LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 18
saryta spune:
Cu un pic de ajutor am reusit si eu sa-i scriu Mosului.
In fiecare an incercam sa ii scriu Mosului o scrisoare si uite ca anul acesta i-a venit timpul. Am descoperit astfel cat de important este sa iti rostesti cu voce tare ori sa scrii dorintele pe care le ai. Pe langa faptul ca, recunosc, oricat de naiv ar suna, ca eu inca mai cred in Mos Craciun, am inteles ca a-i lasa pe ceilalti sa afle ce iti doresti este, de cele mai multe ori, primul pas spre indeplinirea visurilor.
Anul trecut cea mai mare dorinta a mea era sa ma regasesc in bratele celui iubit si alaturi de cele 3 comori pe care mi le-a dat Dumnezeu. Un lucru este cert: dorinta mi-a fost indeplinita.
Anul acesta nu e nevoie sa treci pe la mine. Iti scriu pentru a te ruga sa nu te superi daca voi fi eu propriul Mos Craciun anul acesta. De Craciun, voi invata din nou sa ma iubesc, sa am incredere in mine, sa ma apreciez, sa ma deschid fata de mine insami fara teama si sa ma pregatesc pentru noul an care vine.
Imi mai doresc acelasi lucru pentru cei dragi si pentru fiecare dintre voi. Imi doresc ca pana la urmatorul Craciun sa fim toate, absolut toate, fericite alaturi de puii nostri dragi. Restul va veni cu siguranta de la sine.
Deci Mosule cam asta imi doresc de Craciun.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by saryta
Anul acesta nu e nevoie sa treci pe la mine. Iti scriu pentru a te ruga sa nu te superi daca voi fi eu propriul Mos Craciun anul acesta. De Craciun, voi invata din nou sa ma iubesc, sa am incredere in mine, sa ma apreciez, sa ma deschid fata de mine insami fara teama si sa ma pregatesc pentru noul an care vine.
Imi mai doresc acelasi lucru pentru cei dragi si pentru fiecare dintre voi. Imi doresc ca pana la urmatorul Craciun sa fim toate, absolut toate, fericite alaturi de puii nostri dragi. Restul va veni cu siguranta de la sine.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
acs spune:
Saryta, sa ti se indeplineasca toate dorintele! Multumesc ca te-ai gandit la toti! 
Stati fetelor, ca eu am inteles ca intrebati daca lasam copiii singuri in camera cand se joaca. Pai cand dorm nici nu ma gandesc sa stau langa ei! I-as deranja. Numai ca bursucul cel mic nu e de acord cu politica asta si se trezeste noaptea pentru a se transfera cu mine in camera (de fapt si-n pat). Il mai pacalesc eu, dar nu tine mereu. Si nici n-am baby phone, doar asa un al x-lea simt. Au fost momente in care am ajuns la fix in timp ce voma in jet vreunul din ei. Dar astea-s cazuri foarte, foarte rare si sper ca s-au terminat.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
asiza spune:
quote:
Originally posted by acs
Stati fetelor, ca eu am inteles ca intrebati daca lasam copiii singuri in camera cand se joaca.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Ai inteles tu bine, dar intre timp s-a extrapolat
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Aka, e o dulce Cristina!
ce rochita frumoasa a avut!!!! Si Andrei ce se mai fataie pe langa ea
...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
dayanara spune:
voi ce fel de apa plata folositi pentru lapte, cand ii faceti biberon?
intreb pt cand o sa ajung in ro sa nu fiu total pe dinafara
ivan si dayanara
asiza spune:
quote:
Originally posted by dayanara
ivan si dayanara
Dorna-Izvorul Alb
Slideshow
a_deju spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by dayanara
ivan si dayanara
Dorna-Izvorul Alb
Slideshow
idem
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by marani
..na ca mai sunt inconstiente ca mine care lasa copiulul singur dimineata si urca la soacra sa-i dea apa ( nu mai poate singura sa bea ) si care la amiaza cand adoarme copilul iar urca la soacra sa-i dea medicamentele...da, fac eu lucruri aberante d-astea...sa-mi fie rusine!
Marani, si eu cred ca nu tb sa-ti faci probleme sau altceva. La voi e o situatie ff speciala, si numai cine trece prin asta poate intelege.

Daca bubamara accepta ca tu sa lipsesti alea 5 minute cat este treaza (adica sa parasesti apartamentul si sa urci mai sus pe aceeasi scara).. eu nu vad unde este problema. Este ca si cum te-ai afla in alta camera, intr-o casa mai mare de exemplu. Iar daca mediul este securizat si ai lua si un baby-phone dupe tine.. chiar cred ca nimeni nu ti-ar mai putea gasi vreun nod. Cat despre a pleca la fel cat doarme.. care-i baiul?
La noi Grigore doarme in patut de bb, in camera lui. Il ascultam la baby-phone, dar practic suntem departe de el.. Nu sarim la primul scancet. Dimineata, dupa somnul nr2 s-a obisnuit ca uneori sa mai bage o joaca in patut. Etc, etc.
Iar cand este treaz mai sta singur cat se joaca in tarc.. maxim 15 minute
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
Mda, baietii dorm si eu cica ma hodinesc inainte de a continua tavalugul, avem un program infernal.. A inceput cu w-e care a fost plin ochi (nu ma plang, am revazut prieteni dragi si de departe), apoi vizita cu Matei la dentist, party la colegu de la gradinita, serbarea de Craciun de la gradinita, cumparaturi, liste, pregatiri. Toate astea intr-un Bucuresti ajuns in ultimul hal; efectiv nu se mai poate circula si pierdem ore intregi pe drum. La toate astea se adauga si barbata-meu care munceste intr-un ritm turbat si acasa; cred ca nu s-a culcat mai devreme de 2 dimineata de vreo 2 saptamani. 
Si cu toate astea conu si boierul nu si-au ratat plimbarea in vreo zi, de-mi ard obrajii vreo 2 ore dupa ce vin de-afara. ![]()
Asa, si acu tb sa m-apuc de facut&completat liste, strans bagaje, spalat inca vreo 3 masini, intins, strans, blabla. Maine ultimele cumparaturi si dai-dai.
Apucat de citit povestile Asizei si a lui Yagmur. 
Va
si mai vb.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)