Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici dragi,

am venit de la eco de trim 3. Bebe meu a ramas fetita! . Totul este bine cu ea, toate masuratorile au iesit bine, mi-a facut si Dopler, IR-uri in grafic, ce mai este o bebelusha sanatoasa si grasunica, are deja 1509 g.

Aseara am fost la serbare, a fost nebunie totala, iarasi multi parinti, bunici , rude, aparate foto si camere video peste bietii copilasi care abia mai vedeau de atatea blitzuri! In fine, bine ca a trecut si asta si acum au luat vacanta. Razvanel cu randunoiul pleaca la tara sa taie porcul peste vreo ora si eu raman acasica caci n-am indraznit sa plec cu ei ca este destul de departe si frig. Prefer sa lenevesc la caldurica! Bineinteles ca in aceasta dimineata , dupa eco, am impodobit bradul cu Razvanel caci nu mai avea rabdare pana maine cand se intoarce de la tara.

Fug ca sunt in priza pana pleaca ei...Mai tarziu incerc sa mai pun niste poze noi, sper sa reusesc....

Va pup pe toate fara nici-o exceptie!

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Clau felicitari pt rezultatele bune si pt faptul ca e tot fetitza!!!!!

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asa e, nu m-am gandit, ca multe dintre voi nu veti mai fi pe forum zilele astea si va urez tuturor UN CRACIUN FERICIT, PLIN DE DRAGOSTE,ARMONIE SI VESELIE. Eu totusi o sa mai arunc un ochi, desi sigur nimeni nu va fi NUMAI acasa, ca mine, poate doar "colegele" Simo si Ramo...
VREAU SA PLEC!!! Al meu sot mai intarzie cu probleme iar doctorita mai iantarzie ca tocmai ii face chiuretaj unei prietene a ei cu sarcina oprita in evolutie . Nici nu-i de mirare ca nu mi-ati raspuns la subiectul cu mamica cu copilul mort, Kitzy are dreptate (culmea! ai ajuns TU sa-mi ridici mie moralul), e cazul macar problemele altora sa le las deoparte. Nu era usor, Nicoleta: cauza e ca femeia l-a nascut la 24 de saptamani, cat am si eu, si bebe -700 de grame- nu a avut nici o sansa. Offf...Vorba Varunei, incepi sa tai pe calendar fiecare zi si sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi care a trecut. La mine nu va exista AMR ci "Multumesc Doamne ca a trecut si azi"

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

clau felicitari pentru ca a iesit bine la eco
si eu am facut bradul aseara ca mai avea rabdare Bianca

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 23+

Mergi la inceput

Si uite ca luandu-ma cu alea triste uitai sa o felicit pe Clau pentru care nespus ma bucur, atat ca a ramas in clubul meu de soacre (cu misie muuuult mai grea in viata, caci ce, usor e sa dai de un ginere fain pentru minunea ta de printesa?!) cat si mai ales pt ca totul e bine. Nu te culca nici tu pe lauri si nu te obosi de Craciun, PROMIIIITI??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! eu am facut-o lata rau de tot!!! am fost alaltaieri la petrecerea de la firma si a fost super. m-am intalnit cu colegii dn sediul celalalt la care am lucrat si eu acum 2 ani jumate, cu fostul director care m-a pupat de m-a albit si m-a felicitat de sarcina, e un om super!!!! pacat ca nu mai e directorul nostru, dar macar e bine ca e in minister si "vegheaza" de acolo. am stat foarte cuminte, nu am dansat, eu care eram mare dantuitoare. am ajuns acasa, fiica-mea si marcel se jucau la 12 noaptea:))), nu m-am suparat, am zis treaca de la mine...
iar de ieri a inceput "distractia". m-am uitat toata dimineata la desene cu fiica-mea, eram fericita ca in sfarsit ma simt bine si nu mai tusesc si....pe la ora 2, cand ne pregateam de nani, m-a apucat tusea, dar nu accese violente,ca zilele trecute, normal....si s-a auzit poc si trosc!!!! in coastele mele si am ramas intepenita!!! Doamne ce dureri!!! am urlat instantaneu, fiica-mea plangea in hohote, am sunat-o pe mama sa vina urgent ca sunt paralizata. si uite asa am stat eu de la 2 pana la 7 seara incovoiata ca Quassimodo,dar pe stanga, urlam de durere la fiecare pas si acces de tuse, muschii mei erau toti ca piatra de tari. cum ma asezam in pat incepea tusea, iar eu abia puteam respira. s-au speriat si mama si alexutza, ca eram vanata la fatza si nu intra aerulin plamanii mei. pana la urma a ajuns si sotul meu, care plecase saracul de la servici mai devreme, ca sa ajunga la gradi la serbare....uffff.a venit acasa si am expediat pe mama si pe alex la serbare, am zis sa nu-i distrug momentul copilului si mai ales ca nu le voiam aici, ca erau speriate amandoua....
dupa serbare l-am chemat pe prietenul nostru chiropractorul (care are fetita in grupa cu alexutza si era saracul la serbarea copilului)....m-a vazut si mi-a zis ca e o complicatie a gripei, se numeste nevralgie intercostala, ca am TOTI muschii corpului contractati. am bagat repede magneziu si no spa (aveam si contractii uterine extrem de dureroase) si s-a apucat sa ma traga d emuscji, de oase, cert e ca dupa ce a plecat el am simtit ca traiesc....cat de cat. puteam sa umblu, sa las mana jos, mana care o tinusem 5 ore in sus!!! dar la fiecare acces de tuse simteam ca ma injunghie un cutit urias! am uitat sa va zic a am chema SALVAREA, mama lor de nemernici ordinari!!!! nu am cuvinte sa expun parerea mea despre ei. a sunat marcel de 3 ori la ei!!!! am asteptat 3 ore si nu au venit. ultima data cand am sunat au zis ca masina inca nu plecase. i-am bagat in p... ma-sii, scuze de limbaj, dar cred ca-i omor daca-i prind!!! si am sunat la Hipocrat, ca sunt la o statie de noi. mi-au zis ca vine masina dupa 2 ore si jumate si ca ne costa 1 milion!!!. nemernicii! am sunat iar dupa 1 ora sa-i urgentam si pe la 12 noaptea ne-a sunat o dr. de la ei si mi-a zis sa iau o fiola de algocalmin, ca ei nu mai vin sa-mi ia 1 mil. de lei ca sa-mi dea un algolcalmin....
am luat-o si am reusit sa adorm pe la 2...pana la la 10 dimineata. am sunat pe dr. mea si mi-a zis ca se rezolva cu antiinflamatoare in mod normal, dar sunt total INTERZISE!!!!a zis ca trebuie sa iau algocalmin, paracetamol, no spa si masaje si sa astept cateva zile sa treaca!!!
acum sunt muuuuuult mai bine, enorm de bine, numai sa nu ma ia tusea. la fiecare tusitura, chiar daca e usurica, simt ca ma rup in 2!

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Naty DD o sa aiba grija sa fie bine. Ai tu problemele tale la care sa te gandesti, nu le mai lua si pe a altora in carca. Da, sunt convisa ca e greu, dar gandeste-te la Iulia care nu are acuma nevoie de o mamica stresata. Linistete-te, bucura-te ca sunteti bine amandoua si cu voia lui Dumnezeu o sa fie bine pana la sfarsit.

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Ali Bia, iar tie felicitari sincere pt cele numai 4 kg! Te invidiez. Eu am venit in spital in sapt 19 cu 6 kile in plus, sunt curioasa ce zice cantarul cand ajung acasa acum, la 24+, pe aici era prea departe vreunul; dar cand vad ce aripioare si pulpitze am facut, eu care eram silfida si incapeam in orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Nu am apucat sa citesc tot din urma, decat asa pe sarite , la inceputul capitolului...dar promit sa termin tot.
Va si va pe toate fara nici o exceptie

kitzy - si mie mi-a dat sa repet analiza pt rubeola, si inclusiv cea pt hiv..., asta este le facem si gata, cu toate ca le-am facut si in primul trimestru si au iesit bune toate
rox - trebuia sa o intrebi pe dr tot ceea ce te interesa, nici mie nu imi spune greutatea de ex decat daca o intreb eu, eu am mai intrebat-o si cum este bb asezat si tot ce mi-a mai venit prin cap, nu trebuie sa ne fie rusine, ca doar dam niste bani pt alea 5-10 min pe care le stam in cabinet, si apoi de aceea sunt doctorii nu?
- si eu am avut contractii multe si putin dureroase, si pana la urma s-au dovedit a fi din cauza unei infectii care mi-a iesit la examenul de secretie vaginala
Naty - si eu tot acasa voi fi si de Craciun si de Revelion... asa ca nu ai sa fii singura

28+ Lucas

Mergi la inceput

Ariel Doamne prin ce-ai putut trece! Ma mir c-ai rezistat! De aia de la Ambulanta cred ca poti muri si tot nu-si misca fundul. Ce nesimtit, m-am zbarlit toata cand am auzit. Auzi, sa intarzie atata si sa-ti mai ia si bani pt asta? Fereasca Dumnezeu!!

22+ cu Diana

Mergi la inceput