Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)
Raspunsuri - Pagina 16
Maia37 spune:
Sarbatori fericite dragi randunici!Va urez de acum multa sanatate,fericire, sarcini usoare in continuare si sa auzim numai de bine fetelor!
Am fost si eu in febra cumparaturilor am inceput sa fac prajituri si sarmale toate cele necesare pentru masa de Craciun.
Naty ma bucur pentru tine mult de tot fiindca esti mai bine si ca de acum cred ca esti acasa
.
Aseara m-am cam speriat din motivul ca pe la orele 23 mi s-a pus ca o gheara la inima si nu-mi mai dadea voie sa respir adanc sau sa expir adanc.Faptul ca m-a tinut 20 de minute m-a cam speriat si mai ales ca incepuse sa mi se faca rau cu stare de lesin.Norocul meu ca s-a slabit stransoarea atunci cand ma inmuiasem de tot si am putut respira.Am facut ieri analizele si le-am luat aseara.Sunt cu calciul la limita minima adica 8,09 calciul ionic 3,5 tot sub limita minima,hemoglobina 11,7,ureea serica este 7,15 si minimul e de 10 iar neutrofile,lymphocite,monocite,eozinofile,basenofile toate sunt modificate.Sunt cam trista din cauza asta
.
Ce e ureea serica caci eu nu stiu si poate imi rasp. voi care stiti pana caut eu pe net.
A mai avut vreo randunica stransoare la inima ca a mea?
Naty,fetelor care sunteti mai in tema poate ma lamuriti si pe mine

Va doresc sa aveti spor la treaba
lyvy dupa cum ai vazut si eu am analizele rele si sunt ca si tine suparata iar in ceea ce priveste apa si eu beau multa chiar daca glicemia e buna.
Ali bia eu am acum 80kg de la 64-65kg.
Ariel
sanatate si maseaza-te in continuare!
Ioana sa-ti fie de bine acum in prenatal!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
29+ cu
Vlad Andrei
sovietica spune:
Salutici!
Am fost si eu cu randunoiu sa imi ia cadou de craciun. A fost asa simpatic dimineata, ca il vedeam ingandurat si mi-a zis ca tre sa iasa pana in oras. -Da ce treaba ai? El cu juma de glas: maaaa ce ma fac eu ca tu esti grasuta acum si nici marimea nu ti-o mai stiu. Atunci mi-am dat seama de dilema lui (ca nu avea cadoutz) si ii zic: da nu vrei sa te ajut?? Va dati seama, ca s-a luminat la fatza. Imi plac surprizele, dar decat sa ia ceva ce nu imi place... Asa ca ne-am dus glontz la Office de unde mi-a luat niste ghetutze si apoi o bluzitza de burtitza, ca am mai pus 2-3 kile decand ne-am vazut! Mai, hainele astea de burtici, dupa ce ca sunt scumpe, nici nu sunt cine stie ce!
Si mai vroiam sa va zic ceva, tot apropos ca mi-a crescut burta: ieri, pt prima data mi s-a oferit locul in autobuz
. Chiar aveam nevoie in momentul ala...
Maria, felicitari si AMR usor!
Maia, imi pare rau, nu stiu sa iti zic cu analizele, dar iti doresc sanatate maxima, si sper ca bebe totusi sa aibe tot ce ii trebuie acolo.
Multumesc tuturor care au sarit cu urarile! 

sovi
22+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Buna seara fete-gospodine, cu mamici sau fara pe langa voi, apai eu nu fac NIMIC! Sunt acasa, regina absoluta, mi se aduce tot la nas. N-am intrat ieri sa va anunt ca am sosit din 2 motive: randunoiul tocmai umbla sa schimbe netul de pe RDS pe ClickNet (si vreau sa zic ca n-a gresit deloc, nici nu se compara nici ca viteza nici ca pret abonament!), plus ca s-a intamplat exact de ce se temea dra mea mai mult si anume urcatul celor 2 etaje (stau in bloc de 4, fara lift, aia e...); nici nu m-am instalat bine si m-a luat o contractie NASOALA, lunga, dureroasa; nu i-am zis nimic randunoiului, am pus suplimentar un supozitor cu scobutil si am hotarat ca daca nu trece in 10-15 min ii zic sa ma duca inapoi la spital. Din fericire m-am linistit, azi slava Domnului am fost f bine ca m-am miscat chiar mai putin ca la spital (vorba aia, si mancarea o am la nas, nici in frigider nu mai trebuie sa ma aplec) si s-a vazut efectul. Mai, nu-i vorba in vant cu statul asta la pat, m-am convins!
Clau, spune-i Rebecai din partea mea ca la varsta asta copiii nu poarta esarfe!!Eeee....(nu te ingrijora, ea inca are loc de miscare, astea apar si dispar, practic doar inaintea nasterii sunt periculoase). Aa, fetelor, i-am si zis drei mele ca n-oi stii eu tehnici chirurgicale, dar ca parte medicala in obstetrica sunt AS, dau consultatii oricui, va dati seama cata patologie mi-a trecut pe sub nas in mai mult de o luna?? Mai ales ca de cate ori avea ocazia sa stea putin mai mult la patul meu, mai ales in garzi, o tot intrebam: uite, aia a patit asa si i s-a facut asa, de ce?, etc...
Maia parca tu erai cu ureea mica, e normal, nu uitati ca un laborator da limite normale pt toata populatia dar la gravide exista anumite modificari (firesti sau nu). E bine, stai linistita.
Spor la pregatit Sarbatori, tuturor.
Sovi-cuscra, sa mai intri pana pe 26, nu de alta dar avem de urat un LA MULTI ANI suplimentar...
naty 24+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gudinde spune:
Fetelor

,
Va doresc un Craciun binecuvantat insotit de caldura sufleteasca a celor dragi voua!

Maia37 spune:
NATY dar despre gheara aceea la inima care am descris putin mai sus poti sa-mi zici te rog frumos cam ce e?As merge la dr.dar acum in prag de sarb. nu mai gasesc pe nimeni iar la urgenta nu vreau sa ajung.De aseara n-am mai avut dar stau cu frica-n san ca nu-mi imaginez ce ar fi decat poate Ca.Poti tu sa ma lamuresti ca in momentul de fata esti singura care ma poate linisti cu un raspuns.Te rog mult.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
29+ cu
Vlad Andrei
bubu05 spune:
Dragi randunici, si eu sunt in focuri cu pregateala, in seara asta impodobim bradutul, maine gatesc si de luni eu voi merge la servici in fiecare zi pana duminica cealalta, motiv pt. care sunt foarte trista....dar chiar nu am ce face, asta e serviciul...din ianuarie imi voi lua medicale la greu pana la jumatatea lui februarie cand intru in prenatal.
Va urez si eu Craciun Fericit si linistit, sa va aduca Mosul tot ce va doriti si sa fiti sanatoase si cuminti!
Va pupez cu drag si daca am timp mai intru sa citesc ce faceti!

Oana
21+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Am uitat sa-mi schimb semnatura 
Naty, ma bucur tare ca esti si tu acasa si esti bine si tu si Iulia!
Maia, sanatate multa, Ariel la fel, Sovi un pup dulce si tuturor 
Sa ma iertati ca nu mai nominalizez pe nimeni, dar am citit tot si stiu ce ati facut
, parca a mai cazut o putza pe-aici
, dar nu sunt in stare la ora asta...
Astept sa ciopleasca randunoiul bradul sa-l impodobim!
Oana
22+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Maia, da, cel mai probabil e calciul SAU un spasm esofagian, lucru cu care tot avem a ne confrunta de acum, ca ascensioneaza diafragmul (eu am arsuri pe gat ce n-avusei in viata mea). Dar cred ca e calciul. O electrocardiograma nu strica, dar cine Dumnezeului sa ti-o mai faca si pe aia zilele astea...Stai linistita; daca se repeta eu is oricum pe aici, de pe mailul comun poti lua si nr meu de tel si ma suni fara probleme. 
naty 24+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
Natyam trimis un PM.Multumesc mult draga mea.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
29+ cu
Vlad Andrei