Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxxy80 spune:
Eni, fetita ta mananca de la san sau lapte praf? Te intreb pentru ca pana acum vreo 4 zile am avut si eu probleme cu vomatul in jet. Matei mananca doar lapte praf si la noi era o problema de pozitie plus alte cateva amanunte. De 4 zile nu mi-a mai vomitat nici macar o data. Ma speriasem tare rau. Deja citisem pe net despre stenoza pilorica si intrasem la idei. Acum se intampla rar sa mai dea laptic si in somn. Inainte daca nu varsa in jet, ii curge mult laptic pe nas si pe gura cand dormea si, bineinteles, ca se trezea urland si inecandu-se (desi doarme doar pe o parte, cu o paturica facuta sul in spate).
quote:
Originally posted by g24hit
noi ieri am fost afara 45 min.azi nu am iesit pt ca a fost ceata.dr micutei a zis ca pot iesi cu ea pana la -5 grade.
colicile astea afurisite nu ne dau pace!!!
am inceput sa scriu acum vreo doua ore si in sfarsit reusesc sa trimit mesajul.
vroiam atunci sa va intreb ceva dar acum nu mai stiu ce....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Fetelor, eu stiu ca diversificarea nu trebuie inceputa mai devreme de 4 luni. La 4 luni pt bebeii hraniti cu lapte praf si la 5 luni pt cei hraniti la san. De asemenea, stiu ca ar trebui introduse mai intai legumele pt ca daca incepi cu fructele, bebe-le se obisnuieste cu gustul dulce si exista posibilitatea sa-ti respinga legumele ulterior. Despre citrice stiu si eu ca nu fac bine la stomacelul lor. oricum, problema cu diversificarea este f complexa. daca intri pe net, gasesti n variante de introducere a diversificarii. Dar noi suntem fete destepte si ne vom descurca de minune
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
xelanoimis spune:
Andrei are o mica umflatura pe bratul stang, sus langa umar, despre care ma gandeam ca e de la vaccinul facut in maternitate, dar de vreo 2 zile mi se pare ca e mai accentuata la pipait. Poate ca e sindrom de mamica superstresata de orice bubita, dar vroiam sa fiu sigura ca nu are alta problema sau ca nu trebuie sa-i pun ceva pe umflatura. Deci pentru mamicile cu experienta e normala umflatura? in cat timp se vindeca? trebuie sa-l dau cu ceva? (Bebe are 11 zile
).
alimara spune:
Sunt o mamica de noiembrie=decembrie, v=am citit tot timpul dar nu am scris niciodata, vroiam sa urez la toate mamicile si toti bebeii Sarbatori fericite, un Mos darnic si un An Nou cu sanatate si bucurii.
Cu drag Alina cu iubita Mara 29.01.2003 si printesa Irina 21.11.2007
gabitz78 spune:
buna diminetaza si de la noi.
oana - felicitari mamico! sa-ti traiasca printesuca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!pupici 
eu la stefan am inceput diversificarea cu suc de morcovi. dar cate bordeie, atatea obiceiuri. eu voi face cum imi va spune dna dr.
ank - pe mine ma intereseaza chestia cu alaptatul. cum ai reusit? ca eliza suge foarte putin
.
am vb ieri cu dna dr si a zis pe 28 ne inteapa!
sper sa nu avem probleme.
pupici tuturor si sa aveti o zi minunata!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
totulii spune:
neata fetelor, eu sunt disperata bebe al meu nu a dormit in ultimele 24 de ore mai mult de 7 ore legate. este foarte infundat cu mucusori, nici nu stiu ce sa-i mai fac. ieri am fost la medic si ne-a dat sa facem aerosoli apoi ne-a sfatuit sa--l curatam cu pompa si exact asa am si facut dar nu trece o ora si el este din nou infundat. nu poate dormi, nu poate manca iar eu si sotul suntem turbati, imi vine sa plang dar nu vreau sa-i transmit si sotului marea maea ingrijorare.cine ne poate ajuta ce sa facem?
voi aveti astfel de probleme?
stau cu sufletul la gura ca nu cumva sa nu se inece si sa moara in somn sau cand mananca.
ce ma fac?
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by xelanoimis
Andrei are o mica umflatura pe bratul stang, sus langa umar, despre care ma gandeam ca e de la vaccinul facut in maternitate, dar de vreo 2 zile mi se pare ca e mai accentuata la pipait. Poate ca e sindrom de mamica superstresata de orice bubita, dar vroiam sa fiu sigura ca nu are alta problema sau ca nu trebuie sa-i pun ceva pe umflatura. Deci pentru mamicile cu experienta e normala umflatura? in cat timp se vindeca? trebuie sa-l dau cu ceva? (Bebe are 11 zile).
neata!!
stai linistita ca e de la vaccinul din maternitate!! si eu m-am speriat si am fugit imediat la dr sa ii spun, credeam ca a muscat-o ceva....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
revin!!
bebe a facut singura kk si azi!! e asa de mandra de ea!! zambeste si rade intr-una dupa ce face!! e o scumpa!!!
dany, ca si concluzie pt kk: cat mai multe lichide, eu ii dau 150 ml chiar si mai mult, laptokul facut in ceiuc (nu in apa!!). eu ii dau ceai de fenicul!! sper sa o tina tot asa!!!
va pup
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by totulii
neata fetelor, eu sunt disperata bebe al meu nu a dormit in ultimele 24 de ore mai mult de 7 ore legate. este foarte infundat cu mucusori, nici nu stiu ce sa-i mai fac. ieri am fost la medic si ne-a dat sa facem aerosoli apoi ne-a sfatuit sa--l curatam cu pompa si exact asa am si facut dar nu trece o ora si el este din nou infundat. nu poate dormi, nu poate manca iar eu si sotul suntem turbati, imi vine sa plang dar nu vreau sa-i transmit si sotului marea maea ingrijorare.cine ne poate ajuta ce sa facem?
voi aveti astfel de probleme?
stau cu sufletul la gura ca nu cumva sa nu se inece si sa moara in somn sau cand mananca.
ce ma fac?
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani
mergi cu el la spitalul/policl;inica de copii la ORL!! acolo il va vedea un dr si ii va face o analiza a secretiei. noi sfatul asta l-am primit de la pediatra!! dar nu am mai fost ca se pare ca se rezolva de la sine, plus ca am mai vb cu o dr si mi-a spus ca e "normal" ca bbei sa fie fornaiti, atat timp cat respira normal si nu se ineaca!
mami si bubulina
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
buna diminetaza si de la noi.
oana - felicitari mamico! sa-ti traiasca printesuca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!pupici
eu la stefan am inceput diversificarea cu suc de morcovi. dar cate bordeie, atatea obiceiuri. eu voi face cum imi va spune dna dr.
ank - pe mine ma intereseaza chestia cu alaptatul. cum ai reusit? ca eliza suge foarte putin.
am vb ieri cu dna dr si a zis pe 28 ne inteapa!sper sa nu avem probleme.
pupici tuturor si sa aveti o zi minunata!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Iau 3 pastile de metoclopramid pe zi timp de o saptamana si dupa , in urmatoarea saptamana doar cate o pastila pe zi.La mine este acum mult mai mult lapte de cat inainte , efectul se vede din prima sau a doua zi.Eu am 4 zile de cand iau.Sper sa creasca si mai mult cantitatea.
L-am luat de la farmacie fara reteta, m-a intrebat pt ce il vreau si bineinteles ca nu i-am zis ca nu eram curioasa de comentariile unor farmaciste de la helpnet care nu stiu prea multe

Ank
Raul
17.10.2007