LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
neatza 
vorba aceea...cine-a pus carciuma-n drum...dar cine-a pus petrecere joia??
..nici nu va vad bine...si tocmai zilele astea cand e cu sfarsit de an, bla-bla...poate gresec la calcule si ne iese si noua un profit , de-o prima de porc :)))...of, da' asta nu se poarta aici, decat prima de randament/performanta, in februarie, ... nu tu miel de Pasti, nu tu porc de Craciun, nu tu un mic de 1 mai...totul e la «rezultat»...
faina petrecere, nu stiu de ce se zice ca strainii nu stiu sa se distreze..ce, daca nu se lasa cu dans pe masa, betzii si ciupituri de fund nu e frumos ?
..dianocica, sa stii ca tare bine m-am distrat de ziua ta
..
faina faza azi dimineata, la bar jos cand sa imi cumpar cafeaua, se oferea gratuit sa iti pui Baileys, Tia Maria su nu stiu ce cognac in cafea...bey, pai scopul nu era sa ne trezim ??
..sau sa o luam de la capat ![]()
clarificare: bineinteles ca tema mea se referea la lasatul/statul singur al fulguletilor acum, la varsta asta, si nu mai tarziu (aici e interzis prin lege pana la 11 ani parca sa stea copii singuri in casa). in plus, scopul ar fi sa fie un pic mai independenti, mai neatasatio de fusta mamei,...eu am remarcat ca Julia are nevoie mereu de companie...peste zi e la gradinita, deci are din plin, dar seara..se agata mereu de cate cineva....are nevoie de prezenta umana, nu se prea joaca singura.
apropo, eu locuiesc la casa cu etaj ...de-as vinde-o odata...nu mai imi iau cu etaj cat oi trai
...
a_deju, nici eu nu o prea vad «stand» ...si pampersul il pun din mers..
aelita, vai ce amintiri mi-ai trezit cu arsurile alea...cat am mai indurat....si cica, daca aveai arsuri inseamna ca iese copilul cu par frumos...noi si acum avem 3 fire 
yagmur, frumoasa povestea, originala in felul ei.
dbunny doua probleme am cu tine azi : ce e aia nebulizat ? sunt ramasa in urma cu noutatile sau am absentat prea mult de la scoala ? si doi, e valabil si pt Dayanara , ia nu ne mai zapaciti cu tonele de ciocolata, alvita si sunci scumpe...ce sa iti spun...parca va si crede cineva ca le mancati..pai voi v-ati uitat in oglinda?...ca eu m-am uitat la poze si numai talii de viespi am vazut 
flore26 tu de unde ai scos-o pe asta cu depresia??..cu asa sotz, familie, fetita, sex non-stop ...ma rog, o zi da, una nu.cum ziceai
.. tu intrii in depresie...zau ,asa, pun biciul pe tine ! pune mana si mananca si tu o alvita spaniola, o sunca...
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
dbunny doua probleme am cu tine azi : ce e aia nebulizat ? sunt ramasa in urma cu noutatile sau am absentat prea mult de la scoala ? si doi, e valabil si pt Dayanara , ia nu ne mai zapaciti cu tonele de ciocolata, alvita si sunci scumpe...ce sa iti spun...parca va si crede cineva ca le mancati..pai voi v-ati uitat in oglinda?...ca eu m-am uitat la poze si numai talii de viespi am vazut
1. nebulizat....stii sprayul ala de astmatici ce si-l baga-n gura? este ceva pt copii mici cu un tub si-o masca ce se pune pe nas si gura impreuna si puffff...inhalatii
2. pai e dieta speciala...cicolata atata timp cat n-o combini cu alte clatite sau donuturi si biscuiti nu ingrasa. si sunca la fel
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
KTRINEL pai tocmai , eu nu am trecut printr/o depresie, dupa nastere...si avand in vedere ca am slabit, inca slabesc, si cele spuse de doctor, m/am gandit ca asa se manifesta la mine depresia postnatala
...si referitor la sex non/stop, am avut o seara, noapte, cum vreti sa/i spuneti, bestiala, extraordinara...doamne cat il iubesc
dupa aproape 10 ani...
Flore
Alessia Liane (16-12-2006) 
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
Ktrinel spune:
gracias, honey-bunny, credeam ca e echivalentul lui «innebunit»...
si 2...cum ai tu explicatii la toate...![]()
Donia spune:
Merci de cafea, Ktrinel. Pai cui pe cui scoate, n-ai auzit? De aia se pune cafea in tarie... si de fapt nu numai de aia, dar are si aroma buna... Ba sa stii ca a primit al meu cadou de la servici un curcan... vreo 10 kile are bestia, imi ocupa congelatorul... si ce fac cu el? Hait! Fac o piftie de curcan! Aaaah, ce idee buna!
Cafea in tarie...
vise... desigur ca am vrut sa spun tarie in cafea.
Yagmur, draga de tine, ce om fain esti tu! Cum ai gasit putere sa treci prin toate! Ma bucur pentru Luchita, are o mama fantastica, asa ca are toate sansele sa iasa un om si jumtate! 
aka, e atat de dulce papusica de Cristinuta! Delicata si frumoasa, sa ne arati mai des poze cu ea. Deci plangi singura, da? Tot nu vrei sa ne povestesti si noua cum a fost la nastere...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ktrinel spune:
flore, «si referitor la sex non/stop, am avut o seara, noapte, cum vreti sa/i spuneti, bestiala, extraordinara...doamne cat il iubesc dupa aproape 10 ani...» ..acu noi sa nu intram in depresie? ..![]()
Ktrinel spune:
donia, daca nu ai ce face cu el , arata-i drumul montrealului...sau macar celor doua aripi ...ajunge mai repede.![]()
flore26 spune:
quote:Nu aveti de ce...puneti/va barbatul la treaba
Originally posted by Ktrinel
flore, «si referitor la sex non/stop, am avut o seara, noapte, cum vreti sa/i spuneti, bestiala, extraordinara...doamne cat il iubesc dupa aproape 10 ani...» ..acu noi sa nu intram in depresie? ..
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Flore
acs spune:
Fetelor, va parasesc pana la anu'. Dar mai intai o sa-i
pe viitorii sarbatoriti:
David de Deea!
Nicole de Oanacat!
Mara de Bulisor!
Tudor de Shoshika!
Sofia de Aelita!
Anateo!
Si pentru toti fulguletii si parintii lor:
SARBATORI FERICITE! Sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti! Sa pasiti cu dreptul in noul an, un an mai bun decat toti cei de pana acum!
La revedere,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
flore26 spune:
ACS sarbatori fericite si tie alaturi de minunile tale 
Flore