Si-a facut cineva lipoabsorbtie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by KULTA

elyda, vreau sa stiu impresii, recuperare post-operator, cit de uniform ramine locul, dureri in timp de la persoane care au facut sau de la persoane care au cunostinte care si-au facut lipoabsorbtie.
Ce scrie in reclame a altceva, eu nu vreau date tehnice, medicale ci experientele traite de cei care au trecut prin asta.
Multumesc

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

sa o luam pe rand:
lipoaspiratie faci daca vrei sa scapi de grasimea de pe burta , solduri ,coapse ,genuchi .DAR NU ZECI DE KG, ASA CATEVA 1-2-3. inainte de operatie trebuie sa slabesti si sa scapi de cea mai mare parte din grasu=ime pentru ca nu se poate aspira cantitate mare. "aripioarele "de exemplu se preteaza la interventia asta sai bratele dar nu scapi si nici medicul nu aspira grasimea care este ff multa .ce s-a aspirat nu se mai reface pentru ca s-au aspirat anumite celule ,dar te ingrasi per total daca nu ai grija mai departe .
despre dureri...te doare de parca te-a calcat trenul si sunt muuulte vanatai .ti se da o reteta pentru unguente si alte antialgice .durerea tine cateva saptamani cam 2-3 si stai o perioada cu firele pe care ti le scoate apoi .
costurile nu le stiu exact acum , dar in urma cu cativa ani erau cam 3-4 sute de dolari genuchii, 8-9 sute burta , 3-4 sute dolari aripioarele . acum sunt in euro si sigur sunt mult mai mari .
recuperarea este grea la inceput cel putin in prima saptamana...e groaznic si sunt dureri mari .dar dupa cateva saptamani cand se duc vanataile si umflaturile uiti prin ce-ai trecut daca esti multumita de rezultat.
exista o foarte mare posibilitate sa ramana pielea cu un aspect valurit , adica sa nu fie neteda , asta se rezolva numai cu masaj.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

in concluzie: nu are rost sa te legi la cap daca nu te doare.
Slabeste, mentine-te, fa abdomene, inoata daca stii, joaca tenis daca stii, du-te la masaj, si iubeste-ti corpul asa cum e, roaga-te pt sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aoleu!! Nu suna bine deloc! Nu ma mai gandesc in veci la asa ceva!
Ma pun ca lumea pe abdomene...desi le urasc din tot sufletul!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am o prietena care a facut si dupa citeva luni era la fel. A stat cu vinatai pe ea vreo 2 saptamini, pielea arata nasol si cam asta a fost tot. DIn pacate, mai stiu pe cineva care a facut operatia (nascuse de trei ori si ramasese cu burta) si a murit la vreo doua zile dupa, de embolie...Stiu ca asta e un risc pentru orice operatie, dar parca sa mori pentru ca ai scos un kil d egrasime de pe burta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Kulta,dar acum ceva timp,daca-mi aduc bine aminte,ai facut nus ce injectii tot cam in acelasi scop.Nu si-au facut efectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Multumesc pentru raspuns.
pupici

quote:
Originally posted by danitin

quote:

elyda, vreau sa stiu impresii, recuperare post-operator, cit de uniform ramine locul, dureri in timp de la persoane care au facut sau de la persoane care au cunostinte care si-au facut lipoabsorbtie.
Ce scrie in reclame a altceva, eu nu vreau date tehnice, medicale ci experientele traite de cei care au trecut prin asta.
Multumesc

O buna prietena de a mea si-a facut lipoabsorbtie si am fost aproape de ea in perioada respectiva asa ca indraznesc sa-ti raspund.
Operatia in sine nu a durut-o deloc dar dupa jumatate de zi a avut niste dureri destul de mari care s-au mentinut vreo 3 zile si nu cedau decat la calmante puternice. A fost foarte foarte greu sa se ridice din pat in primele zile de dupa operatie, avea dureri foarte mari. Dupa vreo 2 saptamani a ramas doar cu dureri pe care ea le compara pe cele cauzate de o vanataie pe care o atingi ceva mai tare. A purtat un fel de corset vreo luna. Pielea nu a aratat bine destul de multa vreme, era cumva incretita parca avea vergeturi una langa alta. Din pacate nu a reusit sa tina regim si in mai putin de un an efectul operatiei era aproape nul M-a batut si pe mine gandul de o lipoabsorbtie dar dupa ce am vazut cum a fost la ea ... nu indraznesc.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Superdetaliat raspuns. Multumesc mult.
Cred ca voi incerca:).
Depinde de fiecare in parte daca ramine cu vergeturi sau nu. Eu nu am multa grasime dar ma deranjeaza.

quote:
Originally posted by elyda

quote:

Multumesc

sa o luam pe rand:
lipoaspiratie faci daca vrei sa scapi de grasimea de pe burta , solduri ,coapse ,genuchi .DAR NU ZECI DE KG, ASA CATEVA 1-2-3. inainte de operatie trebuie sa slabesti si sa scapi de cea mai mare parte din grasu=ime pentru ca nu se poate aspira cantitate mare. "aripioarele "de exemplu se preteaza la interventia asta sai bratele dar nu scapi si nici medicul nu aspira grasimea care este ff multa .ce s-a aspirat nu se mai reface pentru ca s-au aspirat anumite celule ,dar te ingrasi per total daca nu ai grija mai departe .
despre dureri...te doare de parca te-a calcat trenul si sunt muuulte vanatai .ti se da o reteta pentru unguente si alte antialgice .durerea tine cateva saptamani cam 2-3 si stai o perioada cu firele pe care ti le scoate apoi .
costurile nu le stiu exact acum , dar in urma cu cativa ani erau cam 3-4 sute de dolari genuchii, 8-9 sute burta , 3-4 sute dolari aripioarele . acum sunt in euro si sigur sunt mult mai mari .
recuperarea este grea la inceput cel putin in prima saptamana...e groaznic si sunt dureri mari .dar dupa cateva saptamani cand se duc vanataile si umflaturile uiti prin ce-ai trecut daca esti multumita de rezultat.
exista o foarte mare posibilitate sa ramana pielea cu un aspect valurit , adica sa nu fie neteda , asta se rezolva numai cu masaj.

dana

Mergi la inceput

Sa dea naiba in ele de injectii. M-au costat 1200e per total, 3 sedinte si durere de-mi venea sa ma urc pe pereti dar nici un rezultat.
Depinde de organismul fiecaruia. La mine n-a mers:(.

quote:
Originally posted by Lorenza

Kulta,dar acum ceva timp,daca-mi aduc bine aminte,ai facut nus ce injectii tot cam in acelasi scop.Nu si-au facut efectul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

Sa dea naiba in ele de injectii. M-au costat 1200e per total, 3 sedinte si durere de-mi venea sa ma urc pe pereti dar nici un rezultat.
Depinde de organismul fiecaruia. La mine n-a mers:(.

quote:
Originally posted by Lorenza

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Naspa,atata porcoi de bani si nici macar rezultate tranzitorii,sa vezi pe ce-ai dat banii!

Mergi la inceput