LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
a_deju spune:
'neata.. nu a mers pc-ul taman ieri, de fapt el mergea, da' nu mergea netu', care nush peste ce conflicte intre ip si network tot dadea... neimportant... dar am ratat mare petrecere mare, si mai ales, n-am apucat sa urez LA MULTI MULTI ANI fericiti sarbatoritilor! deeeeeci: LA MULTI MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR!!
noroc cu telefonu' asta, c-am mai reusit sa save face macar fata unii (una...nu zic care... :))))) ).
yagmur, mi-a placut si m-a emotionat povestea voastra, desi in mare o stiam, si, inca o data, aceeasi concluzie, jos palaria, esti o femeie puternica si ai tot respectul meu! [omulet care se inclina reverentios, cu jobenu' intr-o mana :) ]
asiza, si povestea voastra e faina, si m-am regasit in atat de multe pasaje, ca nici dac-o ziceam pe-a mea nush daca iesea asa bine :))
luly, n-am apucat sa zic prima oara cand ai scris, pup si eu apasat, nu chiar in barba ca s-ar putea sa doara, dar mai pe obraz asa..sa treaca repede!! (..din babet citire, cica functioneaza si o compresa cu miere.. adica o lingura de miere, eventual zaharisita, ca sa nu ti-o aduni pe toata din decolteu, invelita bine in tifon, si "pansamentul" asta lipit in barba cu leucoplast... si mierea asta ar ajuta sa se adune bine tot puroiul, ca cica daca mai ramane ascuns pe la fundul canalelor, poate sa iasa furuncul din nou, intr-o zona relativ apropiata de cea unde a iesit prima oara...)
in rest.. noi ne luptam cu muci, tuse, etc etc.. fost la dr, nu e nimic in gat, nimic la plamani, deci o sa treaca. mergem din nou pe 27-28, cand poate ne si vaccinam, daca suntem in stare de functionare. bagam paracetamol de 3 ori pe zi, mucosolvan de 2 ori, oscillo si coryzalia, aspiram diamineata/pranz/seara, stam la caldurica si asteaptam sa treaca...
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
acs spune:
Asiza, am citit povestea! 
Yagmur, Luca e un norocos cu o asa mamica! Foarte frumos ai povestit! 
Laura, imi pare bine ca te-ai odihnit! Nu te omori cu ordinea si curatenia! Multa sanatate lui Dani! 
Cu siguranta copiii nu vor ramane singuri acasa pana la o varsta inaintata :). Si Victor nu singur in camera! Fetele mai fug la ele in camera, dar nu stau mult timp singure (doar cat sa-si mai culce o papusica, sa mai aduca un ursulet sau o revista).
Dianocica, multumesc!
Asteptam rezultatele la biopsie si ecografie.
Poze nu pot pune pana dupa sarbatori. Astazi e ultima zi la serviciu pe 2007, deci nu voi mai avea acces la calculator pana pe 3 ianuarie. O sa-mi cam fie dor de voi!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Aici poze cu www.flickr.com/photos/dbunny/sets/72157603505577804/" target="_blank">Pruncul Isus de la serbarea de azi...le mai aranjez mai tarziu. Dani s-a comportat exemplar, chiar nu ma asteptam.
Pupici
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Impresionant! pruncu' Isus cu suzeta
chinico spune:
'neata de la romanica!!!
ce bine e acasa!!!!
la multi ani tuturor fulguletilor si fulguletelor care implinesc un an, la multi ani dianocica, sa va dea DD sansa sa va vedeti toate dorintele implinite in viata!
pupam balos doi voinici, Denis si Luca!!
shefa sforaie rupta, dupa o noapte agitata...s-a trezit la ora 6.26. ora 5.26 germanica. am spus eu ca e constanta!!
ieri ne-am tzucat pe rupte cu alesuca si cu flore, niste scumpe, alessia e o dulceata, au halit biscuiti, adica alesuca a halit, bea a molfait, au tropait prin casa..ce mai, o nebunie!
asteptam sa se trezeasca si dam un tzr sa vedem ce mai punem la cale.
dia...te tzrr-ui si pe tine mai tarziu.
va tzucam cu drag.
ps. stiti ca la tastatura de la nemtia y e z si invers..acum caut semnul intrebarii..? gasit. e jos pe tastatura
..greu.
da ce bine e acasa!!!!
tema cu lasatul singura...acasa nu. in camera in tarc da, dimineata, pana ii fac sticla.
flore26 spune:
Despre LASATUL SINGURA: NICIODATA...si la baie merge cu mine si se joaca cu jucariile pentru baitza, sau isi face unghiile cu lac rosu
, se da cu ruj...adica le roade pe toate...dar nu o las absolut deloc singura...iar sa plec din casa, no way, nici macar sa arunc gunoiul in ghena care este la distanta de 2 m de usa noastra...
ASIZA , YAGMUR 

A_DEJU multa sanatate si sa va faceti bin epana vine mosu...
MARANI am vrut poze, si ce repede le/ai pus...
bubamara, frumoasa mica cu ochi albastri
iar pentru tine...multa rabdare 

LAURA 

Despre DEPRESIE: ma tot intrebam de ce am slabit atat, si continui sa slabesc...am urmarit la tv o emisiune despre depresie, iar doctorul invitat spunea ca depresia se manifesta diferit de la om la om...la unii prin slabit excesiv...deci e clar DEPRESIA e de vina si la mine...asa se manifesta la mine prin slabit, nu plans, nu nervi, nu rupt parul din cap...Flore
Alessia Liane (16-12-2006)
Dia1609 spune:
yupiiiii... suna beoaca si mama ei! [:)}
yagmur, un brat de
pt o femeie puternica si deosebita 
dbunny, admirat pruncu ieri ... maaai, dar ce cuminte si-a intrat el in rol acolo... cum l-au convis? si ce mandri erau mami si tati cu el in brate, aveau si de ce ![]()
dianocica spune:
asiza
pt poveste
quote:
dianocica, esti depresiva? Hai mai ca 23 de ani nu-i chiar sfarsitul lumii!
Sau faci chef pe webcam cu Constanta... dandusa iti pune muzica, a_deju iti tine un speech... va distrati bine?
23 zici? da...pe acolo ma gandeam si eu sa ma oprescaelita si eu am fost sefa la arsuri...da..inca 5 luni si gata [:d] de sofia m-am indragostit. iar! e o dulce si e mareee. mare de tot

diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
a_deju spune:
tema cu statul singuri: da, sta singur, in ideea ca sta singur si se joaca, adica nu simte nevoie sa stau calare pe el in fiecare secunda cand e treaz (cred ca la asta se si referea ktrinel, daca se si joaca singuri, sau numai cu prezenta parinteasca in jur..). in rest..mi-ar fi imposibil sa il las singur si eu sa nu fiu in casa, nu ca nu mi-ar fi trecut de multe ori prin cap s-o iau..la goana, la laba, la ce vreti voi
, pe usa, pe geam, pe orice gaura disponibila :)))) si asta pt daca copchilul e treaz, e in miscare continua... chiar vorbeam cu mihai aseara, si am constatat amandoi ca nu ne-am vazut niciodata copilul stand. pur si simplu stand. in fund, pe spate, in cap, in maini, in coada, oricum, numai stand sa fie... exceptand somnul (cand sta in cap, cu fundu'-n sus.. si cand oricum se aude din sufragerie ca se foieste pe toate partile... si in fiecare dimineata ma conving din ce in ce mai mult ca a mostentit talentul meu magic de a aduna tot sub el..cearceaf - chiar si de-ala cu elastic, paturica, pernuta, jucarele... in fine, asta e alta discutie..). deeeci, imposibil de lasat singur, pt ca in secunda asta e aici, si in urmatoarea e acolo, acest acolo putand fi oriunde, mai ales ca mai nou se si catara... si nici cand doarme nu pot sa plec, pt ca de obicei..dorm si eu :))) cand era mic, da, il lasam un sf de ora in leagan, domnu' dormea bine-mersi, si coboram si eu ca omu' sa iau o paine, o tigara, de-astea de-ale gurii :)))
la joaca sta singur, si cate o ora daca il las, daca vede ca nu apar (eu fiind in bucatarie de obicei, cu usa deschisa, ca sa aud tot si sa ajung rapid), vine el, ma cauta, sta 2-3 minute cu mine, mai scotoceste un sertar, mai cauta prin gunoi
, si se duce inapoi in treaba lui... nu prea are acces la altceva, restul usilor sunt inchise, ii mai ramane holul de batut in lung si-n lat, papucii de lins pe toate partile, dar astea deja sunt fumate si cam neinteresante in prezent... toate traseele sunt testate si verificate, nu are ce sa-si traga in cap, nu are de ce sa se impiedice si sa pice, deci da..il pot lasa si in treaba lui, timp in care sa-mi vad putin si de a mea. mai trebuie sa precizez ca in prezent, de ceva timp incoace, asta cu statul singur la joaca se intampla doar samabata dimineata, pt ca in rest e mamaie-sa calare pe el, pe care oricat as bate-o la cap sa mai lase si copchilul sa respire dupa bunul lui plac, nu pricepe....
seara in schimb, de cum ajunge si mihai, nu e chip sa scapam de sub ochiul vigilent :)) tre' sa fim amandoi in sufragerie cu el, macar ca prezenta fizica, ca de multe ori nu ne baga in seama, e tot cu treburile lui (mai desface un puzzle, mai studiaza o roata de locomotiva, mai intoarce un cub pe toate partile, etc etc..), dar si cand ne baga in seama... merge prin labirint - adica printre picioarele noastre, noi stand tot pe jos cu el, ne calareste, ne pariueste, ne dragaleste, face tumbe pe canapea, si chestii noi de sezon: numaram globuri, experimentan mai ales scaderea :)), batem din palme cand luminitele intra-n criza si fac ca nebunele, tragem beteala, si daca lu' mami sau tati le fuge o secunda ochiul, ne aruncam direct in brad :)) cul, huh??? :))) v-am zis ca pe 26 desfac bradul, da? dac-oi mai avea ce... :)))
si cum discutia era, evident, alta, o sa inchei acum, ca deja am batut campii cand n-am facut-o in ultimele luni.. :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
aelita, la arsuri, merge cate-o dusca de lapte rece. tine 5 minute, da' si in alea 5 minute... trai neneaca :)))) dicarbocalmul mi-l rezervam pt seara, il tineam bine in mana vreo juma' de ora, si parca ma simteam mai bine; cand simteam ca ma ia cu somn, jap, il varam in bot, si deja nu mai simteam nimic :))) in aceeasi ordine de idei, daca aplici incantatiile corespunzatoare (recomand calduros ultimul volum a lu' potter :)) ), cred ca merge si cu niste m&m's... :)))))))))))))))))
Deea, mami de
dianocica spune:
ce mai era? ce mai era? mai era ceva sigur, sa nu dati cu paru' daca am uitat..ca stiu sigur ca am uitat ceva...pfua...ce-mi sta pe limba...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda