Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 10
adinag spune:
Ia uitati ce mesaj am gasit la mamicile de Italia:
S-a nascut Stefania bine ai venit pe lume
azinoapte ore 00:05 22 decembrie-3,250 kg
Se pare ca a avut 16 ore de travaliu fals si una de travaliu adevarat...
Felicitari Stefania si refacere grabnica, ma bucur ca sunteti bine, multa sanatate si fericire la toti 3!!!
Oricum, imi pare bine ca a nascut natural, pentru ca isi dorea asa mult...
Adina DPN-1
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
Neata'!
In sfarsit am reusit si eu sa atipesc cateva ore spre dimineata.
Pana la urma nu am mai luat nici o pastila si bebe sa mai linistit.
Nu stiu ce sa ii fac mititelul...ii ferbe burtica se aude inauntru tot felul de sunete.
Si eu nu am mancat decat fierturi...m-am saturat de supe pana-n gat 
nu mai stiu ce sa mai pap.
Tati e si el terminat de somn ...noaptea trecuta ne-a pazit pe amandoi , eu cu durerile de cap si bebe cu burtica.
Stefania felicitari si multa sanatate!
adinag spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Neata'!
Nu stiu ce sa ii fac mititelul...ii ferbe burtica se aude inauntru tot felul de sunete.
Si eu nu am mancat decat fierturi...m-am saturat de supe pana-n gatnu mai stiu ce sa mai pap.
Tati e si el terminat de somn ...noaptea trecuta ne-a pazit pe amandoi , eu cu durerile de cap si bebe cu burtica.
Danyde
Luca -Rares nascut pe 01.12.2007
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
Dany, daca nu are colici din cauza alimentatiei tale, de ce nu mananci normal? Ma rog, nu manca nimic ce te unfla pe tine, in rest, ai liber la toate!
Adina DPN-1
Vasari spune:
Felicitari, Stef!
Sa-ti traiasca Stefania si sa te bucuri de ea! 

Buna dimineata tuturor. 
Maria - 3 NOV 2007
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by adinagquote:
Originally posted by dany2007
Neata'!
Si eu nu am mancat decat fierturi...m-am saturat de supe pana-n gatnu mai stiu ce sa mai pap.
Danyde
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze noi cu bebe Luca-Rares
Dany, daca nu are colici din cauza alimentatiei tale, de ce nu mananci normal? Ma rog, nu manca nimic ce te unfla pe tine, in rest, ai liber la toate!
Adina DPN-1
De cand am iesit din spital am mancat numai supa de pui si orez cu legume. Cred ca in viata mea nu am sa mai mananc supa de pui. Mi-am acrit sufletul de atata supa. A... si am mai papat iaurturi si oute in rest nimic

.
adinag spune:
Dany, pai ia si mananca draga, de ce nu? Ti-am zis, nimic ce te baloneaza pe tine, dar in rest nu este nici o problema! Iar daca ceva anume nu-i va prii, vei observa si gata, lasi alimentul, dar n-are nici un sens sa te privezi de atatea. Asa ajunge alaptatul un calvar, si viata nu mai aduce atatea bucurii, nu? 
Sper ca vor intra din nou cateva fete pierdute: Jasmina, Cami, ca sa dau numai doua exemple.
Iuliana, tu cum te mai simti?
Adina DPN-1
dany2007 spune:
adinag
ma duc sa ma delectez cu un ananas si sa vad ce bunatati mai gasesc prin bucatarie. Daca eu nu am papat mai nimic bun de 3 sapt nici sotul meu nu si-a luat ca sa nu poftesc.
iuli-ana spune:
Salutare tuturor!
STEFANIA,felicitaaaari!!!!

SA FITI SANATOASE ,FERICITE ,SA AVETI PARTE DE MULTE BUCURII DE LA VIATA!CE CADOU FRUMOS O SA PUNETI SUB BRAD!!!

Ana
39+
Daria-Elena
AMR 4 zile!!!
iuli-ana spune:
ADINA,
Eu sunt bine-merci,fara contractii,doar cu durerea mea de simfiza,bat-o norocul sa o bata!!!
Fac mancare stand pe scaun,ca altfel nu pot,cand calc de pe un picior pe altul simt ca-mi crapa osul pubian...Eheheeee,ma vait ca o babaciune si ma dadeam tinerica...
Apropo de bunatati de Craciun...Pt ca ma internez pe 25 ,mi s-a aratat de piftie de curcan , salata de Boeuf(dar cu carne de purcel) si...sarmale,evident!Asta ca sa punem burta la cale dinainte,ca apoi...nu se mai poate!!!
Asa ca daca poftesti la ceva,esti binevenita!!!

Ana
39+
Daria-Elena
AMR 4 zile!!!
bb_yasmi spune:
hello
stefania bine ai venit pe lume!!!]
dany, cred ca am gasit o solutie pt kk, ink nu sunt sigura, sa vedem daca face si azi sau maine singurica!!! azi dimi a facut singura un kk mareee....![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007

de