LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
marani spune:
poate va era dor de noi...alea de la botez lipsesc cu desavarsire caci sunt pe cd...www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603508699045/" target="_blank">bubamara cichirum
Ajutati-o pe Sonia
acs spune:
Marani, e superba Bubamara!
Da' ce povestesti tu acolo e un film de groaza. Iar eu credeam ca Victorila are probleme cu somnul! Eu cu toti trei si dorm mai mult ca tine; si se trezesc uneori toti, de cateva ori pe noapte! Gata: n-am de ce sa ma plang! Comparativ cu tine sunt odihnita :).
Multa putere in continuare! Dar ai totusi grija sa nu clachezi!
Laura, are dreptate Dbunny! Iti spun si eu la fel: nu arde daca mai amani curatenia sau n-o faci asa cum ai dori! O noapte mai buna!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Ktrinel spune:
...ce fetita...da' ce mamica ...va rog nu mai afisati jambe din astea ..necrutatoare...fie-va mila de cei mai putin dotati ..fizic
Dia1609 spune:
laura, marani, ... of, ce mai trageti din greu... pot sa afirm ca eu habar n-am ce-s alea nopti nedormite... si eu care ma plangeam ca oana s-a trezit de 2 ori azi noapte plangand din cauza dintilor! dar macar s-a culcat imediat la loc... of, n-as vrea sa fiu in locul vostru... nu stiu cum rezistati peste zi... of, curaj ca acusi trece perioada asta ..
Donia spune:
Buna dimineata! Am tras o tura de cumparaturi de cu dimineata, ce aglomeratie, cumpara lumea tot ce prinde, nici nu era 9 dimineata si magazinul era plin!
Si aseara am facut carnati! N-am fost eu prea entuziasmata, ca in fiecare an, dar cand ii vedeam atat de frumosi pe masa din bucatarie... mai ca simteam ca vine Craciunul.
Azi merg din nou la Roxana la scoala sa vad un spectacol in clasa lor... poetry reading (ma distreaza ca asa pompos suna )... poate ma apuca iar plansul...
marani, ce faine sunteti draga, cred ca de abia il lasa inima pe dumnealui sa plece de langa voi!
Yagmur, hai mai ca n-a fost numai plangacios! Cred ca ai ramas tu cu ultimele impresii. Si Cristi a plans cand i-a taiat motul, cred ca asta-i generatia cu plete si noi inca nu ne-am prins.
adinazot, pupici pentru Ale cea serioasa... si frumoasa!
flore, mai pui te rog inca o data slide-ul vostru?
Vai Ktrinel, cum am uitat! Transmite-i soacrei multa sanatate!!! Ce le-ai cumparat de Craciun?
acs, ce draguta Ioana cu fustita! Sigur ca nu era s-o certi, ea s-a distrat tare bine.
Laura, foarte frumos ti-a scris Dbunny. Tu ce intentii ai, sa ajungi sa fugi plangand pe strazi? Lasa-le-ncolo de sertare, mai fimee! Da chiar n-ai deloc mila de tine? Dani are acum o perioada tare grea si tu chiar acum te-ai gasit sa fii gospodina model? Craciunul inseamna altceva decat curatenie generala. Invata sa fii egoista si sa ai prioritati. Numarul 1: copilul, numarul 2: tu, curatenia: numarul 50. Si asa faci treaba si pana a doua zi totul e intors pe dos, nu? O casa cu copil nu mai arata la fel ca inainte, gata, mai ales cand copilul trece printr-o perioada mai grea.
Hai ca avem si noi o grija acum, vino si spune-ne ca nu mai faci curatenie Stai cu noi pe forum, stai la televizor, dar cruta-ti oscioarele si mai ales cruta-ti neuronii. Nu te mai intreba cand o sa le faci pe toate, caci raspunsul e: peste vreo 8-10 ani. Pana atunci mai relaxeaza-te si tu.
dianocica, ce ne faci bun? Floricele? Ei, cum e viata la 25 de ani?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
desiree, acs, ce faine sunt scrisorile! Si eu ma gandeam la ceva versuri aseara, dar asa m-a furat somnul... am mai descoperit un somnifer cu ocazia asta, de parca imi si trebuia
danita, vezi cum clonezi cadoul ala (ce e? ce e?)... lupta e foarte stransa pana acum!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Monicabb spune:
La multi ani frumosilor fulguleti Maria Cristina si Rares Bogdan! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu!
La multi ani minunatei mamici Dianocica! Sa ai parte de mult mult bine toata viata! Sa-ti fie sanatosi toti cei dragi!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
ramsan spune:
ca te-ai gandit la noi! Craciun fericit si tie!
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dolores, Panaa,Carla, Oanacat, kokorina, Alexandra, Mirona, Ramsan, Porumbita, Fatima, Roxana_c, Veronici, Lavyada, si alte mamici pe care de uituca ce sunt nu le-am enumerat, nu intrati sa ne pupacim putin de Craciun??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Monicabb spune:
Azi am fost la vaccin. Urla bietul baiet ca a trebuit sa stea pe spate, vai de mine, ca la intepatura nu a mai zis nimic in plus. Avem 9.700 g si am uitat cati centimetri, il mai masor eu zilele astea. Am scapat deocamdata, dar peste o luna facem inca unul. Of, of.
Marani, o frumoasa Bubamara. Ptiu, s-o mananci nu alta. Imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada asa nasoala dar macar scapati mai repede de dinti, de masele.
Vai, si uitasem sa-l felicit pe Cristinel pentru primii pasi. Bravo, bravo! Va ajungem si noi acus acus, sa va tineti apoi.
Aelita, Sofia este..., n-am cuvinte pur si simplu. La fel si tu Oana esti minunata, si voi toti dragi copii. Imi placeau mie copiii inainte de Dragos dar acum... Vai cat imi sunt de dragi. Ma bucur tare mult pentru fiecare. Sa fiti sanatosi, ati inteles?!
Sa vedeti ce chestie. Ieri a venit sora-mea acasa, nu l-a mai vazut pe Dragos din martie asa ca puiul cu siguranta habar n-are de ea. Stiti cat de bine s-au inteles? Extraordinar. Dragos al meu nu e prea sociabil acum, de exemplu cand ii vede pe socrii mei se da in spate si se ascunde, cand intalneste pe cineva nou isi baga capul in umarul meu . Oare i-o fi placut de sora mea pentru ca semanam asa bine? M-am bucurat mult ca a acceptat-o imediat.
Acum va pup. Eu am inceput curatenia de Craciun, dar n-am nici un chef. Pa pa.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Dbunny spune:
Aici poze cu www.flickr.com/photos/dbunny/sets/72157603505577804/" target="_blank">Pruncul Isus de la serbarea de azi...le mai aranjez mai tarziu. Dani s-a comportat exemplar, chiar nu ma asteptam.
Pupici
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.