viza thailanda

viza thailanda | Autor: Ozike27

Link direct la acest mesaj

Buan ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie?sunt cetatean roman cu rezidenta in Spania,si as dori sa calatoresc in thailanda.Am gasit foarte multe discutii pe astfel de foruri si nu stiu ce sa mai cred as dori sa stiu daca pot obtine viza in aeroport avand aceasta cetatenie ptr ca stiu ca se cer anumite acte pentru cetatenii rom dar poate sa fie diferit ptr cetatenii romani rezidenti in alte state?ma gandesc ca poate au de gand sa schimbe sistemul asta de vize pr romde la 1 ian.2008.Va multumesc ptr ajutor si raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da de ce nu-i intrebi direct pe aia la ambasada....sau tu vrei sa auzi mai multe versiuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ozike27 spune:

pentru ca locuiesc in Ibiza si aici nu este nici o ambasada,si sa ma duc la Madrid parca nu as vrea,as dori sa stiu daca pot obtine viza in aeroport,sau macar niste informatii.Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Ozike, eu anul trecut am depus actele la ambasada din Bucuresti si am luat viza dupa cateva zile, nu mai stiu acum cum e acum, dar nu cred ca exista regim special. Cel mai bine e sa intrebi la Ambasada de acolo sau din Romania. Cauta pe google telefoanele.

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ozike27 spune:

multumesc Diablette dar eu locuiesc in ibiza si singura ambasada este la 2h distanta cu avionul,daca sun imi spune sa vin sa depun actele la ambasada,asa ca doresc inf sau daca nu poate obtin viza trugh mail,online ca si ptr alte tari.dar in rom nu merg ptr viza mai bine aleg alta destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salut Oziki!

Si eu sunt cetatean roman cu resedinta intr-o alta tara, si-ti pot confirma 100% ca pentru Tailanda ai nevoie de viza de la Ambasada. Eu mi-am luat-o luna trecuta.
Viza se obtine usor si ai nevoie de o fotografie, formularul care-l poti descarca online de pe site-ul Ambasadei din tara unde aplici, documentele de calatorie ( rezervari avion+hotel) si 40 usd. Viza ti-o elibereaza in 4 zile, insa este valabila 3 luni din momentul eliberarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Si eu sunt cetatean roman cu resedinta intr-o alta tara, si-ti pot confirma 100% ca pentru Tailanda ai nevoie de viza de la Ambasada. Eu mi-am luat-o luna trecuta.
Viza se obtine usor si ai nevoie de o fotografie, formularul care-l poti descarca online de pe site-ul Ambasadei din tara unde aplici, documentele de calatorie ( rezervari avion+hotel) si 40 usd. Viza ti-o elibereaza in 4 zile, insa este valabila 3 luni din momentul eliberarii.

subscriu!
Calatorie placuta!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput