Gravidute si mamici de CLUJ-42
Raspunsuri - Pagina 13
pufulet74 spune:
Sarbatori fericite si pline de lumina in suflete, un craciun frumos ca un vis si un an nou plin de bucurii si realizari !!!
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
Reteta de Craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun Frumos!!!
Sarbatori fericite.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
redai spune:
Meli draga plecam vineri seara pentru ca nu am mai gasit nicaioeri cazare. De sambaa avem cazare acolo. David ramane aici acasa cu mama mea.sa speram ca o sa fie bine, desi inca sufleteste nu prea sunt pregatita sa-l las. Ai mei o sa stea cu nepotelul. Fata (adica eu) plecata in Austria si fratele meu este plecat in Grecia in turneu . Isi serbeaza acolo majoratul. ma bucur nespus de mult pentru el si imi vine sa spun la toata lumea. Face ceva ce eu nu a putut realiza, un mare vis al meu.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
antoni spune:
Lore-ma bucur pt voi, lasa ca trebuie un pic de iesire.
Bex-si eu as vrea sa stiu de unde ai luat bentita daca se poate. sa-i cumpar la prapadita mea.
Meli+Timea-Larisa
MIHA78 spune:
Sarbatori fericite, sanatate, sa aveti parte de clipe minunate alaturi de cei dragi.
IOANA78
olim spune:
SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
[http://felicitari.ele.ro/O_ce_veste_minunata--i1539.html]
mami si Alex
anca.b spune:
Salut, fetelor
Am reusit si eu sa intru putin, sa va citesc.
Craciun fericit sa aveti, alaturi de familii si mai ales de COMORILE voastre.
Anca 34+ cu Stefan
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
ati fost cumintele?a fost mosul,hihi? pe la noi a trecut, i-a adus la piti un catel care daca apesi pe labuta latra pe un cantec de craciun.vai,ce dulce a fost,de cate ori vedea cainele, deschidea larg gurita, se uita fix la el, tipa si dadea din maini si din picioare, hihi.e o dulce, ce mai?si de la tati a primit o manusica , care are un purcel guitator pe el,hihi.
va doresc niste zile minunate alaturi de cei dragi!
Lore-sa ai parte de un concediu minunat, nu-ti fa griji piticul va fi bine.sa te odihnesti.
Carrie-ma bucur ca sunteti mai bine, bine ca ati scapat de bubite, hihi.
Gabriela-a fost mosul in cele din urma pe acolo?
Nico-sper ca sunteti bine, flacaul e un papacios dulce?
Iko-n-ai mai intrat de mult, aveti grija de voi.
Alex-cum e cu lapticul? mai bine? ce face Tiadris cu ochisorii? e mai bine?
va pup pe toate fetelor, aveti grija de voi si sa aveti niste zile de sarbatoare de vis!!!!!!!!
Meli+Timea-Larisa
OanaAlina spune:
Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi