabila de asa miscari. Dar vine fata si la mine si imi da pupu. Mai ales cand plec dimineata la serviciu si il pup pe Luca, vine si ea repede in spatele lui cerand "pupu".
Azi la noi e o vreme super. Sper sa binevoiasca printii mei sa iasa afara. Adevarul e ca si-ar dori si ei sa se joace cu alti copii. Ce naiba or face vecinii in casa nu am idee. Vorbeam intr-o zi cu o vecina si imi spunea ca ai ei se joaca pe calculator. Pai fug ca de draq de asa ceva. Tare mult mi-as dori ca ai mei copii sa se joace afara,s a alerge, sa ii vad rosii in obrajori.
Azi desfiintam luminile din fata casei. Bradul il mai iertam.
Maine mergem la ski ca se preconizeaza o zi super pentru skiat, cu soare mult si zapada.
Aseara am fost cu Luca la patinoar. Gata, a scapat de galeti. Patineaza fara ajutor. Nu mi-a venit sa cred. Doamne, ca repede mai invata copiii astia. sa il vad maine la ski.
Era aseara o fetita pe gheata, avea vreo 5 anisori, imbracata in rochita si ciorapei din aceia de imbraca patina. Vai, era o dulceata. Mi-o imaginam pe Mimozelul meu.
Catrinel, mortala Onichka cu suzeta margelata. M-a pufnit rasul cand am vazut-o. am si uitat ieri sa iti zic de ea.
Mari, e o dulceata fata ta.
aida, aseara am privit linkul dat de tine. Wow, ce destrabalare prin videoclipurile alea! am ramas in urma cu moda asta. Ntz, ntz.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Qamar spune:
cat de frumoasa e Teodora!!!!
Mari, cum ai putut sa nu pui poze atata timp?i' m in love!
Ciuf, am vazut pozele voastre, deci eu si Dragos ramanem in continuare fani Luca, de Eva ce sa mai spun!
Iar de faraOana mai pot spune ceva? e papusa, bucatica din tine, Catrinel ,cel putin mie asa mi se pare!
am mai vazut si pe scumpa de Iulia, care a ramas la fel de bucalata si simpatica
si daca am ratat alte poze, faceti-va mila si mai puneti o data link sa vada si ochiul meu
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
nshiro spune:
Va multumesc din suflet pentru urari. M-am emotionat foarte tare azi cand am venit de la munte si am vazut ca s-au umplut vreo 6 pagini si fiecare dintre voi m-a felicitat...
LAURA sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa sa creasca mare si frumoasa si desteapta si sa-ti aduca numai bucurii! FELICITARI.
Va pupic si revin dupa ce coitesc pe indelete si vad pozici.
dananita spune:
Salut!
Multumim pt intampinare Mihaser, Alinaalex, Ciuf!
Mihaser, stie cantece dar nu se descurca grozav la linia melodica. Suna ca o poezie cantata de popa la biserica :)), dar am observat ca din ce in ce mai des canta cand e fericit.
Alinaalex, am pus poze. La mamici de martie aprilie2006, nu mai stiu cum altfel sa va pun. Daca nu le puteti vedea pe acelea o sa ma straduiesc sa pun in alta parte.
Ciuf, Alecu doarme f bine noaptea si la pranz la fel. Nu avem probleme cu adormitul nici seara nici la pranz, deja are program si daca il simt eu ca e prea odihnit il mai tin treaz 15-30min si apoi cade lat cand il pun la el in pat.
Acum sunt tare nervoasa ca am venit de la socrosenia. Si era prima oara pe anul asta cand vedeau copilul...so, ne-am dus cu sorcova. A cantat bietul copil de vreo doua ori si soacra-mea il tot oprea, eu il indemnam sa termine. L-am zapacit de tot, in final am inteles de ce il tot oprea ea...ca sa nu-i dea bani ca cica nu au...no comment. :D Aveam de ales intre no comment si 3 pagini de "urari". Imi bubuie capul de nervi si nu pt ca nu i-a dat bani, ci pt ca nu i-a dat ceva, orice, ca premiu pt ca a cantat frumos. El asa stie ca daca zice Sorcova frumos primeste ceva, nu neaparat bani si e laudat. De laude l-am umplut eu, dar degeaba. Tot ce sper e sa nu ajung asa.
Pupaturi maretze la toata lumea,
Dana & Alexandru
POZE cu DANA
Qamar spune:
![](advocat.gif)
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
adar spune:
Noe, pliiiiiiiizzz, faci o poza la "sacoul" asta :), ca m-a nimicit modelul ... te rog mult! Sar'na!
http://family.webshots.com/photo/2781023450097930967dUwHoW
adar spune:
Si .. Noe, te rog io, deszapeziti mtza asta bre !!!
http://family.webshots.com/photo/2011428680097930967thnhSE