LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
marani frumoase pozele noi, arati foarte bine, cred ca muntele e de vina
dbunny si dani la serbare e tare dulce, pruncul isus cu suzeta tare scump!!
laura - incet incet o sa se aranjeze toate, eu nu as putea sa fac cate faci tu oricum 
dbunny - pai n.am facut nimic l.a baiat l.am decalotat, inchipuie.ti ca nu am luat ca atare ce am citit, dar citesc pe fuga si ma gandeam ca incepuse sa se joace si el prin pat si al meu nici decalotat...asa ca in baie am inceput sa.l decalotez ca pana acum mi.era frica :)
nu.l las singur nici moarta, inainte pana sa invete sa coboare singur din pat , nici cat spalam biberoanele nu.l lasam, statea tasu cu el si.l veghea
ivan si dayanara
dianocica spune:
dayanara lasa putza baiatului in pace. o sa se decaloteze singur cand i-o veni cheful ![]()
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
sa va zic una tare de tot. eu mereu ii pup piciorusele. cand ne sch de pampers, ca sa nu enervem [:d], cum incepe sa maraie ii zic: aaa, ia uite ce am eu aici? un picioruuus...mmm, ce bun e..ia sa-l pup eu...iam iam..intelegeti voi..ei, ieri cand dormea alex, d se tot invartea pe langa el. si lui alex ii iesea un picior de sub patura. ei, d a venit la mine, m-a chemat, m-a dus langa piciorul lui alex si a inceput sa faca mptiu, mptiu , ca si cum l-ar pupa. am innebunit. voia si el sa pupe mama piciorul
. v-am zis ca ma indragostesc de el in fiecare zi? de cateva ori...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Laura13 spune:
a fugit de la servici sa ma ajute la curatenie. cand ma mai plang de el sa-mi dati una dupa ceafa. si eu am un chefffffff.......
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
sa va zic una tare de tot. eu mereu ii pup piciorusele. cand ne sch de pampers, ca sa nu enervem [:d], cum incepe sa maraie ii zic: aaa, ia uite ce am eu aici? un picioruuus...mmm, ce bun e..ia sa-l pup eu...iam iam..intelegeti voi..ei, ieri cand dormea alex, d se tot invartea pe langa el. si lui alex ii iesea un picior de sub patura. ei, d a venit la mine, m-a chemat, m-a dus langa piciorul lui alex si a inceput sa faca mptiu, mptiu , ca si cum l-ar pupa. am innebunit. voia si el sa pupe mama piciorul. v-am zis ca ma indragostesc de el in fiecare zi? de cateva ori...
diana sidavid 03.12.06

Si noi...si asta numai din povestile tale...ma intreb ce am simti daca l/am cunoaste cu adevarat...Flore
Alessia Liane (16-12-2006) 
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...
Dbunny spune:
na..acu 2 zile am fost la urgente si ne-au spus acolo sa vizitam pediatrul dupa 48 de ore...as-am facut...venim de la pediatru cu o sacosa de medicamente
inclusiv antibiotic...cica i-a vazut ceva rosu in ureche si d'aia e marait noaptea...durerile de ureche sacaie noaptea stiati ?
intrebarea e: sa-mi indop copilul in halul asta? sa nu ? antibioticu timp de 15 zile, sprayurile alea de nebulizat 15 zile,la cerere, si de 6 ori pe zi daca-i nevoie... niste plicuri Singul AIR o luna de zile, unul zilnic!!
laura ...ai vazut ce bine-i cand esto odihnita? yoy... barbatul te ajuta la curatenie...in doi terminati mai repede...si cand ii casa luna bec...
.... va puneti amandoi la o tura de.....dormit!!
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
aka spune:
multumesc din tot sufletul pentru urari
.
aseara nu am mai avut putere sa mai scriu si altceva. ieri am avut oaspeti de seama, pe zmeu si mamica lui. fetelor care nu o cunoasteti pe mami de zmeu, daca ati stii cat e de draguta si finuta...iar Andrei un nazdravan si jumatate. a citit reviste, a cautat pe la jucarii, si a mers aproape continuu. iar printesuca mea a tinut-o din maraila in plans si din plans in maraiala. era si un pic obosita, si uite asa nu a fost in mare forma. zmeul, mare artist decorator a ornat si tortul nostru
iar Cris a stins lumanarica cu palma, de suflat nici nu i-a trecut prin minte. bine, inainte de a pune mana pe flacara bagase mana in frisca si nu s-a ars. speram maine sa fie mai bine, ca vin nasii sa-i rupa turta/ia motul. dar nu cred, cand o sa vada atatia oameni mari sa vezi maraiala...`om trai s`om vedea.
poze un anisor
ieri am avut un moment de nostalgie cand mi-am adus aminte ce faceam cu un an inainte. si am plans nitel. mititica Cristinuta nu pricepea ce se intampla, eram in pat cu ea si a venit langa mine si imi punea mainile ei micute la ochi...ufff, promit sa nu mai plang langa ea...
Dianocica ba da, o fetita tare scumpa am
.
acum doarme de pe la 11.30. iar mie mi-a scapat din mana un castronel cu alune si s-au imprastiat in toata casa. nici nu ai pe unde sa calci. dar nu ma misc, astept sa se trezeasca si apoi le strang
. si chiar acum da oarece semne...am fugit...revin mai tarziu.
va pup pe toate
.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
dayanara spune:
apropo de video cu bona proasta si bataie, aici de cateva zile e ilegal sa dai chiar si o palma la fund copilului, asa spune legea, acum nu inseamna ca nu va mai da nimeni
dbunny - cum stai cu turroanele :) eu ma indop de nu mai pot, cred ca o sa mi se faca rau
turron e asa ceva
http://en.wikipedia.org/wiki/Turr%C3%B3n
ivan si dayanara
marani spune:
Dia...na ca mai sunt inconstiente ca mine care lasa copiulul singur dimineata si urca la soacra sa-i dea apa ( nu mai poate singura sa bea ) si care la amiaza cand adoarme copilul iar urca la soacra sa-i dea medicamentele...da, fac eu lucruri aberante d-astea...sa-mi fie rusine!
postasem treaba cu somnul nu in ideea de a ma plange...voi cunosteati povestea, ci pt a o ajuta pe Laura cat de cat...sa-i arat ca poate fi si mai rau, dar uite ca spre bucuria mea ea avu o noapte f f buna si un sot iubitor care pleca de la serv s-o ajute la curatenie...
i-am luat de Craciun bubamarei un carut de jucarie ca e efectiv innebunita dupa asa ceva ( se tot uita in vitrina si cand intram in mag era calare pe el ) si un bebelus mic foarte haios.
o zi buna
Ajutati-o pe Sonia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
apropo de video cu bona proasta si bataie, aici de cateva zile e ilegal sa dai chiar si o palma la fund copilului, asa spune legea, acum nu inseamna ca nu va mai da nimeni
dbunny - cum stai cu turroanele :) eu ma indop de nu mai pot, cred ca o sa mi se faca rau
Nu prea stau turroanele la mine.... sunt axata pe d'alea de Ciocolata... Sucharddddddd, mai rau stau cu jamonu...ca ieri a primit sotu cos de la servici...
...mancam ca spartiiDbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.