* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (94) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiar ca-i superb filmuletul Ancai Nu m-am gandit, pana acum, sa filmez cu telefonul! La mine face valurele si cand sta tati cu mana pe burtica si vede si el cum imi baga cate un cot/calcai/genunchi ceva pe langa buric

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ereena

rpl,luciana, bine ai venit :-)

LittleBig , pupici pt voi doi , sa fiti sanatosi :-)

irinouka, dupa ce am facut minunatie de brad rosu-auriu(asa am avut cele mai mici decoratiuni) am vrut sa ii fac poze dar se pare ca la cat de frumos este in realitate , atat de "nfotogenic" este .Poate pt ca nici nu are instalatie, dar sigur pica pe jos si cu aia:-)

tinna , laura am fost acum 2 zile la salon sa ma fac frumusica(oare se poate mai frumoasa decat sunt deja? )...era o batranica, o fosta clienta de a mea, o dulce, si imi zice"duduie, sunteti murdara pe maini" si eu am ridicat putin mainile cu unghiile in sus, m-am uitat si nu am apucat sa mai zic ceva ca mi-a spus" aveti baiat" cica daca te uiti la palme ai fata.Initial am zambit ,dar am testat chestia cu 4 prietne gravide(ne-am "ingravidit" multe deodata)............la toate a functionat............nu stiu ce sa zic

34+ Matei

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

ereena, poate a fost doar coincidenta.. sau poate ca femeia aceea poate "vedea" altceva decat noi...
Cred ca exista astfel de persoane dar sigur nu sunt cele care ies in fata si se lauda cu asta.si mai castiga si un "ban cinstit" din "harul" acesta

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

LITTLEBIG SI GUGU FELICITARI PENTRU BEBELUSII SIMPATICI! RECUPERARE RAPIDA!

GATTA ITI TIN PUMNII!! TU VEI FI PRIMA CARE VA AVEA O SARA IN BRATE!! Te

DANONIQUE,lui bebe ii place la caldurica! Poate vei naste de Craciun!

De Natalia nu mai stim nimic? O fi peste drum?

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 17 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Felicitari, Littlebig Ce cadou frumos de ziua ta ti-a facut blondutul Sa creasca mare si sanatos!
Danoniq bebe mai vrea sa mai stea in burtica? Nu-i bai! Dar se pare ca vei naste totusi curand, daca zici ca ai contractii dureroase! Nastere usoara!
Zuzici am umparat pt bebe "batista bebelusului", cica e foarte buna! La farmaciile de la mine din oras am gasit-o mai ieftina decat pe site: 39 RON, fatza de 45 RON
Angi chiar ca esti plimbareata rau! Mai poti? Pe mine ma dor calcaiele daca merg mult pe jos sau daca stau mult in picioare.
Luciana bine ai venit in randul zuzicilor burticoase Primele 10 mesaje le ai moderate si apar mai tarziu, de asta e posibil sa nu le vedem. Scrie repede ca sa scapi de moderare!
Irlandeza de mult voiam sa-ti spun ca te compatimesc pt durerile astea infioratoare! Citind ce povesteai, parca ma durea pe mine! Ai vorbit cu vreun doctor? E normal sa ai asa probleme? Chiar nu ai ce lua? Sanatate maxima!
Creata pe unde umbli? Azi nu ai zis nimicuta si nu-ti sta in fire!
Chiar asa: de Gina nu mai stim nimic? Fetele de peste ocean nu aveti noutati?

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Laurici, am si eu batista bebelusului. Sunt fooooarte incantata de ea... Cate raceli de ale lui dimitris au ramas doar raceli pentru ca i-am scos mucisorii la timp si nu s-au dus pe caile respiratorii ca sa faca complicatii...!!!!
Si pot spune asta pentru ca am aflat de ea abia acum un an si ceva... deci inainte de batista bebelusului m-am luptat cu nasuc plin de...
Bravo ca ti-ai luat-o !!! Si chiar ai dat un pret bun pe ea. Eu am luat-o acum un an si ceva cu 50 ron

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

IRINOUKA si noi am avut seara de pizza! yammmy!!

Aaa..aseara va spuneam ca fac gogosi pentru nepoti...am facut si le-au placut foarte foarte mult. Au mancat si cu smantana si cu dulceata, ca pe papanasi. Cumnatul meu zicea ca nu poate sa se opreasaca din mancat iar cumnata-mea intreba daca sigur le-am facut eu. I-am dat gata!! Ce modesta sunt

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 17 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mikiiii mai pune cate-o pauza intre petrecareti, ca uite isi fac de cap cu pagina noastra
LauraD ce ma bucur sa am inca o confirmare ca-i bun aparatul!

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

1. Mitsu-bishu, dar data 26.12.2007 are ca cifra reprezentativa 2, sau cum vine treaba?
2. Ce e aia batista bebelusului?
3. Revin cu intrebarea: cate minute tre' tinut la micro sterilizatorul de la Primii Pasi? Stiu sigur ca mai avea cineva, eu am aruncat prospectul!

Venera , mama lui Markus
AMR 6 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele, iaca la condicuta!!
deci:

Little Big mama: felicitari, de ziua ta, de ziua lui bebe, numai bucurii si clopotei de fericire!!

Ginette: pentru album exista 2 linkuri pe prim apagina, ultimele de tot, cu model 1 si 2, numai sa ne trimiti poze pe mailul comun sau sa dai un pink la vreun site unde le pui tu. cel mai simplu e evident sa le trimiti la zuzele2008@yahoo.com si se ocupa subsemnata. si dupa cum au mai spus zuzele pe aici, plansul isteric sau de manipulare nu se intampla in prima luna de viata, apare mai incolo, o sa ajungem noi incet-incet si la momentele acelea.
eu ma gandesc ca am inima sa-l las sa planga 5-6 minute, sa vad daca se calmeaza, nu stiu cum vor rezista inimile miloase ale lu' tati bun si sora mare si sufletista, vom ajunge si om vedea atunci.

am cautat link dupa emisiunile de care spuenai tu, miri, si am gasit pe youtube mai multe.
pentru copii mai maricei mai era o emisiune pe tvr2, de la BBC, se chema Little Angels, mult mai instructiva si utila decat se chinuie altii cu supernanny, cred ca si din astea se gasesc pe net...
A, si felicitari pentru diploma si calificative!! nici nu ne asteptam la mai putin, dar stiu si eu cum e cu perfectionistii si cu incurajarile celor din jur... Oricat de siguri ar fi ei, nu ajuta, iar asteptari mai mari ca ale noastre nu mai are nime!!

Gatta, mi-a spus ca bebe e partial angajat. asta se refera doar la pozitie, nu si la col. adica a inceput bebe sa coboare, nu a coborat de tot. mi-a spus ca atunci cand coboara de tot se vede, pur si simplu se face loc intre sani si burtica de sa pui palma. la noi e angajat incomplet (sau partial), adica s-a pus cu capul jos, da' nu jos de tot. zicea ca macar cat sa nu se mai invarta (adica sper sa ramana cu circulara simpla, sa nu-mi faca vreun pocinog)
Si multumesc mult de urari!!

Irlandeza, asa rau imi pare sa aud prin ce treci! tin minte ca si la inceput erai rau de tot cu greturile, tot asa, te tineau de nu mai puteai face de nici unele!! bine ca e mama ta sa te ajute, mai suntem noi sa te incurajam, hai ca vine repede bebe Patricia, sa speram ca e grabita ca fetele mari la maritat!

dispar repede, ca s-a reintregit familia (a venit si fiica cea mare de la bucuresti) si revin mai incolo

Monica 37+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Fetelor mi s-au rupt apele.Merg la spital.

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Fetelor, gata plecam!
Va

David Jonathan - 39s

multa sanatate Gina iar micutul David sa va aduca numai bucurii

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput