Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Inca o data va multumesc la toate!!!

Lala, Iuliana - nu mai aveti mult nici voi, peste cateva zileva tinetisi voi puiutii in brate!

Ma gandesc la voi si va doresc nastere usoara si sa fie totul asa cum va doriti voi!

Eu ma bag iar in pat, ca nu se stie cum va fi noaptea asta ;-)) Acumadoarme si eu am facut un dus si taticul tocmai ma serveste cu o supica!

Craciun fericit!!!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Craciun fericit va doresc la toate si un an nou implinit alaturi de puiutzii vostri!!!!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 27!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele!
Iuli-Ana si Lala, tinem pumnii sa fie usor si repede !!!
Am pus poze noi cu noi pe www.lijfering.tk :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani tuturor, sarbatori fericite in continuare...va urez ce e mai bun si mai frumos pe lume voua, mamicilor, puiutilor si taticilor si tuturor celor dragi voua. Cu intarziere, ca nu am avut net
Nu stiu ce s-a intamplat pe aici, cred ca Adina a nascut (felicitari, mamico si sanatate multa!) si urmeaza Lala (bafta, nastere usoara si sanatate maxima).
Va pup, sper sa am timp sa mai citesc cate ceva, sa ma pun la curent cu noutatile....

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

mai avem 5 zile si trecem la clubul scutecelor..... Doamne ce repede a trecut odiseea .... maine poimaine o sa vorbim despre bulinele de la gradi sau calificativele de la scoala . E frumos sa ai cu cine sa impartasesti fiecare moment din viata ingerasului tau, cuiva care sa te inteleaga perfect la toate fetele si mamici si garvidute ... Craciun fericit si La multi ani tuturor. Va multumesc ca existati

Ank Raul 17.10.2007
Catelus cu parul cret, sa ai jeep-uri in cotet si o vila cu piscina, pe J.Lo.ca si vecina, si-o lopata pentru bani, la anu' si La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Nici mie nu-mi vine sa cred ce putin a ramas pana la Clubul Scutecelor. Pana la urma cum o sa ne numim?
Se incheie perioada cu burtici... A fost tare frumos, dar acum e si mai frumos, desi suntem mai obosite si mai preocupate. E minunat cand ne uitam ce minunatii avem. Eu si sotul meu ne uitam la Matei si nu ne vine sa credem ce copil frumos si scump avem.
Va pup pe toate. Ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am putut sa fim alaturi una de cealalta.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

catus - felicitari. sa-ti traiasca printul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
craciun fericit alaturi de cei dragi si numai impliniri in anul care vine.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

craciun fericit!!! dragele mele, va urez sa aveti parte de cele mai frumoase momente acum in final de an, momente petrecute alaturi de cei dragi si in brate cu cel mai frumos cadou, iar pentru cele cu burtici le urez sanatate lor si bebicilor ce o sa vina si nastere usoara.
va pup cu drag si va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine.

http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!
oooo cata melancolie pe aici!!! si eu vb aseara cu sotzu ca nu de mult aveam un burtoi ca nu ma puteam intoarce in pat de el ...si acuma una doua sar cand ma cheama fiica mia....

fetelor la care v a venit menstruatia cum e?? mie mi-a venit 2 zile normal, apoi o zi deloc, a patra zi iarasi un pic, acuma iarasi deloc!!! la fel a fost si la voi???

noi mai avem 2 zile pana la botez si emotzii ...cat cuprinde!!! suntem in toi cu pregatirile si ultimele "retusuri"....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BUna dimineata si de la noi
Nimeni nu s-a uitat la pozele noastre
Voi folosit pudra la bebici, pentru ce?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput