gradinita Maryland/Sf. Andrei
Hola!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii despre gradinitele Maryland sau Sf. Andrei situate pe prelungirea Ghencea? Am cautat informatii pe net insa n-am gasit decat pagini de prezentare si, cum reclama nu este cea mai edificatoare, astept relatii de la cei care au copiii acolo si stiu cam cum merg treburile.
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
mrnpopovici spune:
Buna ziua,
Am vazut mesajul dumneavoastra referitor la cele doua gradinite Maryland si Sf. Andrei.
In acest moment suntem si noi interesati de acestea.
Sf. Andrei am vazut-o si la prima impresie ne-a placut.
Urmeaza sa mergem si la Maryland. Despre aceasta am auzit ca nu ar fi autorizata inca. In poze arata super.
Rugamintea mea este daca ati aflat ceva despre ele si daca ne puteti da si noua ceva informatii.
Noi suntem deja la o gradinita, acesta este al 2 lea an dar suntem din ce in ce mai nemultumiti.
Racelile foarte dese sa le ignoram pentru ca am inteles ca asa ar fi mai peste tot, cu toate ca incep sa am indoieli in privinta acestei teorii.
La S. Andrei ni s-a sous ca nu sunt primiti in fazele acute ale virozelor ceea ce mi-a placut.
Marea noastra nemultumire este ca nu sunt scosi afara copiii. Mi se rupe sufletul cand afara este f frumos si copilul meu sta inchis in gradinita. Ni se dau tot felul de explicatii: ca nu au timp sa-si termine lectiile, ca le e greu sa-i imbrace,... In conditiile in care noi platim 1100 lei/luna.
Va Multumesc,
dia48 spune:
Mrnpopovici,spuneti-ne si noua ,mamicilor care cauta gradinite,la ce gradi aveti acum puiul,ca sa ne ferim!
ingeras26a spune:
Buna,
Eu o sa o duc la Maryland. Mi se pare super, este spatiu mult, ii scot afara, patronii par oameni de treaba, sunt in acreditare. O sa va spun cum este. Cat despre ce am citit pe alt site (eu nu stiu nimic, dar o voi intreba pe patroana), ca sunt si copilasi cu deficiente in anumite grupe, ce daca? Foarte frumos mi se pare, acest lucru cred ca ii va responsabiliza pe cei mici mai mult si ii va face sa realizeze ca oamenii cu probleme trebuie ajutati.
Am fost la multe gradinite si singura care mi s-a parut ok a fost Happy Planet Kids, insa am senzatia ca nu sunt interesati decat de bani. Nu mi se pare normal sa mi se spuna "taxa e de 1400 ron si se va pastra", apoi sa ma duc cu piti la testul pshihologic, sa ma pupe putin si sa-mi spuna ca "ne dorim copii ca ai dvs"; trebuie sa achitati taxa pe o luna ca sa vi se rezerve locul. Zic ok, stiam, cat este? 400 eur!!! zic nu, stati un pic, eu am discutat de 2 ori cu directoarea si mi-a spus 1400 ron; si au inceput sa o dea la intors, ca de fapt tot 400 eur a fost si pana acum, dar la alt curs. Zic: dna, mie nu mi-a spus nimeni nimic de taxa in eur, mi s-a spus de 1400 ron pt anul scolar care urmeaza. Am lasat-o balta, mi s-a parut ff urat!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
alsa spune:
Ingeras, si eu sunt interesata de gradinita Happy Planet Kids. Nu am vizitat-o inca, dar din ce am citit si din ce s-a discutat aici pe DC, mi se pare ok. Poti te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii pe PM, ca vad ca subiectul este altul si sa nu fiu off topic. Treaba pe care ai patit-o cu banii m-a cam pus pe ganduri. Doar nu o sa ajung sa ma targuiesc ca la piata, mi se pare jenant. Daca este o suma, asta trebuie sa fie, nu se modifica dupa cum le convine lor.
Sunt interesata in general de gradinitele din sectoarele 5-6.
Multumesc mult.
ingeras26a spune:
Noi am inceput la gradi maryland de cateva zile. Pentru moment (este prematur, evident) sunt foarte multumita. Daca vreti detalii, intrebati-ma.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
MACARIE spune:
ingeras26a , cum va merge la gradi maryland , daca mai sunteti acolo? am luat in calcul gradinita asta pt ca mi sa parut super spatiu de afara si ma gandesc sa o vizitez chiar daca strabat orasul de la un capat la altul....
mamici care aveti copilasi acolo , ce puteti sa imi spuneti de aceasta gradi?
----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Daddy_Cool spune:
@ingeras26a
Mai aveti copilul inscris la Gradinita Maryland? Daca da, m-ar ajuta foarte mult impresiile dumneavoastra in ce priveste gradinita in ansamblu: mancare, personal, etc.
Va multumesc anticipat.
oriadam spune:
Buna ziua,
V-as recomanda cu drag sa incercati si Butterfly. Este o retea, standardul educational este ridicat, este acrediata pe nivel prescolar si alimentatia este deosebita. Merita sa incercati