Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 12
oana8188 spune:
Iata-ma si pe mine!!!
Am nascut luni, prin cezariana, o fetita sanatoasa si dulce, Ana Alexandra, de 3400 grame. Suntem de joi dupa amiaza acasa; e cuminte, papa bine (pacat ca n-am eu laptic destul sa ii dau si ii dam si completare). N-am reusit sa intru pana acum ca am fost cam ocupati
.
Felicitari Stefaniilor, multa sanatate si crestere usoara!!
Va pupam toti 3 (eu, tati si Ana Alexandra) pe toate!!
Oana
de Ana Alexandra
Ank83 spune:
Felicitari Stefaniilor
... ma bucur enorm de cate ori intru pe forumsi gasesc cate o astfel de veste
.Noi ne chinuim de cateva zile sa papam la tzitzi... suntem pe drumul cel bun.Trage Raul de ele de numa... si suplimentul tot scade
.Acum a papat tot de la tzitzi si a adormit fara nici un supliment.Poate o fi de lene sa nu ma bucur prea repede.A tras doar vreo 25 de minute.
Am incercat ca ultima solutie de alaptat cu metoclopramid .Am gasit scris despre acest medicament si pe site-urile de alaptare si am vazut si discutii aici pe forum .Acum se vad sanii si se simt incarcati de laptic .Parca e burete.Sper sa reusim in sfarsit cu alaptatul asta ca imi da atatea batai de cap.pe cine intereseaza detalii.. astept intrebari
.
Stiu ca e medicament , dar mergeeeeeeeeeeee
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
Iata-ma si pe mine!!!
Am nascut luni, prin cezariana, o fetita sanatoasa si dulce, Ana Alexandra, de 3400 grame. Suntem de joi dupa amiaza acasa; e cuminte, papa bine (pacat ca n-am eu laptic destul sa ii dau si ii dam si completare). N-am reusit sa intru pana acum ca am fost cam ocupati.
Oanade Ana Alexandra
Felicitari.... sa cresteti mari si frumoase.
Bine ai venit pe lume Alexandra
Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Am facut si noi bradutul... si ne-am bucurat tare cand am vazut beculetele.Am vorbit (pe limba noastra) cu bradutul pana am facut clabuci la gura
.
Ank
Raul
17.10.2007
gianina spune:
quote:
Iata-ma si pe mine!!!
Am nascut luni, prin cezariana, o fetita sanatoasa si dulce, Ana Alexandra, de 3400 grame. Suntem de joi dupa amiaza acasa; e cuminte, papa bine (pacat ca n-am eu laptic destul sa ii dau si ii dam si completare). N-am reusit sa intru pana acum ca am fost cam ocupati.
Oanade Ana Alexandra
OANA, FELICITARI!!!!!! sa fiti sanatosi!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
gianina spune:
STEFANIA, FELICITARI pentru tine si micutza STEFANIA!!!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
aeperju spune:
quote:
Iata-ma si pe mine!!!
Oanade Ana Alexandra
felicitari! cu lapticum insista. O sa vina el si lapticul cel bun si gras. Asa am avut si eu putin laptic la inceput si-i dadeam completare dar usor usor am renuntat si i-am dat numai san. multa sanatate!
emma
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
.A tras doar vreo 25 de minute.
AnkRaul
17.10.2007
pai si nu e suficient 25 minute?eu stiam ca e suficient...

tu cat lapte praf ii dadeai pe langa tztza?la fiecare masa??
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany am citit acuma pe net, bbei care se chinuie sa faca kk au nevoie de cat mai multe lichide!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
mersi bb y,
si eu am citit dar cred ca e pt bb-ei mai mari al meu are doar 5 sapt....si cred ca e suficient acel baby drink...50 ml pe zi...nu cred ca trebuie sa ii dau mai mult!
si de la 3-4 luni il va ajuta sucul de portocale cica...
am mai primit azi info de la alte mamici ca poate tine panala 3 luni pb asta cu cconstipatia

dar la tine face moale cand il ajuti sau mai tare??
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
g24hit spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
eni, si bb a mea vomita destul de des!! pediatra mi-a zis ca cea mai importanta caracteristica e greutatea: atata timp cat bb ia in greutate, poate sa pape cat vrea ea si nu are nimik dc vomita.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
a luat bine in greutate dar ma streseaza mai ales ca varsa si in somn si uneori se trezeste din cauza asta. laptic da afara dupa fiecare masa , cred ca mananca prea mult.

IASMINA ALYSSA 31.10.2007