* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laurici, uite ca Dzeu ti-a daruit cadoul cel mai nepretuit, acela de a fi mama. Ma bucur tare mult pentru voi. Am presimtit ca o sa ai fetita. Azi-noapte am visat globuri rosii in bradul lui Kim, si ma gandeam la semnificatia lor. Primul gand mi-a fugit la tine, ca asteptam vesti despre bebelusul tau.
Felicitari, iti dorim recuperare usoara, sa ai mult laptic sa pape Thea si sa fie un copilas cumintel, sa doarma mult ca sa te poti odihni si tu.
Thea Maria, bine ai venit! Multa lume te-a mai asteptat!
Catrinel, deci fuse fain in vacanta. Staturati ca broscutele in apa, Onichka fuse cu ochii pe tati, tu marginalizata ...ntz, ntz, ntz. Eva il vrea numai pe taica-sau, il tot striga "tatuku, tatiku", iar azi de dimineata rasuna casa cu "tati, tatiiii". Cand nu e tati sunt si eu buna , eu sunt "mamuku, mamika, maka, mami". Ne alinta de ne topeste. Si se mai uita si cu coada ochiului la noi.
Fain de tot apartamentul ala. Super. Asteptam pozele voastre.
Te inteleg cum e cu munca dupa vacanta. Ieri ziceai ca sunt batuta. Nimic nu mi se arata. Ca sa nu mai spun ca dupa serviciu am avut programare la dentist sa imi curete cealalta jumatate de gura, sa imi faca deep cleaning, si m-a anesteziat de ma pocnise o durere de cap, naiba stie de ce, eu banuiesc ca nu am mancat suficient. Am ajuns acasa scurgandu-ma.
Tili, am vazut ieri si pozele voastre. Foarte frumoase locuri ati vizitat. Cu ocazia asta ne-am bucurat si noi ochii cu asa minunatii. Ce e mai minunat decat sa te plimbi, sa colinzi lumea, sa cunosti atatea!!! Pe cine aveti voi acolo? Pe bunica?
Copiii iti sunt niste scumpi.
Mari78, anul 2008 sa iti ofere tot ce iti doresti, cat mai multe satisfactii profesionale. Ce face mica? Vazui cateva poze cu ea in linkul tau. E o frumoasa, Mari! Are niste trasaturi nemaipomenite. Si tare bine ii mai sta in turcoaz.
Alina, multumim pentru trecerea pe listuta a noului membru al familiei noastre.
Anamaria, ai terminat de despachetat? Cum e acasa?
Catrinutza, sunteti bine? Cum ati petrecut?
Aalina, pacat ca nu a fost intocmai pe placul vostru petrecerea. Cam cate persoane au fost? Cu cine a ramas Ana?
Andreea, bucura-te de vremea de afara, sa inoti prin muntii de zapada, sa faci o baie fierbinte, sa te culcusesti in pat vizionand un film la un pahar de vin... gandeste-te ca Bubu e pe maini bune.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Yupiiii! A nascut Laura! Na, ca mi-au dat lacrimile!
Thea Maria, esti poate cel mai dorit copilas de pe-aici, stiind prin ce a trecut mami a ta... Sa iti dea Dumnezeu mult noroc in viata, si sa fii sanatoasa!

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Ciuf si Catrinel,
si Alexandra e toata ziua umbra lui tati. cum dispare tati de linga ea, incepe "u tati?" (unde-i tati?). se duce si se uita si pe geam, doar-doar l-o vedea afara. si-o tine asa pina il vede, cind il intimpina cu un zimbet de te topeste, si cu o imbratisare cum numai ea stie sa dea. nu disper, stiu ca se intimpla asa si la altii, si gasesc ca e normal. eu stau cuminte si astept si vremea mea, ca stiu ca va veni si aia. i-am spus lui tati sa se bucure de perioada asta, ca atunci cind Alex va fi mai maricica si va vedea ce mami de gashka sunt... o sa stea numai pe linga mine

pe mine, cum ma vede, primele cuvinte pe care mi le spune, sunt: (entuziasmata)"mamiiiiiiii!" dupa care spune "takít!" (laptic)".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Laurici felicitari si sanatate multa tie si fetitei tale Thea . Eu cu puiutul meu, Andrei va pup din tot sufletul si va doresc tot binele din lume. Sanatate multa si sa va intoarceti cu bine acasa.

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Daca locuiti in afara Romaniei si va e dor sa mai vedeti si videoclipuri romanesti, eu ma uit la YesTV. Acum ma uit la un clip al formatiei Compact :) <<drumul e lung... si tare as vrea..."
eheee, amintiri...

Mergi la inceput

Aida, saru'mana de link. Pot sa deschid linkul, dar nu aud ... ca n-am boxe . Ah, mint, am boxe, nu am cablu sa le bag in priza. Le-am tot zis pe aici ca sunt singura care nu are sonor la calculator si nimic. Dar cine ar mai face treaba ? Ca as sta numai cu ochii pe ecran. Lasa ca ma uit acasa.
Tu esti la serviciu? Cum ati petrecut Rev-ul?
Deci si Alex e cu tati. Asta e. Vin ele si la noi. Tu cum o adormi pe Alex? Ca Eva cand isi vede lapticul, cere imediat "caca" care e paturica (nu mai este Luca, pe el il striga acum Uka ), bibi (bebelusul) si se duce singurica in camera (asta cand e terminata de somn). O pun in crib, o invelesc, ii dau canuta cu laptic si Noapte buna, puisor.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

aha, AIDA, CIUF, deci si voi intelegeti cum sta treaba cu tati. Mai, pai intru dimineata la ea in camera, toata un zambet, ea se uita la mine si zice "tati". Care tati doarme de rupe, cateodata nici nu il pot trezi sa manance cu noi. si seara de multe ori nu apuca sa o vada, ca vine tarziu. Na ja. Dar e un tati super atunci cand e cu oana, o schimba, o tine numai in brate (asta nu mi se mai pare asa super), ii explica cu maxima rabdare cate in luna si in stele, o arunca pe sus, se joaca foarte fain cu ea. Asa ca o inteleg pe cucOana, asa un tati as fi vrut si eu!!!

ALINAALEX, danke pt corectura si initiativa esti pe faza, ca intotdeauna!!!

Incerc sa pun pozele acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Laura, felicitari si aici la ghiocei! Thea Maria, welcome!si sanatate maxima!

Catrinel, , mai am si nr ala, dar telefonul -fara cartela cu nr- e temporar la sora-mea, eu umblu cu zappul; oricum, mii de si toate cele bune!

Aida, multu pentru poze! nu mai retin daca am dat reply, dar Totoka e o frumoasa!

multumesc din suflet fetelor care s-au gandit la noi si mi-au trimis urari de Craciun si de Revelion! multumesc mult si pentru urarile de pe mail, messenger sau PM!daca nu am raspuns tuturor, imi pare rau, dar am trecut printr-o perioada mai sumbra, cu apogeu fix in noaptea dintre ani....

Bia tocmai a adormit, e f incantata de zapada-pun poze imediat- chiar daca e ger si aici bate vantul f tare; azi doar 2 masini au reusit cu greu sa iasa din cartier, una din ele inca nu s-a intors, e blocata undeva pe drum noi am stat cuminti acasa si ne-am jucat cu zapada si cu vin fiert prin veciniacu vad ca sunt pe strada niste excavatoare care deszapezesc, o fi mana Alessandrei Stoicescu?

in rest, multa mancare, mult somn, leneveala, bebeluseala, vecineala, bautureala si tot meniul de sarbatori;

Mari, pe la voi cum se circula?ai ajuns bine la munci azi?Teodora cum se impaca cccu zapada asta?
Catrinuzilor, sunteti ok?
Ada, ceva poze cu prajitureli?
Rocsana, cred ca ti-am urat LA MULTI ANI, daca nu, o fac acum
Ciuf, ceva poze noi?poate nu am fost eu pe faza....

cam atat, ca nu vad tastele, e totul stins, sa vedem peisajul de afara

vin imediat cu niste poze

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Noe, stiu ca am pus poze acum cateva pagini. Ma duc sa le caut si postez linkul din nou.
Este totul in regula acum la tine? 2008 sa iti aduca numai liniste sufleteasca, sanatate, realizari si iubire multa in familia voastra!

Mergi la inceput

Aici sunt poze cu piticii mei: http://good-times.webshots.com/album/561842318qAVlaR

Mergi la inceput