LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 20
Dia1609 spune:
marani, adeju, eu nu vb numai despre copilul lasat dormind (desi eu nici pe asta n-as face-o)... am fost singura se pare care a citit ca bubamara treaza este lasata in casa in fiecare dim de la 9 la 9 jum singura? si ca intr-o zi o astepta pe mami cu cheile in mana? never mind, nu vreau sa continuam discutia si sa mai iasa nu stiu ce... poate n-am priceput io... si daca am priceput, ce ma intereseaza? fiecare face cum vrea cu propriul copil ... ultima oara cand mai deschid subiectul, promit, jur pe rosu :))... si chiar n-am vrut sa dau nastere la polemici ..
inca o data, marani, scuze ca m-am apucat sa-mi dau cu parerea, promit sa ma abtin 
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by marani
Dia...na ca mai sunt inconstiente ca mine care lasa copiulul singur dimineata si urca la soacra sa-i dea apa ( nu mai poate singura sa bea ) si care la amiaza cand adoarme copilul iar urca la soacra sa-i dea medicamentele...da, fac eu lucruri aberante d-astea...sa-mi fie rusine!
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)
imi pare rau ca te-ai suparat... dar mie chiar nu mi se pare ok sa faci asa ceva, sunt sigura ca exista solutii.. chestiile astea eu le-as face cu oana in brate sau daca nu se poate asa atunci nu le-as face deloc... copilul pe primul plan, nu soacra, mama sau altcineva ... dar asta sunt doar eu..
sorry inca o data pt supararea pricinuita
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
fetili, dragili si atat de minunatili :) nu e nimic rau in niciuna din abordari... 5 minute de lipsa de acasa, cand toate sunt la locul lor, copilul doarme, in siguranta, la el in patut.. chiar nu vad nicio problema! cu atat mai mult cu cat e vorba de o chestie serioasa, nu de un moft - cum ar fi daca as face-o eu, spre exemplu, asta din cauza ca nu ar exista la mine niciun motiv REAL de a iesi din casa... (adica as iesi 5-10 minute din casa pana la magazinul din colt, pe motiv c-am ramas fara tigari, sau ca sa-mi clatesc creieru', sau..altele... ca banuiesc ca sunteti convinse ca exista si se practica si asa ceva...). ba chiar in cazul lui marani..sincer..mi se pare ca si cum as locui la casa cu etaj, si in loc sa stau sa fac 13-14 la usa copilului, cobor frumos in sufragerie si-mi vad de treaba pana se trezeste...
eu, cu toate ca nu plec niciodata cand doarme eric, nici nu ma grabesc sa-l intampin la trezire... drept urmare, am avut de multe ori supriza ca dupa 2-3 minute in care a vorbit cu ursii, sau si-a cantat un "mmmmmm" pe-acolo, sa adoarma la loc... si jur cu mana pe inima ca nici nu mai stiu de cand nu s-a mai trezit plangand (cu exceptia cazurilor cand e bolnavior, si se trezeste din cauza nasului infundat, sau tuseste, se ineac si se sperie..) - de cand era mic micut, si oricum doar asta stia: nani, papa si plans. el se trezeste in treaba lui, si sta uneori si se joaca linistit inca jumate de ora... pe de alta parte, si eu gandesc exact ca dia: copilul in primul rand. peste oricine, si orice. cu toate astea, nu am cum sa nu recunosc ca sunt situatii (pt lipsa carora ii multumesc alui de sus) in care poate pur si simplu nu ai alta solutie. iar cea in care se afla marani este una din ele... si este fffffffffffffff departe de inconstienta!
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
soro bine le mai zici. ti-am mai spus eu dar chiar te iubesc!
eu nu l-am lasat niciodata pe dani singur in casa, dar, cred, ca in cazul lui marani e o situatie fff diferita de ce am eu acasa.
asiza, yagmur citit povesti frumoase, emotionante, minunate ca voi si baietii! yagmur am senzatia ca nu iti zic suficient de des cat de mult te admir! bravo!
mai am o camera la curatenie, camera in care fumam. ramane pe maine ca am stabilit ca de maine nu mai fumam aici. sa vedem cat ne-o tine. maine trebuie sa spal si perdelele si lenjeriile de pe paturi si cred ca cm atat
am tras si o fuga si am scos niste poze (album pt mama mea ca n-avea nici o poza cu dani), am luat si rame foto si am pus pozele aranjate cu programelul asizei.....ce mai am avut super spor....in doiva pupic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
marani spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
marani, adeju, eu nu vb numai despre copilul lasat dormind (desi eu nici pe asta n-as face-o)... am fost singura se pare care a citit ca bubamara treaza este lasata in casa in fiecare dim de la 9 la 9 jum singura? si ca intr-o zi o astepta pe mami cu cheile in mana? never mind, nu vreau sa continuam discutia si sa mai iasa nu stiu ce... poate n-am priceput io... si daca am priceput, ce ma intereseaza? fiecare face cum vrea cu propriul copil ... ultima oara cand mai deschid subiectul, promit, jur pe rosu :))... si chiar n-am vrut sa dau nastere la polemici ..
inca o data, marani, scuze ca m-am apucat sa-mi dau cu parerea, promit sa ma abtin
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
in intervalul 9-9.30, nu juma de ora, ci in intervalul asta 5 minute
doi la mana, a mea fata zilnic merge cu cheile la usa pt ca vrea afara sau la tudor care sta usa in usa cu noi; si nu plange niciodata cand plec
trei la mana, ma jur daca mai intru vreodata aici, e a doua oara cand sunt sincera si mi se sare in cap, inca proasta de mine se mai si justifica...
si dia, la mine copilul e pe primul loc, sotul pe al doilea; e mama lui, care sufera de cancer in faza terminala, el e la servici si cineva trebuie sa aiba grija de ea; si nu o fac pt ca o iubesc de nu mai pot, ci pt ca imi iubesc sotul
sanatate multa sa aveti si sarbatori fericite!
Ajutati-o pe Sonia
saryta spune:
fac eu cap. nou
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Cap. 131
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
deeaA spune:
Offf,fetelor,de ce va suparati mai fetelor,una a pus o intrebare,restul si-au dat cu parerea si gata,MARANI ,haide, lasa supararea,numeni nu a zis ca nu e pitica ta pe primul loc,hai multi
sa-ti treaca!
YAGMUR ti-am zis vreodata cat admir la tine faptul ca esti o mama singura?????cu un copil atat de frumossss,e un norocos si jumatate sa aibe o mama ca tine si tu sa ai un copil ca el,uite o
de la mine si multi
ASIZA ca frumos ai pove tu acolo
!
ACS Craciun fericit si tie impreuna cu familia frumoasa pe care o ai!!!
kikineata spune:
Mai Marani, dar tu esti fata desteapta!!! Insasi Bubamara e cartea de vizita prin care se vede cu cata dragoste, intelepciune, devotament si ce mai vrei tu este crescuta si ingrijita. Ce Doamne iarta-ma, io si multe alte fete si cred chiar toate inteleg absolut orice situatie si da esti intr-o situatie grea, nu cea mai grea din lume, poate sunt fete care au un mediu mult mai nepropice decat al tau dar nu zic nimic, ori sufera in tacere, ori ignore, fiecare individ dupa cum este construit si cum l-a lasat Doamne Doamne.
Te rog stiu ca la suparare omul zice multe, dar dk tu te invinovatesti eu te reneg...esti o fata de catralioane, cum ziceam io cand eram mica...hai fata mea capul sus...tu chiar nu vezi nu zic io des de Lola ce sunt si n-am timp dar ai o comoara de fetita...dupa mama asa fiica...
Te pup cu drag si na asa-i aici, se dezbate, se discuta...dar fiecare stie cel mai bine ce face cu si in viata lui. Dinafara lucrurile sunt simple sau nu dar tu ....o las balta...m-am-nervat rau!!!! Pe tine, da???
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
chinico spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
[apropo, eu locuiesc la casa cu etaj ...de-as vinde-o odata...nu mai imi iau cu etaj cat oi trai...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
idem si asisderea.
bebinuta spune:
E ultima seara acasa pana dupa Craciun. Dimineata cand se trezeste Ada(pe la 5-6) plecam.
Sunt in urma cu cititul, dar pozele si povestile nasterilor le-am citit.
mamici si fulguleti, promit sa mai intru pe net, dar va fii mai greu, acolo e cu dial-up.
Somnic usor!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

...